Stefan Löfven (S) upprörd och naiv

ARBETE & BIDRAG. Statsminister Stefan Löfven (S) är upprörd över att folk tror att en del friska människor stannar hemma och lever på bidrag i stället för att arbeta.

Stefan känner säkert Veronica Palm, idag 48 år. Veronica var riksdagsledamot från år 2002 men valde i oktober 2015 som 42-åring att lämna riksdagen och lever sedan dess på skattebetalarna, det kallas riksdagens inkomstgaranti.

Veronica Palm är utbildad barnskötare och det finns 998 lediga jobb på Platsbanken inom Veronicas yrke när jag tittar.

I partiledardebatten igår stod Stefan Löfven och sa att man måste ta de lediga jobb som finns.

Det gäller tydligen inte socialdemokrater som föredrar att leva på skattebetalarna, segla och dricka vin…

-Pettersson säger att som vanligt är Löfven upprörd på dom som säger sanningen och försvarar de som utnyttjar systemet.

Om Veronica Palm på bloggen…

Här glider Veronica Palm fram i livet på skattebetalarnas bekostnad. Twitter

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Stefan Löfven (S) upprörd och naiv

 1. Ja det är ju enklast att sitta i någon morgosoffa på TV och glassa med
  Bodström och andra fjantar,jag bor granna med två liknande individer
  som har fina bilar men gör inte ett enda handtag för att söka jobb.
  Det är soozzeadeln i ett nötskal.Fy fan.

  17
 2. Politikerna har nu importerat miljoner högutbildade läkare, civilingenjörer och forskare, nu visar det sig att 1,3 miljoner av dessa skall försörjas av skattebetalarna. Hur tänkte ni?

  25
 3. Efter sju år med en svamlande, ljugande hycklare, som statsminister, står det klart att landet har tillfogats enorm ekonomisk skada. Den mänskliga skada, som socialisterna pådyvlat folket är förmodligen irreversibel. Vakna svenska skattebetalare, det finns ingenstans på jorden som socialism ha medfört lyckliga medborgare. Däremot har människor fått leva med fattigdom, förtryck, ofrihet och statsövergrepp. Med en ”statsman”, som Stefan Löfven, kan det bara gå käpprätt åt ……
  Om det var den bäste som socialdemokratin, kunde få fram, undrar man över de övrigas kompetens.

  30
 4. Kvällsposten 2021-10-11

  Löfven: Antisemitismen sticker ut i Malmö

  Uppfattar du att problemen med antisemitism är större i Malmö än i andra svenska städer?
  – Jag kan inte säga exakta andelen i Malmö men Malmö har själv sagt det att ”jo, här finns de problemen”. Men det har vi inte bara i Malmö, det finns i andra delar av Sverige. Vi har antisemitism i en del av vänsterrörelsen, konstigt nog. Vi har den bland högerextremister och i islamistiska rörelser. Den finns i olika delar av vårt samhälle. Oavsett vilken del den är i så är det fel. Vi accepterar inte antisemitism i Sverige, därför ska den bekämpas.
  Malmö dras med en historia präglad av antisemitiska problem – inte minst inom Socialdemokraterna – men Stefan Löfven menar att staden i dag sticker ut också positivt.

  ############

  Löfven börjar backa när det det vilka som är antisemiter i Malmö. Vänsterrörelsen hamnar på första plats men han undviker nogsamt att tala om att det är socialdemokrater det handla om. Sedan pratar han om högerextremister. De är inte ett problem i det här sammanhanget. Först på tredje plats har han satt islamistiska rörelser. Det är det stora problemet – inte minst beroende på att socialdemokraterna öppnar sina hjärtan. Och våra plånböcker.

  ############

  Stats- och regeringschefer från hela världen är under veckan på plats för att delta i Malmö internationella forum för hågkomst av Förintelsen och bekämpande av antisemitism.
  Statsminister Stefan Löfven (S) menar att Malmö sticker ut positivt vad gäller kampen mot antisemitism.
  – Här har man en kommunledning som vill bekämpa antisemitism och som har en bra dialog och ett bra samarbete med judiska församlingen för att göra just det, säger han till Kvällsposten.

  ############

  Malmö sticker ut men inte på det sättet Stefan Löfven (S) säger. Han kan inte ens hålla ordning på sitt eget ungdomsförbund. Landsfadern har blivit en riktig smilfink nu när slutet närmar sig. Jag undrar om Ilmar Reepalu kommer att medverka vi det internationella forumet.

  20
 5. När ska den gubben offentligt inse att han ständigt är ute och cyklar. Ständiga ursäkter för sina gigantiska tillkortakommanden.
  -Vi har varit naiva.
  -Detta är oacceptabelt.
  -Vi såg det inte komma.
  -Detta är inte okej.
  -Det blir bättre lite längre fram.
  -Ett starkt samhälle.
  -Alla ska känna sig trygga.
  -Allas lika värde…utom SD.
  -Vi, dom goda krafterna.
  -Så gott som alla migranter är högskoleutbildade.
  -Och nu är han upprörd också.
  Ja, det är inte så gött att drabbas av sanningar när ljugeriet har varit ledstjärna så länge.
  Psykopater och hopplöst förlorade alkoholister brukar ha ungefär samma framtoning.

  80
 6. Off topic men jag kan verkligen rekommendera Uvells artikel om Vilks, rondellhundar och Muhammedkarikatyrer och Laila Freivals avstängning av webbservrar och fina umgänge:

  ”Laila Freivalds, som då var utrikesminister, kallade publiceringen ”hänsynslös och kränkande för andra människors religion” och höll sedan ett möte med Sveriges muslimska råd i Stockholmsmoskén på Södermalm.
  Socialdemokraterna hade då sedan länge ett aktivt samarbete med just Sveriges Muslimska råd för att byta röster till partiet mot förtroendeposter för muslimer. 1998 formulerades följande mål:

  ”2002 ska bland socialdemokratiska förtroendevalda finnas muslimer på 15 kommunala fullmäktigelistor, 5 landstingslistor och på riksdagslistorna i minst 5 län. SAP skall ha 2 000 muslimska medlemmar och 300 skall ha fått en politisk grundutbildning.”

  Det samarbetet blev känt för allmänheten först våren 2006. Talesperson för Sveriges Muslimska råd och personen Laila Freiwalds träffade var Mehmet Kaplan.”

  https://uvell.se/2021/10/06/till-yttrandefriheten-och-lars-vilks/

  Sedan skall man naturligtvis inte kryssa för Uvell till moderaterna som hon tjatar om eftersom man inte skall rösta på moderaterna, de är inte mycket bättre än Freivals. Men artikeln är som sagt bra.

  56
  • Absolut ingen man…

   En ryggradslös falsk ljugande hycklande lömsk Sverige och svensk fientlig muslim krypande fjant feministisk knähund…m.m. m.m.

   42
   2

Kommentera