Stäng

Tre års fängelse för mordförsök på kvinna på hotell, ingen utvisning

VÅLDSVÅGEN. Ett sexköp på ett hotell slutade med att köparen knivhögg den prostituerade kvinnan i ett dåd som kvinnan misstänker var planerat på förhand, rapporterar SVT.

Nu döms mannen till tre års fängelse för både försök till mord och köp av sexuell tjänst. Men åklagarens begäran om att mannen ska utvisas ur landet avslås av rätten.

-Pettersson läser: ”Mannen utvisas inte eftersom det är oklart exakt hur gammal han var när han kom till Sverige. Enligt lagen kan en person inte utvisas om denne kom till Sverige före 15 års ålder och vistats i Sverige i minst fem år när åtal väcks. Enligt åklagaren, som yrkade på utvisning, var han 15 år men det anser inte tingsrätten är bevisat eftersom man inte vet vilken dag på året han är född”.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “Tre års fängelse för mordförsök på kvinna på hotell, ingen utvisning

 1. Fast var det inte så att det är personerna själva som skall bevisa sin låga ålder? Kanske inte gäller rättsfall utan PUT men i alla fall ologiskt att olika regler gäller.

 2. Det är väl kvinnliga personer som agerar nämnd, allt för att underlätta för våldsmän att stanna.

  18
 3. Skall detta upprepas i all oändlighet, vet inte åldern,
  samma myndighet som ålders satte personen står över ålders uppgiften de godkänt
  jävla paraodi

  28

Kommentera

%d bloggare gillar detta: