Stefan Löfven siktar på internationell karriär

INRIKES. Stefan Löfven vill satsa på en internationell karriär efter att han slutar som partiledare för Socialdemokraterna. – Jag tror att det är bäst att inte vara verksam i landet, utan kanske hitta något annat, säger han i en intervju med Göteborgs-Posten som ligger bakom betalvägg.

Löfven, som är 64 år, säger också att han längtar efter ett friare liv utan att behöva vara omgiven av säkerhetsvakter. – De är fantastiska allihopa, men att kunna gå ut och köpa mjölk utan att behöva skyddsvakter är nåt man längtar efter.

Börje Thelin har på Facebook gjort en sammanfattning av Stefan Löfvens karriär som kanske går att använda som jobbannons.

Inom kort avgår Stefan Löfven som statsminister.

Det är dags att sammanfatta hans tid som regeringschef. Stefan Löfven har gjort enormt många utlandsresor sedan han tillträdde som statsminister. Många gånger fler än någon annan Svensk statsminister i historien. Och det har kostat oerhört mycket. Till ingen nytta för Sveriges folk.

Stefan Löfven har arrangerat betydligt fler internationella konferenser än någon annan Statsminister i historien. Och det har kostat oerhört mycket. Till ingen nytta för Sveriges folk.

Stefan Löfven har skänkt bort enormt mycket mer av våra skattepengar till FN, EU och till andra länder än någon annan Svensk statsminister i historien. Till ingen nytta för Sveriges folk.

Under Stefan Löfvens regering har betydligt mer Svenska skattepengar än någonsin skänkts som bistånd till andra länder och regimer. Till ingen nytta för Sveriges folk.

Under Stefan Löfvens regering har regeringskansliet haft fler anställda än under någon annan regering. Löner, förmåner och administrationskostnader för ministrar och tjänstemän i Stefan Löfvens regering har kostat betydligt mer än för någon annan Svensk regering i historien. Till ingen nytta för Sveriges folk.

Under Stefan Löfvens regering har fler utlänningar än någonsin tillåtits att bosätta sig i Sverige. Under Stefan Löfvens regering har betydligt fler människor i Sverige än någonsin levt på understöd. Under Stefan Löfvens regering har Sverige uppnått de högsta arbetslöshetssiffrorna i modern tid. Under Stefan Löfvens regering har Sverige fått fler fattiga än någonsin i modern tid.

Under Stefan Löfvens regering har fler personen än någonsin blivit skjutna, knivskurna eller på annat sätt dödats än under någon annan regering i modern tid.

Under Stefan Löfvens regering har fler skolbränningar, bilbränningar och sprängningar inträffat än under någon annan regering.

Under Stefan Löfvens regering har fler stölder, rån, bedrägerier, våldtäkter och andra brott begåtts än någonsin tidigare i modern tid.

Under Stefan Löfvens regering har de offentliga kostnaderna och skatterna ökat betydligt mer än någonsin i modern tid. Under Stefan Löfvens regering har levnadskostnaderna ökat kraftigt för vanliga medborgare.

Under Stefan Löfvens regering har konsumentpriset för el och fordonsbränsle nått de högsta nivåerna någonsin.

Stefan Löfvens regering har skapat instabilitet, splittring, orättvisor, hat, laglöshet, otrygghet och fattigdom i Sverige. Och hans regering har skapat en växande statsskuld.

Börje Thelin

-Pettersson tycker nog det är bäst att Stefan drar sig tillbaka till stugan i Ö-vik…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Stefan Löfven siktar på internationell karriär

 1. Den dagen Löfven lämnar landet bör datumet utropas till nationell helgdag med allmän flaggning.

 2. Vem kan vara intresserad av Löfven när han inte längre kan skänka bort våra skattepengar ?

  16
 3. Mjölkbonde kanske!? Eller som partisan, för undergrävande av länders regimer! Legosoldat (han tycks ju gilla tanks), i ett islamistterrorland! Frågan är bara på vilken sida han kommer att ställa sig??? Grisdräng! Att mocka efter och utfodra grisar! Finns säkert fler lämpliga sysselsättningar också för en inkompetent marodör!!!

  15
 4. Har koll, det är väl just det han inte haft, och att han skulle få ett internationellt uppdrag ser jag som uteslutet, vad skulle det va? Groggblandare?

  19
 5. Han kan få bli rådgivare till den somaliska regeringen i Mogadishu.
  Och vi kan skicka med honom 200 000 högutbildade somalier från Sverige som gåva att hjälpa dem bygga upp landet igen.

  43
 6. Något säger mig att han är väl medveten om vad han varit med och gjort mot svenska folket och inte minst landet som förmodligen aldrig någonsin kommer att bli vad det en gång var och inte minst alla skattepengar som han hellre donerade till alla som inte har något svenskt påbrå och detta bedrägeri kommer vi svenska aldrig att glömma. Så jag är ganska säker på att det är en flykt från hans sida och helst så långt bort från brottsplatsen som det går,och inte minst så är han livrädd för det nya Sverige som han varit med och skapat.

  46
 7. Han kan ju börja kränga toaletter åt Ifö-verken, som numera heter Ifö Sanitär AB. Apropå att han tidigare utlovat 20 svenska miljarder till toaletter i världen. ”Sanitet är oerhört viktigt för grundläggande mänskligt värde”, som han sa 2015 på Global Citizen-festivalen i New York. ”Löfvens toaletter”:
  https://uvell.se/2019/12/31/lofvens-toaletter/

  24
 8. För denna otroligt okvalificerade, inkompetenta människa, finns endast ett arbete som passar vederbörandes kompetens. Vägbula i Sibirien.

  35
 9. Ska bli intressant att se vilka som ska betala hans mutor.
  Hans CV kan jämföras med en VD som söker ett nytt jobb och anför att han har varit VD för tio stycken stora och lönsamma företag. Kruxet är bara att han har lyckats att göra alla företagen bankrutt och försatta i kk.

  33
 10. Skall nog skicka honom 2 Biobiljetter i avskedpresent , nu när han anser sig inte behöva livvakter längre
  Mozartkugel går väl inte längre?

  22
 11. Jag vet inte riktigt vad som krävs för att bli Mulla , men till det är han väl meriterad .
  Att han ska ha ett jobb i ett Arabland eller ett land i Afrika är väl självklart.
  Moske’vaktmästare kanske .

  35
 12. Med lite fantasi hade man kunnat fatta vart det skulle barka iväg. Erkänna Palestina som land, var det första han gjorde som statsminister. Det säger allt om den token. Sitt eget land och folk har han inte brytt sig om den landsförädaren.
  Skönt att bli av med honom, men ingen skulle bli förvånad om röstboskapen som han släppt in i landet plikttroget röstar igenom fyra år till för vansinnesregeringen.

  39
 13. Ambaasadör på den samnordiska forskningsstationen i Antarktis. Sänd dit honom men glöm radio etc.

  Eller konsul i Barentsburg på Svalbard skulle också var en utmärkt lösning.

  25
 14. Han har onekligen var duktig vasall åt globalisterna. Likt Åsling torde han få en riklig belöning?

  36
  • Han kanske blir rådgivare åt någon utländsk bank eller liknande, så att de utlovade mutorna kan utbetalas den vägen i form av arvoden.

   40
 15. Stefan kan beställa mjölk via nätet. Hoppsan jag glömde att han inte kan. Han var tvungen att gå till Gallerian för att köpa klocka till Ulka julen 2020.

  36
 16. Jo den Quislingen har ju sett till att miljarder av skattemedel som skulle gått till svenskar har skänkts bort till allehanda utländska organisationer. Har väntar sig att få betalt nu för sin enorma generositet.

  60

Kommentera