Stäng

Märta Stenevi: Högre straff kan stoppa gängvåldet

VALET 2022. Samhället kan bli tryggare med straffskärpningar, säger Miljöpartiets språkrör Märta Stenevi inför partiets kongress. – Vi vill överväga de straff som krävs. För att bryta rekryteringen behöver också de gängkriminella tas bort från gatorna, fortsätter Stenevi enligt Svenska Dagbladet (betalvägg).

Märta Stenevi 2017

-Pettersson märker att Miljöpartiet börjar bli nervösa för 4-procentspärren inför valet nästa höst. Vid valet 2018 fördömde Miljöpartiet förslagen på hårdare straff som högerpopulistiska.

Miljöpartiet har ett stort ansvar för att våldsbrottsligheten ökat genom att förespråka ökad invandring och låga straff och de som ställt till det har inte förmågan att ordna upp landet.

Inte släppa in i landet, utvisa de brottslingar som går och låsa in resten är en bra början.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 reaktioner på “Märta Stenevi: Högre straff kan stoppa gängvåldet

 1. Röstfiske. Hon hoppas att det finns 1.% idioter som går på utspelet så hon kan fortsätta plåga svenskarna!

 2. Man brukar prata om att proppskåpet har brunnit,men här har hela
  jävla vindkraftverket brunnit och schaktats bort till tippen.

 3. Genom att inte importera kriminella individer kan man reducera våldet mycket, sen kan vi
  höja straffet för dom som är här och begår brott!

  16
 4. Märta börjar låta som en SD:are.

  Fast vi vet ju att hon ljuger, om MP skulle hamna i regeringen skulle inga straff skärpas.
  Eller vänta… hon sitter ju i regeringen. Var är straffskärpningarna?

  19
 5. Jag tror inte att hårdare straff ska ”utrota” de kriminella nätverken. I USA laborerade man med längre straff, men vinsten uteblev. Det var inte så enkelt som att ge Nilsson 3 år istället för 1 år, han kommer lika förbannat att göra sig skyldig till nya brott när han kommer ut. Men då har någon annan lagt rabarber på hans område och det startas upp ett ”krig” som kan kosta civila livet. Man måste säkra människors liv genom att kanske utvisa brottslingen direkt efter dom

  11
 6. Märta Stenevi bör snarast omyndigförklaras, känns som hon är på god väg
  att bli radikaliserad.
  Hon är en samhällsfara. !!
  Mycket farlig människa.

  28
  1
 7. Det är bara att göra som Duterte på Fillipinerna gjorde med knarkmaffian, så löser man problemet med gängvåldet på nolltid.

  32
 8. Det finns bara ett sätt att dels få stopp på rekryteringen till gängen och dels få slut på nya vuxna brottslingar.
  Ta fasta på föräldrarnas ansvar för sina barn under 18 år. Låt föräldrarna betala för allt som deras barn förstör eller ställer till med. Skadestånd, böter, allt. Vid en andra brottsvända åker hela familjen tillbaka till sitt ursprungsland.

  Då först kommer föräldrarna och släkten att intressera sig ordentligt för vad deras barn gör om nätterna och då stryps tillgången och rekryteringsunderlaget till gängen. I och med det så blir det färre brottslingar över huvud taget.
  Detta är dock något som gäller redan idag. Föräldrar är alltid ansvariga för vad deras barn gör, men ingen socialdemokratisk regering vågar aktualisera denna möjlighet då man har ett avtal med muslimerna att man alltid skall behandla dem med silkesvantar.

  36
 9. Nu håller vi tummarna för att mp åker ut med huvudet före rätt i betongen. Dom förstör Sverige och måste bort. Deras ideer hör inte hemma i en demokrati. Dom är en samling förvirrade IDIOTER

  55
 10. När fan blir gammal blir hon religös. Slut med flosklerna? Verkligheten kommer ifatt till slut.

  32
 11. Dom är såå in i helvete och cyklar (sic) dessa Miljöpartier. Överallt och närsomhelst. Hur i hela friden kan någon vettig människa lägga sin röst på dessa?

  45
  1
  1. Jag kan trösta dig Lellego. Ingen vettig människa röstar på MP
   Tyvärr verkar det som vi har viss % som är så tokiga och gör det

   47
   1
 12. Om nu poletten möjligen har halkat ner ett litet stycke nu när snaran börjar bli lite trång i höjd med 4%-hacket, så se då för bövelen till att åtminstone blockera gränserna så att problemen inte förvärras. Paniken gör sig påmind med infantilt pubertalt svammel om blått och brunt. Och nu har man alltså plötsligt blivit omvända under galgen när tom. de mest inbitna mupparna börjar tvivla på sig själva.

  ”Vi har ett resultat”. Och de skyldiga är ………….
  Moderaternas-Fredrik Reinfeldt.
  Centerpedofilernas-Annie Lööf.
  Socialdemokraternas-Stefan Löfvén.
  Miljöpartiets-Per Bolund och Märta Stenevi.

  Undrar om SD kan begära Stimpengar nu när så många kopierar ”rasismen”.

  54
  1
 13. Tänk att alla partier blir sverigedemokrater när det är valtider. Men, väljare gå inte på det. Alla partier utom Sverigedemokraterna kommer att svänga 180 grader när valet är över.

  56
  1
 14. Dumskallen Reinfeldts uttalande: ”Öppna ERA hjärtan!” var kanske rätt änrå?

  – men han menade kanske; Öppna ERA fängelser (och sätt in alla dessa högutbildade infödingar.

  Fängelse kommer att bli Vårt Fosterlands största industri!

  Tänk vilken produktion: Tvångsarbete!

  45
  1
 15. Största hotet enligt detta Dårparti är ju klimathotet? Fråga verand äldre bonde så kan den förklara hur klimat och väder vart genom åren och att allt går i cykler

  63
  1

Kommentera

%d bloggare gillar detta: