Ta genast bort följande från er sida

-Pettersson fick ett mejl idag, där står ordagrant: “Ta genast bort följande från er sida. Ni är anmälda för förtal och använder en bild som ni inte fått lov att använda. Skickar er en faktura för bilden på 500.000 kr” Bedros Yevno

Inlägget Bedros inte gillar är det nedan, från 19 januari 2014. Jag har inget emot att radera gamla inlägg om de inte är aktuella eller innehåller några felaktigheter men då får man använda en annan ton och inte hota med löjliga fantasisummor.

Herr Bedros Yevno är förtroendevald i Södertälje kommun för Kristdemokraterna (KD) och har tre uppdrag.

 • Tekniska nämnden ersättare 2021-02-09 – 2022-12-31
 • Telge Bostäder AB ledamot 2021-03-30 – 2022-12-31
 • Telge Hovsjö AB ledamot 2021-03-30 – 2022-12-31

Bedros är förekommande i mål vid domstol. Eventuellt handlar det om tvist eller stämning.

TIDIGARE 2014-01-19. Ungdomsstyrelsen, bidrag och sagan fortsätter…

Ungdomsstyrelsen har fördelat 258,5 miljoner kronor på 213 barn- och ungdomsorganisationer – men Sverigedemokraternas ungdomsförbund (SDU) får inga pengar i år heller. Det är tredje gången SDU får avslag. Däremot får alla andra politiska ungdomsförbund bidrag runt miljonen. Orsaken till att SDU blir utan pengar är politisk och en ren krigsförklaring mot SDU. Trots bristen på medel ökar SDU stadigt och har nu 3 504 medlemmar och tillhör de 3-4 största ungdomsförbunden.

Nåväl, Ungdomsstyrelsen har inga problem att dela ut föreningsbidrag till mängder med invandrarföreningar, de är väl mer demokratiska…

Några av dessa är…

Bedros Yevno bjuder på choklad
Bedros Yevno bjuder på choklad
 • Syrianska Arameiska Akademiker Förbundet, SAAF, med 1 834 påstådda medlemmar fick 1 275 283 kronor
 • Assyriska Ungdomsförbundet i Sverige (AUF) med 642 påstådda medlemmar fick 1 372 855 kronor
 • Syrianska-Arameiska Ungdomsförbundet med 5 615 påstådda medlemmar får 1 626 217 kronor
 • Syrisk Ortodoxa Kyrkans Ungdomsförbund med 6 228 påstådda medlemmar får 1 692 075 kronor
 • Ungdomsinitiativet inom Syrisk-Ortodoxa Ärkestiftet med 3 139 medlemmar får 1 392 400 kronor

Som av en tillfällighet kommer ovanstående föreningar från Södertälje, det är som en saga men faktum är att de fått sammanlagt 7 358 830 kronor i bidrag. En spindel i nätet i dessa ”undomsföreningar” är Bedros Yevno, 35.

När en del av dessa föreningen med efterföljande “lokalföreningar” bildades tvingades folk registrera sig för att delta på varenda liten aktivitet. Dessa registreringar innehöll fullständig personuppgifter och ligger idag till grund för “medlemsregistret” som i sin tur är en del av grunden för bidraget från Ungdomsstyrelsen. Dessutom redovisar föreningen aktiviteter som fester, fikastunder etc. som “utbildningar”, “föreläsningar” etc.

SAAF är endast en mjölkko till Bedros Yevno som blivit miljonär på bidragspengarna. Ett märkligt sammanträffande är att många av dessa och andra organisationer har kontor på Klockarvägen 104 som ägs av klanen Melkemichel och så är vi där igen, Melkemichel, Ataseven, Aslanoglu, samma klanmaffia som vi tidigare skrivit så mycket om, sagan om Södertälje fortsätter…

Klockarvägen 104, staket och galler för fönstren.
Klockarvägen 104, staket och galler för fönstren.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Ta genast bort följande från er sida

 1. Personen med icke västerländsk bakgund är även verksam i Weda Tryckeri AB. Vad man borde göra är att fråga alla personer i de företag som denne man är engagerad i och KD om detta är ett acceptabelt beteende från hans sida. En förtroendevald politiker borde föregå med gott exempel och ha bättre omdöme. Pettersson gör helt rätt i att skriva om denna man förhavanden och jag hoppas folk delar denna artikel med alla de känner. Det har jag gjort varje fall.

  15
  1
 2. Folks fritidsaktiviteter såsom meningslösa ABF-kurser, etniska föreningar och religiösa samfund, ska under inga omständigheter betalas av skattebetalarna. Vill man vara med i sådant så får man vara så god och stå för kostnaden själv. Undantag kan göras för strikt kontrollerade idrottsföreningar.
  Herr Bedros beteende är som hämtat ur en dålig maffiafilm.
  Finns egentligen bara ett ord för dessa stölder från statskassan med sossarna som medhjälpare. Äckligt.
  De här människorna har inte nöjt sig med de bidrag de ärligt är berättigade till, utan lyft fifflet till ytterligare en nivå för att sno åt sig så mycket som möjligt.

  11
  1
 3. Jösses, vilken pengarullning ! Man skulle kunna tro att det är av ekonomiska orsaker och sniken girighet som dessa föreningar uppstår. Men så illa kan det väl ändå inte vara. JO, så illa är det ! Manipulation är lönsamt när motparten är naiv och korkad…Du betalar.

  21
  1
 4. Som gammal Södertäljebo har jag stor insikt och erfarenhet av motsvarande och
  liknande aktiviteter.
  Detta tillsammans med att en auktoritet i gruppen ville köpa hela Södertälje stad ………..!
  – ger en tydlig bild och stämmer helt med min uppfattning.

  Jag har tidigare tipsat om ett mycket informativt utflyktsmål; norra förorterna till
  Södertälje.
  Njut av en studie av små slott med marmoruppfarter och höga murar.
  Vilka som bor där vet jag inte ( ….. ) men värt att se !

  Jag förutsätter att de flesta av oss, som finns som trogna läsare hos dig, står bakom dig.

  52
  1
 5. Pelle
  Ebba behöver och har många kristna i sitt parti.
  Själv gick jag ur svenska kyrkan så fort jag kunde. Har nog sparat över 100 000 på det eller mer, har inte exakt räknat ut summan. Men så skönt att inte stötta präster, assistenter, biskopar och församli gspedagoger.
  Förr var prästerna argsinta och otrevliga, nu smilar de och är förbindliga. Vilka skrymtare, och de vill i lönndom, bestämma över oss.
  De andra religionernas “präster” är likadana.

  29
  2
  • Synd bara att denna, väl utvecklade hjälporganisation, har sin grund i religion/fantasi!

   Då religion endast är en tro, och att tro är att inte veta, finns ingen saklig grund för denna
   verksamhet.

   – att halva mänskligheten lever i en fantasivärld bekräftar bara tesen:
   ”50% av alla människor är dummare än genomsnittet ”.

   – och en ”genomsnittsdum” är inte en starkt lysande stjärna ………….

   19
   1
  • Tyvärr så hjlpte det bara till en viss del att gå ur kyrkan. Vare sig man vill eller ej, så betalar vi fortfarande via skatten till religiösa föreningar.
   Bidrag som då sittande regering tyckte skulle ges i rättvisans namn, när statskyrkan skildes från staten, efter som statskyrkan hade en kyrkoskatt att luta sig på.
   Plymothbröderna och Jehovas vittne fick från början inte vara med.

   3
   1
 6. Jag kan förstå honom, det är inga klädsamma dubbelhakor direkt och har man sådana tillsammans med väl utvecklad bukfetma redan som 35-åring så kommer diabetesen nog som ett brev på posten inom kort.

  57
  1

Kommentera