4 thoughts on “Dagens

 1. SVT har varit usla i många år, men aldrig så uselt som det är nu, deras lögner om klimat,
  om Covid 19, invandringen ,med mera slår ständigt nya rekord, uppenbara lögner om det mesta, man kallar dom som slår ner på deras falsarier för konspirationsteoretiker på högerkanten, men vågar inte bjuda in dessa till en öppen debatt, utan vill få in deras åsikter så att dom sen kan klippa och klistra så att deras uttalande blir något annat än vad dom svarat på. Detta visar på att det är något som är väldigt sjukt med den tvångsbeskattade
  Radio och TV kanalen? Det värsta praktexemplet är Erica Bjerström, inte bara för att hon är för feg att bjuda in motståndarna till en öppen debatt i direktsändning, hon försöker även att förminska personerna genom att kalla till exempel Lars Bern för Ingenjör, trots att han är teknologie Doktor, likadant Med Elsa Widding, trotts att hennes utbildning och kunskaper vida överstiger hennes egen?

  Ifall Erica B. vill ha någon slags trovärdighet i behåll så bjuder hon in LARS BERN,
  ELSA WIDDING, LENNART BENGTSSON, till en öppen debatt i direktsändning,
  i annat fall är det av ren feghet som hon inte gör det, hon vågar helt enkelt inte möta dessa
  i en öppen debatt, dom har dessutom alla ställt sig till förfogande i direktsändning!

 2. Alltså, SVT/SR´s resa är ju så pass genomskinlig att även den mest indoktrinerade fårskallen borde se igenom detta falskspel.
  I begynnelsen drevs detta spektakel av licensavgifter och det mesta var frid och fröjd. Företaget hade ett gott rykte, både här hemma och internationellt. Funkade bra även på 60-och 70-talen, då vänstern stod på barrikaderna. Men med dagens vänsterrörelse parat med miljötalibaner och annat militant folk, blev mediet infiltrerat av vänsterns pekpinnar och därmed även programmen. Från att rapportera till ett maniskt behov av att fostra publiken till ”rätt” uppfattningar. Många genomskådade detta och licensbetalarna började tröttna.
  Vad göra ? Lägga om stil och bete sig anständigt så tittarna/lyssnarna återvänder ? Nej, inget alternativ alls. Då var det ju bättre att regimen och företaget jobbade mot samma mål och därmed stöttade varandra. Varför GRANSKA makten när man kan hjälpa makten och därmed garanteras de medel man behöver. Således fattade riksdagen beslutet om att skattefinansiera lögnfabriken.
  Regimen får ut sin propaganda mot att SR/SVT alltid får de medel som önskas och vänster-vridningen består…………….Vilket upplägg, men som sagt, jävligt genomskinligt !

  34
 3. Så rätt, så rätt. Dom får 8 miljarder om året för att ljuga för folket. Antingen ska dom läggas ner eller blir det enorma utrensningar för att få bort den vänstervridna cancern inom media. Alla chefer måste bytas ut och även de flesta s.k. journalister

  33

Kommentera