Rebeckas tips till Greta Thunberg: Limma fast dig själv på Per Bolunds uppfart

KLIMATAKTIVISM. Greta Thunberg försvarar klimataktivisterna som blockerar trafik, med motiveringen att så länge ingen skadas, då ska man få göra folk arga, rapporterar BBC. Rebecka från Riks ger Greta tipset att hon kanske skulle göra mer nytta för Sverige, och klimatet, om hon limmade fast sig själv på Per Bolunds uppfart, 14 gripna efter aktioner på flera flygplatser – limmade fast sig på landningsbanor.

Intervjun med Greta på BBC.

-Pettersson tycker att Greta och hennes generation borde gå i skolan, plugga och bli de bästa problemlösare och investerare världen någonsin upplevt. Det är bättre än att sitta ned och vänta på stenåldern.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Rebeckas tips till Greta Thunberg: Limma fast dig själv på Per Bolunds uppfart

 1. Skoglund
  Jag bedömde inte ”budskapet”, utan det faktum att hon har nått ut med det.
  Jag är ingen meteorolog. Jag vet inte vad som är rätt eller fel, när det gäller klimatet. Du kanske vet det. Swebbteve vet ju, Lars Bern besökte nån ö på södra halvklotet han tyckte inte att det såg ut som att havsytan höjts.

  13
 2. Trots att Greta skolkar från skolan, är hon ett skolexempel på en s.k. Nyttig Idiot. Varken hon eller de uppskruvade privatjetflygarna i Glasgow kan förändra solens cykler.
  Hur många klimat-terrorister kommer att limma fast sig på Glasgow´s startbana ?

  56
  1
  • Hon är 18 år och myndig. Mig veterligen är hon inte inskriven på någon skola överhuvudtaget utan hon är en tyckare med en högstadieutbildning där hon skolkade 20% av tiden det sista året.

   43
 3. Så många människor som inte kan släppa tanken på Greta, arga eller nöjda. Hon har verkligen fått ut sitt budskap, det är imponerande.

  2
  58
  • Vilket budskap?

   Det alarmistiskt enfaldiga eller det validerade vetenskapliga?

   Skrämsel och hot, är inget man ska använda sig av i sin argumentation. Gör man det, så är det ett bevis för att argumentation inte håller, för den sak eller fråga man driver. För då har man inga fakta argument eller ens någon vetenskaplig kunskap, om det som man propagerar för, i ”sitt budskap”.

   Om Greta läste igenom AR6 från IPCC. Så skulle hon behöva be om ursäkt för mycket, av det hon håller på med. Har man någon gång hört henne vara saklig, i sina tal eller ens lösningsorienterad?

   En liten enkel snutt, som belyser vad skrämsel leder till,…………..värd att titta på.

   https://www.youtube.com/watch?v=hWnT45VPz-0

   36
  • Ärligt talat vet jag inte vad hennes budskap är för jag har aldrig hört det. Däremot har jag hört och sett henne i mängder med memes så det enda hon har gjort i världens ögon är bort sig.

   31
   • Ja, det bästa hon kan göra är det som Rebecka föreslår: att hindra idioten bolund att komma till jobbet. Det skulle göra 97 % av folket glada. Hon kan sitta där till nästa val för då åker dom uuuut.. 😄😄😄😄😄

    30

Kommentera