Stäng

Smittan ökar i Ryssland

PANDEMI. I Ryssland fortsätter antalet insjuknade i covid-19 att öka och läget beskrivs som det värsta på flera månader. I helgen slogs ett nytt dygnsrekord i antal döda i hela landet – 968 personer. Denna dystra siffra är den högsta sedan pandemin började. Lördagen var den fjärde dagen i rad med över 900 Covid-relaterade dödsfall registrerade och det har fortsatt, under måndagen dog 957 personer.

Sputnik V, ryskt vaccin

En förklaring finns i den förhållandevis låga vaccinationsgraden med omkring 30 procent av befolkningen fullvaccinerad, rapporterar den ryska statliga nyhetsbyrån TASS med flera medier.

-Pettersson undrar om även president Vladimer Putin är lurat och blåst av de internationella bluffmakarna som påstås försöka lura i oss vaccin mot covid-19.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 reaktioner på “Smittan ökar i Ryssland

 1. Skönt att du är så trygg i dina Injektioner Pettersson!
  Du är givetvis inte grundlurad. Vi kan alla se den enorma positiva effekt de sk vaccinerna har, varenda dag numera. Ingen dör av sprutorna och den motar pandemin effektivt.
  Givetvis är sprutorna ingen bluff: det finns absolut inga ekonomiska motiv bakom, inte alls 100-tals miljarder kronor.
  Bigpharma är snudd på ideella organisationer. Det handlar inte alls om att göra nationalstaterna ännu mer belånade och att öka globalisternas makt. Absolut inte.
  Du kan lugnt invänta Spruta3, de två första har ju absolut inneburit ett dråpslag mot pandemin? Siffrorna går ju verkligen ner?
  Flockimmunitet (”när vi har 40-60 % genomgången infektion i populationen så är pandemin över”)…det pratar vi om någon annan gång!
  Och ”statliga TASS med flera medier” är ju verkligen trovärdiga? Ibland. Om det inte handlar om massinvandring…
  Du är faktiskt underhållande!

 2. Ryssland står bakom injektioner med genamanipulerade (mRNA) experimentpreparaten. De anklagades tidigt för att ha kommit över tillverkningshemligheter genom industrispionage. Snarare var det en forskare från ett av Big Pharma, som ”hoppade av”. Ryssarna var också först ute med ett färdigt men icke godkänt preparat. Kineserna utvecklade däremot ett standardvaccin av ”avdödade” Covid-19-virus, vilket i o f s heller inte är fullt godkänt. liksom alla andra preparat.

  Nu finns det dock hopp för Ryssarna, eftersom de har nära relationer med Indien, och där kör de flesta delstater Ivermectinlinjen. Indiska regeringens officiella talesman deklarerade häromdagen i ett nyhetsprogram att ca 1 miljard Indier numera är Covid-fria, smittfria etc. Inget nämndes dock om de delstater som kört vaccinlinjen, där all statistik är omvänd, d v s visar på katastrof och massdöd.

  16
 3. Enligt psykologi professor så är 25-30% av psykologiskt manipulerade omöjliga att övertyga vad som är sanning på grund av deras tidigare psykiska tillstånd

  14
  2
 4. Ryssland tillhör de länder som står bakom vaccinkampanjen mot covid-19.

  Andra länder är USA, Kina och EU.

  17
  1

Kommentera

%d bloggare gillar detta: