Erika Bjerström befodrad

Erika, som tidigare uppträtt under titeln : ”Global Klimatkorrespondent ” och en av SVTs ”tyngsta medarbetare”,

vilket för mig verkar rätt otroligt, om man tittar på bilden HÄR. så är hon förvisso inte svältfödd, men under mina 11 år i Stockholm förekom i bekantskapskretsen en SVT anställd dam som var avsevärt mer ”tyngsta medarbetare”. Nu har hon tydligen blivit utnämnd – befordrad till SVTs-klimatexpert. Hennes ”expertkunskaper” verkar dock rätt blygsamma om man lyssnar på video snutten i länken ovan. Att träden-slyn i fjällvärlden växer lite högre upp på fjällen, och att det tack och lov blivit lite varmare sedan början-mitten av aderton hundratalen, behövs inga expertkunskaper för att se. Inte heller för att prata med några samer som naturligtvis talar om hur besvärligt det är med renar. Sen verkar hon totalt ha tappat stinget, inget om koldioxiden – kåldolmarnas katastrofala inverkan på klimatkatastrofen, eller nått om de katastrofalt stigande havsnivåerna. Inte ett enda ord om ”klimatförnekarna” Elsa Widding och hennes klimatkatastrof-förnekande vänner.

För säkerhets skull så upprepar man den nya fina titeln fyra gånger i den korta texten. LÄNK

11 thoughts on “Erika Bjerström befodrad

 1. Hon är lika trovärdig som Helgmålsringningen. I sändningsavtalet borde det finnas krav på ”bäst före datum”.

 2. Det går tretton experter på dussinet på SVT. En del har inte ens gått ut högstadiet. Expert på att skolka månne?

  27
 3. En expert innebär egentligen bara att du kan mer än omgivningen i ett specifikt ämne.
  Och om Bjerström är SVTs klimatexpert så säger det mer om kunskapen om klimatet i övrigt på den skattefinansierade institutionen än Bjerströms faktiska kunskaper.

  28
  • Eller utfordrad. Med tvångsskatter. Kommunistpajaser klarar aldrig ett riktigt jobb utan bidrag.

   29
 4. Hahaha. Det behövs inte mycket för att bli expert på svt. Detta bekräftar vilken nivå svt jobbar på och den är inte hög. Vi måste lägga ner både svt och sr. Den vänstervridna galenskapen är som cancer och den har greppet om svensk media. Synd att 99 % av journalisterna fördärvar ryktet för hela kåren….

  38

Kommentera