Muslimsk reporter på Sydsvenskan: Att kränka muslimer i yttrandefrihetens namn är att förenkla det

ISLAM. Kenan Habul är muslim och bosnier, han jobbade som reporter på Aftonbladet i sju år och 1 april 2019 började han hos den nya arbetsgivaren HD/Sydsvenskan. ”Kenan Habul är en mycket välrenommerad och kompetent journalist. Vi är väldigt glada att vi får honom till vår redaktion. Han kan Malmö utan och innan och kommer att bidra och stärka vår bevakning av staden”, säger Pia Rehnquist, då chefredaktör och ansvarig utgivare för HD och Sydsvenskan.

Kenan Habul Foto Privat

-Pettersson har ögnat igenom några artiklar av Kenan och tycker an verkar vara en typiskt islamist-muslim som kör med den muslimska lögnen taqiyya, alltså alltid offer tills mussarna får bestämma.

Kenan Habuls Twitter.

Varför ska vi väga in att galna muslimer blir kränkta av en streckgubbe?

Muhammed som rondellhund, sätter världen i brand och många muslimer svor på att de skulle mörda Lars Vilks för detta. Det har Sydsvenskans reporter förståelse för.

Nedan Mohammedkarikatyrerna från 2005.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Muslimsk reporter på Sydsvenskan: Att kränka muslimer i yttrandefrihetens namn är att förenkla det

 1. Jag kan inte annat än att beundra ditt mod att publicera Muhammedbilder. Inte många, inte ens bland dem som verkligen ärligt försvarat Vilks, vågar det längre. Keep safe!

 2. Jag blir kränkt av hur koranen säger att alla som inte tror på den falske profeten ska behandlas. Alltså ska koranen förbjudas.

 3. Det går över mitt förstånd att muslimer bli kränkta om någon rita en karikatyr av den som islam ber till för det första så har personen inte den minsta aning om hur han ser ut utan det är bara ett påhitt så hur i hela friden kan flera hundra tusen muslimer som bor här i Sverige vara beredda att mer eller mindre starta ett krig på grund av det. Men jag har en fråga till dom kränkta och den är hur kränkt tror ni jag och alla andra kristna svenska som byggt upp landet till vad det är i dag ,när man får höra att enligt koranen så har muslimska män rätt att våldtar svenska kvinnor som inte täcker sig och hur skulle du känna om svenska ungdomar överföll i grupp din egen son och tvingade ner honom på knä och sen pissade honom i munnen och samtidigt filmade förnedringen och detta är bara en droppe i havet av allt som svenska utsätts och hånas misshandlas dödas kränks och gud vet allt svenska fått utsättas för och detta bara för Sverige är ett kristet land så min fråga till er som är beredda att döda människor för en tecknings skull om svenska folket var lika lätt kränkta som islamister vad tror du då att konsekvenserna sett ut
  Om det är den vägen islam tagit här I Sverige så är det dags att svenska folket agera om svensken vill ha kvar sitt eget folk och kultur och historia som vi alla svenska har som gemensamt ursprung utan det finns inte Sverige.
  Så kom inte och snacka om att islam bli kränkta för då är du ute på mycket tun is.

  11
 4. Om unge Astrit Selmani (jo han är muslim) är medborgare i Kosovo. Vad gör han här då? Och spelar MOT Sverige. Duplantis hoppar väl knappast mot Sverige?

  • Duplantis hoppar mot USA:s stavhoppare, trots att han är född där, är uppvuxen och har gått i skola där, tränar mest i USA och bor största delen av året i USA.

   Med ditt resonemang ska Selmani inte få tävla för föräldrarnas hemland där han själv är medborgare och menar du att han ska stå över matcherna mot Sverige?

   Dejan Kulusevski, har dubbla medborgarskap och har spelat för Nordmakedoniens U-16 pojklandslag, spelar nu för Sveriges A-landslag och klubben Juventus i Italien. Vilka ska han få spela med och mot.

 5. Jag har sett fotbollskvalet Sverige-Kosovo ikväll. Kan inte låta bli att fascineras av att en Kosovoalbansk muslim som fått hela sin uppväxt här spelar MOT Sverige i denna landskamp. Jag vill naturligtvis inte se att denne gosse (vars namn jag inte ens orkat lägga på minnet) spelar i Sverige. Men MOT? En fingervisning om vi kan lita på muslimer?

  11
  • Astrit Selmani spelar klubbfotboll i Hammarby. Han är född i Malmö och har föräldrar från Kosovo och är medborgare i Kosovo och Sverige. Jag kan inte se något konstigt att han spelar för Kosovos landslag mot Sverige. Om han är muslim vet jag inte, troligen inte praktiserande i varje fall.

   Sverige har en världsberömd stavhoppare, Armand Duplantis, född i USA av svensk mamma och amerikansk pappa som är uppvuxen i USA men tävlar för Sverige. Det finns många liknande exempel.

   3
   5
 6. Tolerans gäller endast i en riktning och det är till den intolerantes fördel.

  Malmö sjunker och snart syns fattigdomen även för de som skriker Allah Akbar högst av allah.
  Då är är bidragspåsen tom.

  12
 7. Va faan gör lättkränkta muslimer i Sverige? Åk hem så kan ni skrika så mycket ni vill i Mellanöstern. Muslimjävlar.

  23
 8. Bonniers tar 5641 kr för en helårsprenumeration på Sydsvenskan om man vill läsa vad Kenan Habul har för åsikter. Han synes ha stöd från de flesta i den redaktionen i olika ämnen.

  16
 9. Själva i min familj gillar vi inte muslimer..
  Dom ska bara ha och inte ge något.
  Bidrag är endast dom vill ha.
  Fråga: Hur mycket har dom bidragit med ..
  Riktigt arbete..hur många arbetar i gruvor.elmontörere.rörmontörerer..garuarbetare.snickare.målare.murare…hantverksyrken..
  Har alldrig träfatt på 40 år.bara skojare

  33
  1
 10. INGEN som är starkt övertygad om sitt, det rätta och goda i det, blir kränkt. Endast de som VET att det de tror på är FEL, SUSPEKT OCH ONT, blir kränkta.

  För den som är övertygad om det goda, och sanna i det denne tror på, behöver inte hävda sig, genom att ge sig på andra. Endast de som tvivlar, eller vet sin osanning, gör så. De andra står starka i sitt, och provoceras inte. ALLTSÅ VET ISLAMISTER ATT ISLAM EGENTLIGEN ÄR FEL, men de bryr sig inte, utan måste hävda sin ”sanning” till varje pris, genom att trycka ner, och mörda andra. För om de förlorade kampen, skulle de förlora sig själva och sin tro. Och det skrämmer dem utav bara den.

  Det är alltså samma sanningsrädsla som skrämmer publicister i gammelpressen att tillge oss hur saker verkligen förhåller sig. Rädsla att förlora sig själva, det de så länge (felaktigt) trott på, och sin identitet, även om de VET att det de går ut med är osant, eller åtminstone förvanskad sanning. Detta, naturligtvis, i mycket mindre, men inte desto mera väsentlig, omfattning än islamister.

  Men denna sanningsrädsla är helt förödande för vårt samhälle av idag. Det är som alkoholism! En besatthet, utan gräns. Folk skulle sannerligen behöva omvändas till klarhet, och erkänna, att de alltför länge trott på en lögn, men nu vill göra avbön, och arbeta för SANNINGEN!

  35
  • Kristendomen föddes ur hjärtat! Islam är en egennyttig konstruktion, till för att främja egna dogmer man satt upp. Men utan hjärta, och därmed SANNING. Utan mer bara för att man VILL att saker och ting ska vara på ett visst sätt, INTE för att de är det!!!

   Men därför är också kristendomen human gentemot människor, eftersom det finns ett stort mått av äkthet i den.

   20
 11. Onda ögon.
  Sedan kan jag undra!!
  Avbildning av profeten har alltid varit förbjuden inom islam och ändå så går muslimer i taket på allt som de kan koppla till den gode.
  Till och med en hund som någon satt ett ansikte på.
  De borde börja hämnas på de gamla egyptierna som hade en stor djävla sfinx mitt i alltihop

  31
  • Bilder på profeten är förbjudet i vissa delar av islam medan det i andra förekommer mycket bilder på Muhammed. I historisk muslimsk litteratur finns det också gott om bilder.

   21
 12. På tiden att HD/Sydsvenskan äntligen funnit en värdig Islamist,åt sitt Propagandaorgan !!
  Bredden i deras båda blaskor har annars varit inriktat på,hur bra Socialismen är,och hur illasinnade SD är,och därför dagligen smutskastades.
  Denne muslim har verkligen hittat hem,i landets tätast befolkade del av Allans dyrkare….Tråkigt för honom att flertalet av dem är analfabeter !!
  I Helsingborg var lokalbladet HD på väg att somna in för evigt,innan man insåg att här måste till en ny Chefredaktör.
  Vet inte om det gjort verkan,men det finns idag bredare utbud av lokalnyheter. T.o.m. Sporten tycks man funnit vara mer säljande,än deras ständiga kommunist-propaganda !
  Stenbock är inte direkt en större ”Kunst-vän”,men för dem som är finns nu åtskilligt att läsa !!

  23
 13. Man glömmer lätt bort att svenskar genomgått upplysningstiden,där vetenskap övertrumfar teologiska förklaringar-något som är svårt för en människa med ursprung i en teologisk diktatur.
  I vissa delar av världen tror man fortfarande att jorden är platt!
  Om man därtill lägger dogmatiska värderingar med hot om våld och hämnd, så får man ett idealiskt Mellanöstern samhälle, där den juridiska processen underkastas teologer som dömer efter texter från forna tider.

  37
 14. När denne Kenan skriver folk menar han muslimer för alla vi andra är kuffar och vi får inte bli arga och förbannade på de som kommer hit och vill bestämma över oss. Vi skall bara betala och hålla käft.

  64
 15. Chefen för moderna museet i Stockholm satte ord på det alla vänsterextrema kufar tycker.
  Det här varit på förslag att Lars Wilks rondellhund skulle ställas ut på museet.
  Då säger chefen nej med motiveringen att det är inget bra konstverk och att det är ingen given rättighet att förnedra och kränka människor.
  Hade hon avböjt av säkerhetsskäl så kunde det varit en viss förståelse för ställningstagandet om hon samtidigt hade förklarat att vi i Sverige har fått in en livsåskådning där mord, bombdåd och mordbrand ingår i bestraffningar av de som gör en teckning.
  Varför blev det så här. En gudalära som finns söder om Medelhavet och är som hämtad från helvetet anfäktar oss i den högan nord. Arma land!

  64
 16. Jo man kan bestämma vilka typer av människor, som får befolka nationen. Ingen demokratisk nation vill befolkas av arga mördare i religionens namn. Se hur det gått i deras länder med mord och bomber. Myndigheterna bör få relevanta straff för att de tillåtit hatiska Islamister ta plats och uppehålla sig i Sverige eller gett dem svenskt medborgarskap.

  50
 17. Primitiva människor, alltid kränkta.
  Skulle gärna se en rondellhund i varje rondell, som påminnelse på all skit vänstern släppt in i landet!

  75

Kommentera