Bolsonaro kopplar vaccin till aids

PANDEMI. Facebook och Youtube agerar mot Brasiliens president Jair Bolsonaro, sedan han påstått att det finns en koppling mellan covidvaccinen och aids.

Jair Bolsonaro Foto: Isac Nóbrega/PR

I en direktsändning på Facebook påstod Bolsonaro att det finns data i Storbritannien som tyder på att fullvaccinerade ”utvecklar aids” mycket snabbare än väntat. Det finns inga rapporter som stödjer det påståendet, enligt AP News.

Facebook svarade med att plocka bort filmklippet medan Youtube har blockerat Bolsonaro från plattformen i en vecka.

Brasilien är ett av de länder som drabbats mest av Covid-19, med drygt 600.000 döda, och i början av oktober skrev bloggen att Brasiliansk sjukhuskedja misstänks ha mörkat dödsfall med covid-19.

-Pettersson konstaterar att Bolsonaro är ännu ett exempel på att det är inte de kloka som alltid blir ledare i ett land…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Bolsonaro kopplar vaccin till aids

 1. Även om han är ute och svamlar, så låt han ha frihet att göra det. Nätjättarna är idag en slags ny censurerande sovjetstat. SÅ FÅR DET INTE VARA!!! VI MÅSTE FÅ FULLSTÄNDIG DEMOKRATI PÅ NÄTET!!! Det är helt vansinnigt att dessa ska bestämma, vad som är ”rätt”, och vad som är ”fel” att säga. INGET ÄR FEL!!! ALLT ÄR RÄTT!!! UR YTTRANDEFRIHETSSYNPUNKT!!!

 2. Det tog ganska lång tid innan man förstod fullt ut hur aids smittade. Jag lärde känna en liten kille som inte blev mer än nio år.

  Det skulle inte skada med lite ödmjukhet i kommentarsfälten.

  • Välkommen tillbaka gamla Sovjetunionen, där man var tvungen att återupprepa det regeringen sa. Tänka själv var helt förbjudet. Tänka annat än vad regeringen tyckte kunde leda till avrättning.

   24
   1
 3. Jag har sett uppgifter om att forskare har hittat DNA-sekvenser i SARS-CoV-2 som liknar de som återfinns i HIV som gör att de tror att det manipulerats i laboratorium och då specifikt det i Wuhan.

  Hur det är med den saken kan jag naturligtvis inte svara på men jag hyser inga tvivel om att det kinesiska kommunistpartiet är fullt kapabla till det liksom att släppa ut det om de anser befogat. Nu tror jag inte att de gjort det utan att någon anställd har gjort ett misstag och inte vågat berätta det på grund av risken för represalier på samma vis som läkaren som först offentliggjorde sjukdomen.

  Det är starka krafter i rörelse i USA att utreda saken och senast efter mellanårsvalet är det troligt att det sker då många demokrater i kongressen har drabbats av Sleepy Joes oerhört svaga presidentskap och urusla popularitetssiffror. Man får gå tillbaka mer än ett halvsekel för att hitta lägre siffror sägs det. De så kallade oberoende väljarna flyr vänsterkanten fortare än man hinner säga ”Do you miss me yet”

  22
  1
 4. Kolla filmen Dallas byers club, och se de strukturella likheterna mellan hiv och covid. Läkemedelsbolagen fick ensamrätt på sina nyutvecklade produkter som fungerade halvbra. Alternativa helbra produkter förbjöds av regeringen.

  24
  1
 5. Den varianten har inte ens alla antivaccare som är flitiga i sociala medier och kommentarsfält inte kommit på.

  7
  21

Kommentera