Katerinas kanske bästa artikel…

INSÄNDARE. Något mer korkat och naivt än svensken finns inte på denna planet och svensken fattar fortfarande och kommer troligtvis aldrig heller att fatta hur utnyttjad och grundlurad han är av hit kommande slödder från världens alla hörn vars enda syfte att komma hit är att roffa åt sig av det som generationer av svenskar byggt upp.

Ta t ex den här insamlingsgalan Världens barn som gick i helgen och som hittills inbringat över 40 miljoner.

Pengarna skall användas till olika projekt världen över som enligt insamlingsgeneralen igår i TV 1 naturligtvis skall underställas noga kontroller så att pengarna används rätt. Och skulle man komma på något som inte går rätt till så kommer man att kräva tillbaka pengarna som utbetalats. Kräva tillbaka!?

Tillåt mig gapskratta! Sverige är världsberömt som landet man kan lura precis som man vill utan att riskera någonting och att en korrupt regim i någon bananrepublik självmant skulle betala tillbaka pengar till ”byfånen” Sverige är ju bara absurt att tro.

Ta exemplet när Nordkorea för ca 40 år sedan ”köpte” ett hundratal Volvobilar av tillverkaren som fick exportstöd av svenska staten för att dom inte skulle bli blåsta. Blåsta blev just svenska skattebetalare på dom ca 2 miljarder som Nordkorea fortfarande inte betalat för bilarna som man än idag kan se rulla på vägarna.

Ett folk som tillåter att ett land som så sent som på 70 – talet nästan kan beskrivas som ett paradis där dom flesta levde ett ganska bekymmerslöst liv befriat från dom grövsta kriminella inslagen som fanns i andra länder förvandlas till vad det idag är skall ta mig fan inte ha ett eget land. Värdesätter man inte sitt land och sin kultur mer än att t ex primitiva våldsbejakande anal – fabeter tillåts härja fritt och bete sig som svin så är man inte värda annat än att gå under vilket man också kommer att göra.

F ö så pågår tydligen insamlingen till Värdens barn året ut så du som känner för att du fortfarande har ett överskott och fortfarande tror på att din gåva kommer att lösa alla problem för fattiga barn som troligtvis sedan i fredags ökat med några tiotusentals eller kanske hundratusentals nyfödda världsmedborgare kan ju återigen öppna både hjärta och plånbok.

Om inte annat så stöder du säkert ett antal suspekta organisationer som återigen kan se fram att få ta del av gåvorna från den Humanitära stormakten Sverige och dess korkade urbefolkning.

Läs och begrunda det som står på Katerina magasin och som är skrivet av en likaledes invandrare som insett vart Sverige är på väg. Det är inget annat än en skam att det just är invandrare som vågar skriva och öppna munnen medans svensken sitter tyst och menlöst tittar på när han fosterland håller på att gå under.

Ännu större är skammen när svensken även vid nästkommande val kommer att rösta på dom partier som är skuld till förfallet och egentligen så borde en stor del av det svenska folket omyndigförklaras.

Om nu någon av dom som borde omyndigförklaras känner sig kränkt av vad jag skrivit så kan jag bara förklara det med att det var precis det som var meningen.

Och du Svenne, det är inte lönt att göra en anmälan för enligt svenska lagar och bestämmelser så är det bara invandrare som kan känna sig kränkta och utsatta för rasism eftersom du är en andra klassens medborgare i ditt eget land. Smaka på den du!

Men bli nu inte för ledsen, det kommer säkert en ny insamlingsgala dit du kan skänka av ditt överflöd.

Sandor Herold, ännu inte helkorkad invandrare

18 thoughts on “Katerinas kanske bästa artikel…

 1. Opeter
  Har jag sagt att jag är för massinvandring?
  Janouch hånar oss, ogillar oss.
  Varför åker hon inte hem, om hon inte trivs här.

  1
  26
 2. F:b skiitsnack. De korkade är de som styr landet och de som drar nytta av eländet. Eller egentligen är inte de heller korkade. De är elaka, giriga och maktgalna. Svensken i gemen är inte alls korkad, om så vore, så var tjeckerna också kompletta korkskallar när kommunisterna styrde.
  Nä Katerina stick och brinn om du tycker det.

  36

 3. Svenskar har sedan 1950-talet blivit mer å mer korkade ju längre
  åren trillat på…numer tycks inte finnas någon hejd på korkskallig-
  heter, förefaller som om att ju dummare dessa 80% agerar, desto
  bättre tycks dessa sljälvplågande blötdjur må…varför är en gåta

  29
 4. Varför åker inte Jaouch hem, när hon ogillar oss så mycket.?
  Antagligen har hon det bättre här hos oss.
  Det är samma sak som afganerna från Teheran, de vill inte heller åka hem, de har det bättre här hos oss.

  3
  31
  • Rädd ! Tycker du kan åka med i så fall . Du verkar inte förstå Sveriges bästa . Du verkar acceptera hur det här landet bryts ner och tas ifrån oss svenskar !!!!

   20
 5. Det kan väl bli ström/dataavbrott vid nästa rösträkning i valet 2022 också.
  Klart att folket ska få rösta sa Stalin, men det är vi som räknar rösterna.

  36
 6. Bra, då kan Sveriges fattigpensionärer skicka en rejäl slant. De har ju över 7000/m
  före skatt. Bra betalt för …….Arma land.

  44
 7. Ja, tyvärr så har Sandor rätt, när man ser och hör vilka Svenska folket tänker rösta på, så kommer minst hälften av befolkningen att ge sina röster till precis dom partier som sörjt för att landet står inför oöverstigliga problem på grund av dom senaste tre regimerna importerat folk från dysfunktionella länder, gett dom förmåner, som bara politikerna själva kommer i närheten av, gratis advokater och hela rättsapparaten, gett dom löjliga straff för grova skändliga brott. Man kan se det när man går ut på stan , där unga snorvalpar som sade sig inte ha något när dom kom inte ens passet, dom slängdes strax innan man kom in i landet, förutom tillgång till hela välfärden kan många av dessa snorvalpar flyta omkring i bilar uppemot miljonklassen som ingen jobbande människa har råd med, men dessa som finansieras med knarkförsäljning och assistansbidrag spelar herremän på Dumfolkets bekostnad, men tydligen vill man ha det så eftersom Svensken fortsätter att rösta fram dessa dödgrävare för landet ? Man har även levt i förvissningen om att nu kommer det att bli fred på jorden för evigt, och passade dessutom på att lägga ner hela försvaret, sälja ut/skänka bort enorma beredskapslager som skulle kunna försörja landet i månader vid en avstängning?? VAR TOG MEDLEN FÖR DESSA LAGER VÄGEN TRO???

  Snacka om självskadebeteende !

  77
 8. Lite Som om det nu var TV4 som sände ngt som hette SOS-Barnbyar eller ngt liknande, när ett oberoende TV-Team någon månad senare reste till en av dessa barnbyar så hittade dom bara en tom parkering på den uttalade adressen.
  Detta var i något asiatiskt land, enligt ortsbefolkningen så hade någon TV-bolag byggt upp ett ”läger med barn” på parkeringen ngr månader tidigare, sedan kom en mängd svenskar dit.
  Dessa gav barnen saker, när svenskarna efter ngr timmar lämnat lägret gick barnen hem och och tältlägret revs!
  Detta var vad lokalbefolkningen då berättade, kanske en förklaring till att detta TV-program senare lades ner, vem vill skänka pengar till ngt som bara är fejk och bluff?

  73
  • Christer Bigander förklarar 25 minuter in i videon.

   TV4 är hycklare, och jag ger inte en spänn till någon av tiggargalorna oavsett syfte, vill dom ha något så ut på gatorna och jobba med er med ett vanligt arbete, sopborste rekommenderas.
   Korrupt är vad det är.

   https://youtu.be/cPB714KDddE

   38
 9. Sandor tycker att vi är dumma och korkade!
  Jag tycker att ungrare är som alla andra européer.

  1
  91
  • Nej du, Ungrare ser till sitt eget land, det det som valda politiker ska göra, dom har levt många år under en förtryckarregim, och dit vill dom inte igen, därför ser dom till sitt land!

   Det borde Sverige också göra, till vårt land! Men man har mer bekymmer med Afghanistan till exempel?

   73
   1
 10. Vad anal är, det vet jag, men va sjutton är fabeter för ena? Aldrig hört talas om den stammen

  24
  6
 11. Insamlingen är viktig, det är gott om stackars fattiga diktatorer som inte kunnat skumma av lika mycket ur statskassan sista året pga coronan. De schweiziska bankerna fylls inte upp fullt lika snabbt längre och det måste de naiva svenskarna göra något åt.

  79
 12. Så är det . Det kommer hit folk som inte vill integrera sig här och får Svenskt medborgarskap , reser tillbaka till landet dom flydde från och lever där och inkasserar våra pengar. Dessa parasiter ska omedelbart utvisas och tas av det Svenska medborgarskapet.

  100

Kommentera