”Återinför värnskatten för att knäcka de kriminella gängen”

INSÄNDARE. Daniel Suhonen och Kalle Sundin, på fackliga idéinstitutet Katalys: Ökade resurser krävs till brottsförebyggande arbete.Socialdemokraterna borde gå till val på att återinföra värnskatten på 5 procents extra inkomstskatt för höginkomsttagare för att kunna förhindra nyrekrytering till kriminella gäng i socialt utsatta områden, skriver de på DN Debatt.

Ditt förslag är egentligen så urbota korkat så man borde inte ens lägga ner någon tid för en kommentar.

Oavsett om jag är höginkomsttagare eller inte så varför skulle jag behöva betala högre skatt för att primitiva vildar komna från något MENA – land håller på att skjuta ihjäl varandra på löpande band?

Eftersom så gott som all grov kriminalitet, oavsett vad det rör sig om, i dagens mångkulturella Sverige utförs av importerade lågintelligenta varelser kommande från våldskulturer där man löser alla konflikter med grovt våld så har jag en mycket bättre ide för att lösa detta än att höja skatten för höginkomsttagare.

Nämligen att skicka tillbaka vildarna och inte bara dom som utför skjutningarna utan även deras familjer och släktingar tillbaka dit därifrån dom har kommit och det oavsett om dom hunnit bli svenska medborgare eller inte. Vad säger du om detta, Daniel?

Jag är själv invandrare som kom hit för 65 år sedan och inte fan höll den invandrargeneration jag tillhör på med allehanda grova kriminella handlingar som dessa MENA – vildar idag håller på med.

Troligtvis är anledningen till detta den att 50 och 60 – tals invandrare i huvudsak då kom från europeiska länder som i stort sett var lika civiliserade som Sverige och inte som nu när vildar från dom lägst stående kulturerna och samhällsbildningarna väller in i landet i så gott som obegränsat antal.

Ska nu vi som uppfostrat våra barn till att bli hederliga och skötsamma medborgare som inte ligger samhället till last bestraffas med högre skatt för att invällare som i princip har all tid i världen att uppfostra och hålla koll på sina avkommor eftersom dom i stor utsträckning inte behöver bekymra sig om att spilla tid på att vara på en arbetsplats ens inte bryr sig om detta? Är detta tacken att vi nu skall betala ännu mer skatt för att importerat slödder som lever på allehanda bidrag inte ens ids att ta hand om sina ungar och uppfostra dom till att bli normala medborgare i det land som, tyvärr, tagit emot dom när dom enligt egen uppgift ”flytt” undan våld och förföljelse.

Dessa s k ”flyktingar” som uppför sig på detta sätt och som uppfostrar sina ungar till att bli grovt kriminella individer som inte ens drar sig för mord har med all önskvärd tydlighet bevisat att dom inte tagit sig hit för att integrera sig i det svenska samhället utan syftet är något helt annat som jag ser det. Nämligen att utnyttja det svenska samhället så mycket som det går och tillföra det så lite som möjligt.

Sverige behöver inte dessa varelser och svensken skall inte behöva betala ännu mer i skatt p g a dessa varelsers livsstil och deras kriminalitet.

När du läst ovanstående rader så är jag helt säker på att du avfärdar mig som varande rasist och främlingsfientlig och om man bedöms som en sådan p g a att man enbart är otroligt less och förbannad på vad det har blivit av det Sverige som jag och mina föräldrar kom till 1956 så håller jag med dig.

Jag är i så fall en stor rasist och en främlingsfientlig person! Det är sådana som du och andra PK – politiker som gjort att jag blivit det!

Och Daniel, en sak skall du veta, vi blir hela tiden fler och fler!

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

Socialdemokraten Daniel Suhonen plockar gärna fram Kalasjnikoven för att få som han vill, alltså socialism.

11 thoughts on “”Återinför värnskatten för att knäcka de kriminella gängen”

 1. Socialister är, per definition, idioter.
  Suhonen bevisar det varje gång han öppnar käften.

 2. Vänstern har alltid en (S)lösning av andras pengar högt på dagordningen. Vänsterpartiet journalisterna hejjar på

  16
 3. Det är gratis att, redan i förskolan, läsa/berätta ”gammaldags” sagor för barnen, sagor där de goda belönas och det går åt h-e för de onda. Dvs motsatsen till att de goda beskattas och de onda belönas/betalas.

  13
 4. Istället för dessa korkade förslag från dessa herrar så borde man följa Danmarks exempel
  att ge varning om utvisning, och om det ändå fortsätter utvisa hela familjen, blott
  hotet om utvisning och att man menar allvar och verkställer utvisning av hela familjer kan få dessa figurer på andra tankar, det får vara slut på den otroliga mesighet som Sverige visat upp i allt för många år!

  20
 5. För att citera tidningen Ex-pressen från tiden, för mycket länge sen, då den var någorlunda normal : ”SLÄNG UT DOM” !!!

  26
 6. Väl skrivet Sandor, håller med övriga talare. Hur kan detta på säkert sätt spridas till såssar och miljömuppar?

  30
 7. Bra skrivet, håller med. I Stockholm har man under de senaste 20 åren öst otaliga miljoner på att förbättra och integrera Järvaområdet och vi ser ju vilken nytta det har gjort. Bortkastade skattepengar.
  Det är dags att tänka om.
  Om man får in ogräs i sin rabatt så tar man väl bort det. Om man nu inte vill ha en massa ogräs.

  33
 8. Sverige har kommit till en punkt ,där man inte vet hur man skall komma tillrätta med den kriminalitet som nu förekommer. Regeringen får väl helt enkelt ta hjälp av andra europeiska länder, som inte har problemet hos sig. Hur gör dessa länder för att förhindra denna kriminalitet? Avslutningsvis får jag tacka Sandor Herold för ett bra inlägg.

  33
 9. Toppen, ändå mer skattepengar bortkastade. Varför nöja sig m 5% ta
  20% så löses alla Sveriges problem.
  Arma land.

  31
 10. Sandor!

  Som vanligt en väl formulerad beskrivning av aktuell verklighet!

  Jag är dessutom 100% övertygad om att bland den del av befolkningen i
  Vårt Fosterland, som har en IQ-kvot över medel, är vi många som håller med dig!

  Vi är säkert också många som är glada och tacksamma för alla fina människor,
  ”svenskar” som är födda i annat land och som har hjälpt Sverige till den status landet har i dag.

  Jag har många, många vänner, som tillhör den värdefulla gruppen!
  Vi kan bara tacka er för det ni gjort och gör för Sverige!

  Det ”överskott”, som produceras i lågnivåländer, och som väller in i Vårt Fosterland
  är inte behövda i vårt land heller.
  – och vi ska inte behöva föda dem eller ta konsekvenserna av deras kriminalitet!

  Det är dessutom inte vi som ”nöjesproducerar” avkomlingar i massor i dessa länder!

  Vi, med högre kompetens att bedöma verkligheten, massproducerar inte avkommor, som vi inte skulle kunna föda!

  => Låt de ansvariga ta hand om sitt överskott !

  Kanske skulle de ha arbetat i stället för att pippa hela dagarna?

  Varje människa har ett ansvar för sin handling !

  32

Kommentera