6 thoughts on “Hur jävla dum tror dom att man är

 1. Det är säkert en hel del som går på bluffen. Jag har fått en hel del sådana här mail. PostNord uppger att man är intresserad av info om dessa. Ta skärmbild och skicka till PostNord.
  Som Pettersson skriver kan man åka på en tullavgift om man handlar från utom EU. Så var noga med att spåra ditt paket innan du betalar.

 2. ja men post nord har ju själv skapat sitvationen då dom går ut och kräver skatt av postmotagare . och vägrade leverera om man inte får betalt. nästa gång skulla man ha betalt av kunder som köpt produkter med flamskydsprodukter. post nord har öppnat för detta själva. i princip bör post nord läggas ned..

  25
  2
  • Jag tvivlar på att Postnord kräver skatt av någon. Det är statens uppgift, sedan är det företagens uppgift att driva in dessa skatter. Men inget företag gör det med glädje eftersom det medför en hel del obetalt arbete.

   PostNord måste säkerställa att nödvändiga skatter och avgifter är inbetalda innan varan levereras. … För att upprätta en momsdeklaration tar PostNord ut en kostnadsbaserad avgift. I normalfallet är den 75 kronor inkl. moms för försändelser med ett deklarerat värde på 1 600 kronor eller lägre.

   Detta gäller om jag förstått saken rätt varor som kommer från länder utanför EU, oftast Kina.

   Varorna såldes tidigare utan moms vilket gjorde att konkurrensen blev snedvriden.

   14
   5
 3. Du måste väl ha läst att när invandrar kommer till Sverige så blir allt de säger till invandrarverk och andra myndigheter sant . Mitt barnbarn gick i skolan 2016 när det vällde in skäggbarn. Jag frågade henne om de umgicks med de nyinkomna. Hon tittade på mig och sa ” är du helt tokig , dom är ju 30-40 år”. Det såg en 13 åring , men inte några vuxna på invandrarverket.
  Så det är självklart att de tror att alla är idioter
  som bor i det knäppa landet som ger bort allting.

  65
 4. Med tanke på hur folk röstar, så kan man väl blåsa folket på både det ena o andra….

  50
  1
 5. Datum: Sat, 23 Oct 2021 19:41:47 +0000 Lagra Din postlåda är full.msg
  Från: Giancarlo De Luca
  Till: Undisclosed recipients:;
  Ämne: Din postlåda är full

  500 MB 500 MB

  Din postlåda är full, Du kan inte skicka och ta emot nya meddelanden. ”klicka här” för att uppdatera postlådan och ta emot nya meddelanden.

  Tack, System Administratör.​

  17

Kommentera