Stäng

Utvisade ”danskar” hedrar Sverige med sin närvaro

BROTTSLIGHET. Zigenar-klanen Levakovic-Petrovic som utvisats från Danmark på grund utav omfattande brottslighet fortsätter att begå brott i Sverige. Danska myndigheter har utvisat sex medlemmar ur den kriminella familjen till Kroatien, inte Kosovo som det sägs i filmen, men de valde alltså att resa till Sverige där de för övrigt också dömts för grova brott tidigare.

Zigenarna är kända som Danmarks mest kriminella familj.

-Pettersson har i minst tio år skrivit om zigenarklanen Levakovic som är kända som Danmarks mest kriminella familj och varit i Danmark sedan 1972 där de levt på bidrag och varit kriminella i generation efter generation. Risken är att Levakovic- och Petrovic tar bron över sundet, skrev bloggen för inte så länge sedan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Utvisade ”danskar” hedrar Sverige med sin närvaro

 1. Exakt min tanke också.. hur många skämtade inte om att ”nu kommer de till Sverige”.

  Fy f-n. Det behövs mer tåga i våra myndigheter och poliskår. Släng ut dem bara.

  24
 2. Enligt svensk lag kan utlänningar utvisas om de umgås med kända kriminella så det är bara att skicka hem dem till Balkan.

  24
 3. Det är klart att är det någon som tar emot all världens kriminella, så är det Sverige, trodde väl förstås att bara dom körde över bron så skulle dom bli tillgångar för landet dumbom,
  det gick förstås inte att ta del av all den brottslighet dom visat upp i Danmark??

  22
 4. Nå SÄPO och Polisen…. vad gör ni åt detta?

  Att de kommer till Sverige är väl givet då vi ligger närmast till, och att de inte skulle ha hört om de svenska förmånerna och slappa asylreglerna m.m. är väl knappast troligt.
  Har ni kollen och bara skickar dom vidare eller vad gör ni?

  Kan man som etablerad utländsk medborgare i Europeiskt land bara byta hur som helst om man blir utvisad?

  37

Kommentera

%d bloggare gillar detta: