Stäng

Rasistindustrin skapar afrofobi

SLAVERI. I Sverige avskaffades träldomen, den tidens slaveri år 1335 medan slaveriet levde kvar i en stor del av världen och fortfarande är lagligt enligt islam.

Att som vänsterpartiets riksdagsledamot Momodou Malcolm Jallow, från Gambia påstå att dagens eventuella afrofobi kommer från historien är helt galet. Vilka var det som fångade och sålde svarta slavar Momodou?

Den eventuella afrofobi som finns i Sverige beror på afrikanernas uppträdande och brist på respekt för ursprungsbefolkningen.

Den ständigt kränkte Momodou Jallow är dummare än tåget. Inte många brydde sig om Dan Park innan afrikanen blev kränkt. Foto Roger Sahlström
Malmö får 16,5 miljoner om dagen. 6 miljarder om året av Sveriges övriga skattebetalare för att inte gå i konkurs trots att staden är full med mångkulturell kompetens.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Rasistindustrin skapar afrofobi

 1. Välkommen till Malmö, andra försörjer dig, kunde den mörke mannen tillagt,

  Lustigt att Stefan Löfven , som själv kommer från partiet Sossarna, det parti som
  varit dem som svassat mest för nazismen nu ska leda en konferens mot främlingsfientlighet. detta i den stad som tagit emot flest så kallade flyktingar, en stad där
  Judar har flyttat i från, och dom som lever kvar blir förolämpade av Araber från
  M.Ö, detta sker dessutom i en stad som går med 7 MILJARDER i underskott,
  så lönsam är massinvandring??

  Judar som bott här sen världskriget slut, som jobbat och skött sig har behandlats illa,
  inte bara av Araber utan lika ofta av Sossarnas ungdomsförbund, därför är det hyckleri
  att lägga en konferens i Malmö ! Vi har alla hört ungsossarna skandera hatramsor mot judar!

  13
  1. Judehatet är en fundamental del av socialismen. Har varit det sedan Marx fick sätta dagordningen för socialismen.

   4
   1
 2. Hur kan dessa invasiva parasiterande avarter tro att de kan frambringa respekt från ursprungsbefolkningen, när de bär sig åt som svin? Den motvilja som breder ut sig, beror helt på det uppträdande, som av vänstern kallas kulturberikning. Blir spyfärdig av att höra deras argumentation och infantila uttalanden.
  Passar inte galoscherna så åk till ett land där andra misslyckade individer håller till! Förresten, bara åk!

  18
 3. Träldomen avskaffades tidigare i faktiska Sverige, redan i slutet av 1100-talet och början av 1200-talet. Därefter fick de områden som Sverige tog över i Baltikum fasa ut slaveriet vilket vanligen innebar att trälarna som fanns fick fortsätta vara trälar men deras barn var fria och ingen fick ta, köpa eller sälja trälar.

  14
 4. Om Malkolm M Jallow blir lyckligare i Gambia och slipper att bli kränkt så kommer ingen att sakna honom i Sverige om han reser tillbaka dit.

  47
 5. Vilket är 2 år efter 1845, sista året Sverige betalade beskyddarpengar till muslimerna i Nordafrika för att svenska sjömän inte skulle tas som slavar.

  42
 6. Mina skattepengar (jag 80) går alltså till att infödingar ska kunna leva i Vårt Fosterland utan att behöva arbeta för sig.

  Sänd hem dem till djungeln där de hör hemma, men låt inte mina skattepengar följa med!

  Vi behöver arbetskraft inte bidragstagare!

  62
  1
  1. Jag misstänker starkt att många, kanske t.om de flesta, som kommer hit gör det för att de är ovilliga att arbeta för sin försörjning till skillnad från de som valt att stanna hemmavid. All heder till de som stannar hemma och bygger landet istället för att smita utomlands. Dessa människor som gör rätt för sig kan vi stödja med rättvisa handelsavtal och investeringar snarare än förnedrande allmosor.

   1. Michael Pettersson
    Du har så rätt. De som kommer hit är skräpet, som inte dög till något i hemlandet! Kroniskt arbetsovilliga.
    Jämför fackpamparna. De dög inte till något på jobbet, fick bli fackligt ombud. Alla som haft ett jobb, vet att jag har rätt!

 7. I långt inslag i Rapport i dag lyckades man utelämna de verkliga antisemiterna. I sossepartiet och bland invandrarna som hånar judiska barn.

  Ett beställningsjobb!

  51

Kommentera

%d bloggare gillar detta: