Stäng

AfS anmäler Sjöbo kommun

INRIKES. Den 18 september, dagen före kyrkovalet, skulle Alternativ för Sverige kampanja i Sjöbo genom att träffa väljare och bjuda på fika. Men ansökan saboterades av tjänstemannen André Blohmé på kommunen, som vägrade att svara på förfrågan från polisens tillståndsenhet före utsatt tid. Dagen före mötet skulle äga rum, nekade han istället tillstånd och vägrade – trots uppmaning från polisen – att kontakta Alternativ för Sverige. Därefter gjorde han sig oanträffbar genom att gå på helgledighet.

När mötet skulle hållas väntade två poliser vid torget och förde partiledare Gustav Kasselstrand åt sidan. De polisanmälde honom för brott mot ordningslagen med hänvisning till att han saknade tillstånd för mötet. Gustav Kasselstrand meddelar nu att han JO-anmäler André Blohmé på Sjöbo kommun för att medvetet ha blockerat ett grundlagsskyddat möte.

Gustav Kasselstrand, partiledare för Alternativ för Sverige, kommenterar: – André Blohmé har under handläggningen av vårt ärende på flera sätt blockerat mötet från att hållas. Det resulterade i att jag blev polisanmäld för brott mot ordningslagen. Blohmé valde först att inte svara på polisens remiss i tid, och när han dagen efteråt nekade oss tillstånd så vägrade han dessutom att kontakta partiet trots att polisen uppmanade honom att göra det. I media ljuger han nu rakt ut om omständigheterna, genom att påstå att det var AfS som misskötte processen och att vi inte återkom till honom. Båda påståenden är direkt felaktiga. Med anledning av det haveri Blohmé uppvisat från början till slut har jag idag valt att lämna in en JO-anmälan mot honom.

Läs vidare hos AfS…

Det var annat under Sjöbo-Olles tid…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “AfS anmäler Sjöbo kommun

 1. Det blir stora rubriker i gammelmedia om ”hotet mot demokratin”?
  Nä, det blir nog en artikel om Orban i vanlig ordning istället.

 2. Det är synnerligen allvarligt att hindra politiska yttringar och därmed påverka (eller riskera att påverka) resultatet, i synnerhet inför ett politiskt val. ”Förvaltningsmyndigheter som fullgör offentliga förvaltningsuppgifter ska i sin verksamhet beakta allas likhet inför lagen samt iaktta saklighet och opartiskhet”, står det i regeringsformen. Det är ett grundlagsbrott som tjänstemannen gjort sig skyldig till här. Det stärker grunden för ett åtal för tjänstefel. ”Den som uppsåtligen eller av oaktsamhet vid myndighetsutövning genom handling eller UNDERLÅTENHET åsidosätter vad som gäller för uppgiften skall dömas för tjänstefel till böter eller fängelse i högst två år”, står det i brottsbalken. Jag skulle rekommendera AFS att göra en polisanmälan för tjänstefel alt. grovt tjänstefel efter JO ärendet är avklarat. Får tjänstemannen sk. ”kritik” eller ”allvarlig kritik” av JO, är det definitivt läger för att gå vidare med en polisanmälan för tjänstefel. Det finns Sverigevänliga poliser och åklagare som skulle kunna starta en förundersökning om tjänstel. Dock så utreder JO inte pågående processer hos polis/åklagare/domstol, utan man kan behöva vänta tills JO är klart med sitt.

  10
 3. Efter ett maktskifte är en av de viktigaste sakerna att ta tag i, aktivistkorruptionen inom förvaltningarna. Socialdemokratin har planterat in sina politruker, i systemet, under lång tid. De måste rensas ut. Kosta vad det vill. Använd Sidas pengar till något som gynnar folket. Köp ut dem om nödvändigt. Samtliga borde åtalas.
  Angående kommentarer beträffande valet, längre ner.
  Åter igen: Förtidsrösta inte! Inside information, återkommer före valet.
  Uppmaning: Läs vallagen! Säkerheten är som ett såll. Kolla också vilket parti som verkligen sticker ut när det gäller röstfusk.

  10
 4. Ja bara anmäl skitstöveln, denna arrogansens tjänare har inget i politiken att göra,
  Den riktige politikern i Sjöbo kommun är tyvärr inte i livet, han hette SVEN OLLE OLSSON!

  29
 5. Det här blir förstås en av de lagöverträdelser som kommer att kallas ”civilkurage” och applåderas stort.

  Politiska aktivister i tjänstemannaförklädnad är ett hot mot demokratin, ett hot jämförbart med både klan- och gängkriminalitet.

  40
 6. Är det inte så man brukar agera, dagen innan valet slänger man ur sig om motståndaren att de är pedofiler alt nekrofiler.
  Dagen efter ber man om ursäkt för det blev fel.
  Men kuppen lyckas alltför ofta.

  38
 7. Lyssnade på detta samtal och förundrades att Gustav kunde förhålla sig lugn och sansad.Hur många sådana småpåvar sitter inte ute i våra kommuner idag ?

  45
 8. Det är väl vad man befarar om kommande val att runt om i kommunerna finns individer, som är beredda att med alla olagliga medel hindra demokratin. Det är för lätt att fuska när röstsedlarna ska placeras ut inför valet och efteråt när de ska räknas.

  41
 9. Får hoppas att landsförrädarna framöver får det straff som de mer än väl förtjänat…FY FAN för dessa skräp.
  Demokrati?…säkert, hoppas gubben straffas hårt för sitt vedervärdiga odemokratiskt falska agerande.

  Detta sjuka diktator styrda Sverige.

  Demokratin är för alla…så länge de inte uppmanar till våld, terror och annat likvärdigt ställt jävelskap.

  43
  1. Ha ha ha, bravo Gustav! Äntligen någon som står upp, och vågar sätta åt de falska vänsterskitarna!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: