Stäng

En man skottskadad i Gävle

VÅLDSVÅGEN. En man har blivit skjuten på Norra Centralgatan i Gävle. Det skedde strax före klockan 13 och flera polispatruller och ambulanser larmades till platsen.


Den skjutne mannen är förd till sjukhus för vård, men enligt uppgift från polisen ska läget för honom vara stabilt och inte livshotande.

Polisen förhör just nu vittnen på plats, och det finns uppgifter om att två personer ska ha setts lämna området springande. Polisen tekniker är också på väg för att undersöka brottsplatsen.

Ingen är gripen för närvarande.

Polisen

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “En man skottskadad i Gävle

 1. Får vi sen se STEFAN LÖFVEN anordna en stor konferens med alla Världsledare inbjudna
  för att diskutera det värsta mördarpacket på jorden, nämligen Socialismen ? Det är ju ändå dom som avlivat mest människor i historien, i vart fall tills Muslimerna kan peta ner dessa från tron?? Eller är det finare att ha blivit avlivad av Kommunister/ Socialister så att det inte
  behöver nämnas??

  9
  1
 2. En i Gävle och en i Vivalla trots att kvällen är ung Sverige där det skjuts mest och det är S o MP som regerar tänk på hur du röstar vid nästa val !

  11
  1
 3. Så nu är centrala Gävle ett utanförskapsområde? Antingen får man låsa in dem eller så får man låsa ute dem.

  10

Kommentera

%d bloggare gillar detta: