Klimatextremisterna vår tids största hot!

INSÄNDARE. Vi hör ofta att det är viktigt att bekämpa extremismen, i Sverige talar vår politiskt korrekta media mest och helst om höger och vänsterextremism! Sanningen är ju dock att högerextremisterna i NMR främst ägnar sig åt att dela ut flygblad samt demonstrationståg där uniformer och flaggor är det mest uppseendeväckande, så mycket mer handlar det ju egentligen inte om.


Detta medan vänsterextremisterna i AFA företrädesvis lägger sin energi på att störa de förstnämndas demonstrationer med stenkastning, om dom inte har fullt upp med att vanpryda det offentliga rummet med klistermärken, politisk graffiti eller trakassera lokala SD-företrädare.

Säpo ser dock våra islamistiska extremister som den stora och egentliga faran för vanligt folk, det islamistiska terrorhotet är tveklöst även det som flest människor oroar sig för. Dessa tre nyss nämnda extremistgruppers hot mot den svenska välfärdsstaten och vårt folk är dock ingenting i jämförelse med det samhällshot våra klimatextremister i miljöpartiet står för.

Den påverkan och det inflytande dessa extremister har på vårt samhälle skulle aldrig accepteras om den orsakades av jihadister eller högerextremister! Klimatextremisterna är så fanatiska i sin övertygelse att dem inte drar sig för att rasera hela samhället och dess infrastruktur!

Detta har vi redan bevis på i form av cementbristen, skenade priser på drivmedel samt en el-brist som fått även detta pris att rusa i höjden. Nyligen så gick MP ut med att man vill förbjuda all försäljning av bensin och diesel år 2030. Detta innebär i princip att privatbilismen då kommer att bli något av en lyx som är ytterst få förunnat.

Klimatextremisternas påverkan av vårt samhälle är ett hot mot hela vår industri och därmed hela välfärdsstaten, dessa extremister har även skapat en psykisk ohälsa hos barn och unga i form av ångest och oro inför framtiden! Som om det inte var nog med detta så gick MP nyligen ut med att man ska utöka det svenska ”klimatbiståndet” med hissnande 15 miljarder kronor, man offrar med andra ord hellre skattebetalarnas pengar på det internationella klimataltaret än på svensk polis, vård och skola!

Klimatextremisternas litterära inspirationskälla och motsvarighet till islamisternas koranen är FN:s klimatrapporter, men precis som islamisternas jihadister så gör man egna tolkningar av de ”heliga skrifterna! Hade klimatextremisterna gett sig själva tid att läsa hela IPCC:s senaste klimatrapport på cirka 3000 sidor, så hade dom funnit att mänsklighetens energibehov gör att det krävs 2000 nya kärnkraftverk för att klimatet ska kunna räddas.

Med andra ord hänvisar gärna klimatalarmisterna sitt ställningstagare och agerande till FN:s klimatrapporter, men bevisligen utan att förstå och kunna tolka dess innehåll rätt.
För om man gjort det så skulle man inte som nu agera tvärtemot FN:s rekommendationer, utan istället för att stänga ner bygga ut kärnkraften!

Men det som särskiljer klimatextremisterna mot övriga extremistgrupper och gör dom så farliga är att deras irrläror har ett tämligen omfattande stöd av media. Att media ställt sig på just klimatalarmisternas sida är ju i sak inte något som förvånar, då det på senare år blivit något av en regel för våra större nyhetsbyråer att alltid ta parti för det som är så negativt som möjligt för såväl vårt land som vår befolkning.

Johnny Hornbrink SD

Pär Holmberg, tidigare TV-meterolog, numera EU-parlamentariker (MP) vill ha klimatdiktatur

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Klimatextremisterna vår tids största hot!

 1. Ja, klimatextremismen är förödande för vår omgivande miljö och livsutrymme. För detta skiter man totalt I, och massakrerar istället ”för klimatets skull”. Vilken sjuk förstörande bluff.

  Man säger att vi måste dra ner på koloxidutsläppen till en nivå, där växtligheten kan ta hand om den. IDAG JA! För att man för det fiktiva klimatets skull tagit bort massa, för massa, flis m m m m. ISTÄLLET FÖR ATT BEVARA DEN OMHÄNDERTAGANDE MILJÖN. Hur sjukt är inte det!!!

  Betänk, att återvinning, under sundare människors regi, startade med pappersinsamling, för att bevara SKOGEN! IDAG, skiter man i den!!! IDAG, är ”klimatet” ALLT!!!

  För man vill till ett kommunistprimitivt samhälle, helt enkelt. Där inga industrier eller civilisation finns, utan endast gröna-vågen-jordbruk! Det är detta man strävar efter! Att förstöra grunden för våra västerländska högstående samhällen, tills ingen återvändå finns.

 2. Vi får vara glada att miljösekten inte har börjat med att offra barn.
  Eller det gör de faktiskt för alla de barnen som växer upp i Sverige med klimatpropagandan kommer att lida av svår ångest och en del utvecklas till terrorister i klimatets namn.

  23
 3. MP beter sig som elefanter i en glas och porslinsaffär.Allting trasas sönder under deras framfart.Vi har snart inget stål eller cement och inga fungerande energikällor.Deras omöjliga påbud gör att ingen längre kan etablera eller bygga ut sina verksamheter.Framförhållning är också ett okänt begrepp för detta parti som tror att Sverige består av enbart städer.Klimatdiktaturen är ett faktum om dom får fortsätta på sin inslagna väg….

  46

Kommentera