Lars Vilks är död men Dan Park lever

KONST. I söndags dog Lars Vilks. Islam, fega politiker och journalister bär ansvar för Lars Vilks och två polisers död. Nu hyllas Vilks av alla dem som var tysta när han levde, dessa hycklare som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra borde passa på att hylla Dan Park och stå upp för det fria ordet medan Dan Park lever.

Dan Park och Lars Vilks. Bild från Dan Parks blogg.

Gatukonstnären Dan Park har flera gånger dömts för förtal och hets mot folkgrupp och två gånger låsts in i fängelse för sin konst. Park är de först konstnären i Sverige som fängslats sedan 1935 tror jag.

Varför står inte etablissemanget, kultureliten, politiker och journalister upp för Dan Park och hans yttrandefrihet och konst, ska ni vänta till han också är död, misshandlad av några vänsterblivna.

Om Dan Park på bloggen…

Om Lars Vilks på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Lars Vilks är död men Dan Park lever

 1. Vänsterns paroll inom konsten, innan de började vara det förtryckande etablissemanget, var: ”att roa och oroa”, där de i konstens namn gav sig på allt och alla inom den dåvarande odekadenta borgerligheten, och ALLT, som inte var vänster. Nu tycks denna omhuldade princip inte längre gälla??? Varför är man inte konsekvent!? Jo för att man är bedrägliga lögnare, som inte behandlar ”alla lika”, utan är Stalins hängivna drängar, som bara ser till det egna ideologiska. Om det sitter vid makten, som det nu idag gör, och det som i konsten oroar och roar, är något helt annat, bryr man sig inte, för man är idag ”stockkonservativa”, och håller sig endast till sina marxistiska, gamla, unkna traditioner! Som är terror och förtryck av oliktänkande!!!

 2. Jag tycker att Elfviksvägen i Stockholm ska byta namn till Lars Vilks väg.
  (Det är där Irans ambassad ligger)

  14
 3. Tror nog att Dan Park får finna sej i en fortsatt tillvaro i frysboxen ty ingen i etablissemanget vill ju riskera att göra honom sällskap

  21
  1
 4. I det nya Sverige finns det ingen konstnärlig frihet som det gör i till exempel Danmark eller Polen. Ska Dan Park ha utställning nära Sverige så får det nog bli i Helsingör eller Köprhamn…tyvärr.

  41
 5. Vi ska inte glömma dom fega kulturfjabbarna som innan hyllat mångkulturen, och skällt även På Lars Vilks för att han haft mod att skoja med medeltidens utövare, nu har dessa
  figurer helt plötsligt upp täckt att vi faktiskt har rätt att både uttala sig och skämta om allt.
  Och beklagar Vilks död ??

  65

Kommentera