Samarbeta med eller inte samarbeta med?

VALET 2022. Samarbeta med eller inte samarbeta med? Frågan är knappast ny. Så här lät det i valdebatten 1985 när Palme fick frågan av Westerberg hur han såg på samarbete med ett parti som Vänsterpartiet kommunisterna. Palmes svar är rätt intressant, skriver Johan Romin på Twitter.

Steget Efter

-Pettersson säger att Vänsterpartiet är inte ett parti bland andra, fast de tagit bort ”kommunisterna” ur namnet. Fram tills helt nyligen sympatiserade och samarbetade partiet med stater där oliktänkande sköts i källaren. Än i dag ser vänsterpartister mellan fingrarna med politiskt våld, och i partiprogrammet slår de fast att målet är avskaffande av äganderätten, ett mål som strider mot de mänskliga rättigheterna och som sannolikt få av vänsterpartiets väljare ställer sig bakom. Ändå har socialdemokraterna inget emot stöd från och samarbete med V.

Vänsterpartiet är inte som andra

Är socialdemokraterna det enda parti som samarbetat med kommunister, nazister och islamister?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Samarbeta med eller inte samarbeta med?

 1. Palme skrev under Regeringens proposition nr 26 1975 och Westerberg ”tvingade” Bildt att upphäva Luciabeslutet. Två landsförrädare i Reinfeldts och Löfvens klass.

  19
 2. Kommunisterna kommer att samarbeta bra med Globulisterna. Inga tillgångar åt folket, endast makten. Lär av historien så kanske vi fattar vår samtid. Att ta emot Leninpriset en skymf mot alla dessa människor man slaktat i kommunismens namn. Sossarna är inte långt efter bara lite mer sostifikerade, den lilla människan blir robbad på sitt arbete. Det gäller att försörja så många latmaskar som möjligt, Ylva Johansson, praktkommunist och nu som stickande sosse i EU

  23
 3. Idag den 23:e oktober delas Leninpriset ut. Det går alltså bra att dela ut ett Leninpris, ett pris i kommunismens namn. Begrunda nu nedan Lenins ord i den s.k. hängningsordern 11 augusti 1918:

  Lenins hängningsorder:
  ”Kamrater! Upproret bland de fem kulak-distrikten måste slås ned utan förskoning. Det ligger i revolutionens intresse, då det sista avgörande slaget mot kulakerna pågår överallt. Vi måste statuera ett exempel.

  1) Ni skall hänga (och häng dem så att folk ser det) minst hundra beryktade kulaker, rika och blodsugare.

  2) Offentliggör deras namn.

  3) Konfiskera all deras säd.

  4) Avrätta gisslan i enlighet med gårdagens telegram.

  Utför detta på sådant sätt att folk i en omkrets av hundratals mil kan se, darra, inse och skandera: låt oss kväva och strypa de blodtörstiga kulakerna.

  Telegrafera att ni har mottagit anvisningarna och effektuerat dem.

  Hälsningar, Lenin.

  P.S. Använd era mest hårdföra män för detta.”

  Betänk också att detta hyckleri återkommer i den demonisering som skett från första stund av SD och som nu pågår för fullt inför valet med sosseministrarna Strandhäll och Johansson i spetsen. Det sker samtidigt som det i deras led finns en tidigare kommunist i form av Ylva Johansson. Man umgås vidare med en diktatur, Cuba. Palestina kan väl också räknas dit. Man talade också med DDR in i det sista. Man har samröre med islamister. Socialdemokratiska Tro och solidaritet har tecknat samarbetsavtal med muslimska rådet med kopplingar till muslimska brödraskapet som i en del länder är klassat som terrororganisation.

  Märk också statsministerns ord att vi tänker aldrig kritisera islam, ett uttalande som blir groteskt i samband med den uppmärksamhet som riktades mot Lars Vilks och hans kamp för yttrandefriheten och mot islam. Löfven har alltså försvurit sig att inte kritisera islam för dess dödshot mot Vilks. Vänsterns hyckleri kan knappast bli tydligare än att man delar ut ett pris i Lenins namn.

  Från idag, – i Det Goda Samhället:
  https://detgodasamhallet.com/2021/10/23/50939/

  29
  1

Kommentera