S-toppen Britt Bohlin kände till SD-tjänstemannens aktivism

INRIKES. För ett par dagar sedan avslöjade den vänsterextrema organisationen Expo att en tjänsteman i 55-årsåldern som är politisk sakkunnig vid Sverigedemokraternas riksdagskansli samtidigt är aktiv i ”den svenska rasideologiska miljön” (Expos ord).

Det visade sig att tjänstemannen tidigare hade arbetat åt Miljöpartiet och åt Nordiska rådet under UD och att S-toppen Britt Bohlin känt till detta och att tjänstemannens engagemang på fritiden väckt reaktioner hos chefen Britt Bohlin (S), tidigare gruppledare i riksdagen under regering Persson. Han förklarar att det i anställningskontraktet är tydligt att eventuella sidoprojekt måste godkännas av chefen, i det här fallet Bohlin.

Enligt vad han själv uppger kände Bohlin till att det fanns någon form av engagemang som låg utanför arbetet i Nordiska rådet.

– Hon har redan tagit mig i örat två gånger, berättade tjänstemannen för Nyheter Idag. Men toppjobbet inom staten fick han behålla. I hemlighet planerade han att bryta ut svenska kommuner för att skapa vad som nu kallas ”svenska zoner”.

Tjänstemannen hymlar inte med att han arbetade åt människor inom den absoluta toppen i svensk politik. – Min chef var gruppledare för Socialdemokraterna när Göran Persson var statsminister. Hon är polare med Stefan Löfven, Anders Ygeman, ja alla är hon på kompisnivå med. Det är klart att allt som på något sätt skulle kunna skugga dem och deras intressen kommer hon per automatik vara emot.

Läs hela artikeln på Nyheter Idag…

-Pettersson tror att Britt Bohlin, andra socialdemokrater, miljöpartister samt Expo kommer att neka i sten till att de känt till tjänstemannens aktiviteter. Erkänner de faller hela idén med att försöka sätta dit Sverigedemokraterna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “S-toppen Britt Bohlin kände till SD-tjänstemannens aktivism

  1. Självklart kände hon till hans planer. Det är ju hennes reservplan när hela landet gått åt helvete att flytta till en av dessa svenskenklaver och njuta av svenskheten där.

    20

Kommentera