9 thoughts on “Sentio oktober 2021

 1. 👍 att L och Mp åker ur riksdagen. Hade dock hoppats på egen majoritet för SD. Men vem vet det är långt kvar till valet.

  15
  1
 2. Stefan K:
  ”Ser ju lysande ut Stickan” !
  Hoppas kan vi ju alltid,men får inte glömma att det sitter ”Frisörer”,som kommer att snygga till resultaten,för de vänsterinställda Socialisterna under valvakan….
  Precis som förra valet,lär det uppstå något fel i datorerna under kvällen,om det ur deras sikt ser illa ut !
  Det där med ”Demokratiska val” har Stenbock slutet tro på.

  13
 3. Det är därför inte Sentio accepteras av dom politiskt korrekta, det är med dom som det
  har varit för SD, dom ligger för nära sanningen? I Sverige accepteras bara Lögnmedia!

  46
 4. Varja vals ministrarna drar om brottslighet och ljuget om Malmös framgångar gör att det ryker en procent . Tyder på ett långsamt uppvaknande av det sovande folket .

  61
 5. Ja, väljarna vill ha en renodlad socialistisk -eller -konservativ politik, utan klimatistiskt -eller liberalt tjafs!

  60
  3
 6. Om detta och procent till för SD, skulle säkert både M och KD hoppa av samarbetet och låta förstörelsen av vårt land fortsätta.

  65
  5
  • Tror jag inte! Läget är ett annat nu än tidigare val! SD är mer accepterat idag. Och partierna har formerat sig ganska fast i två nya ”gäng”.

   50
   1
  • Dessutom har de tre konservativa partierna ensamma, utan liberalerna 52,6. De behöver dem inte längre. Och vänstersidan är tunn. Bara 38,3%, utan mp, som då inte kommer in. Och med SD som leading slip, får de ett väldigt bra förhandlingsläge. Då blir det 3 partier på varje sida. Men betänk, att det är ett år till valet. Mycket kan hända. Så än är inte båten i hamn!

   68
   1

Kommentera