Stäng

När kvinnorna avvecklade Sverige och shiamuslimer i Malmö

INSÄNDARE till Märta Stenevi, Miljöpartiet

Titta på filmen med barnvagnsparaden. Detta är alltså Malmö av idag och svensken fortsätter alltså val efter val att rösta på dom partier som för en politik som möjliggör att detta bara gynnas mer och mer.

Malmö i nutid

Denna parad skulle alltså ha ägt rum i lördags i Malmö och varför den ägde rum vet jag inte.

Troligtvis en maktdemonstration för att framföra budskapet att vi snart är fler än ni och att det bara är att konstatera att landet tillhör Islam. Budskapet har i varje fall gått hem hos mig med allt vad det innebär.

Var och en som har lite sunt förnuft i kroppen förstår ju att det är kört för Sverige när man ser detta och att det bara är att acceptera det Nya Sverige eller flytta.

Skämmas borde alla dom svenskar som genom sin feghet och naivitet och tystnad möjliggjort denna utveckling och avveckling av alla svenska normala värderingar.

Det är direkt skrattretande när alla miljötalibaner gapar och skriker om att vi måste värna om miljön med tanke på vad det är för en framtid vi lämnar över till nästkommande generation när man i filmen med all önskvärd tydlighet ser vad det är för framtid nästa generation är på väg emot.

Men för miljötalibanerna är tydligen den islamiska framtiden värd all respekt och något som nästkommande generationer bara skall var stolta över att få leva i.

Det kan vara ett misstag från min sida men jag tyckte mig se Märta Stenevi med barnvagn i paraden och i så fall var det väl ett barnbarn som satt i vagnen. Hur var det med det Märta, såg jag rätt eller fel?

F ö efter att ha sett filmen är jag nu ännu gladare över att jag fyller 70 år i slutet av detta år och har det mesta av mitt liv bakom mig och slipper förhoppningsvis att få njuta för mycket av vad det Nya Sverige har att erbjuda.

Sandor Herold, Malmö

9 reaktioner på “När kvinnorna avvecklade Sverige och shiamuslimer i Malmö

 1. Dina rader Sandor säger allt som behöver sägas om dessa ”stackars flyktade Beduiner” !
  Vi båda skall vara tacksamma över vår ålder som innebär,att vi slipper det elände som väntar våra yngre efterlevande.
  Moskéer växer upp som svampar ur jorden,och snart finns de i varje ort över hela landet !!

  10
 2. Hur har vi hamnat här? Ett land som bara
  för 60-70 år sedan förvånade omvärlden
  för sin uppfinningsrikedom, arbetsvilja,
  pålitlighet. Idag är osäkra, förvirrade o
  de flesta är rädda att tycka/,,säga ”fel”
  åsikter. Ett fel uttalande kan leda till
  elände. Tyvärr kan inte jag se ngt uppvaknande, allra minst från unga
  välutbildade 30-40 åringar. Arma land.

  26
 3. Lär av muhammad ..aldrig ilivet..en gris som knorrar sig fram överallt..utan att bidraga med något..

  23
 4. Kan upplysa om att shiamuslimernas demonstration har pågått i minst de senaste 10 åren.
  Någon annonsering om att den kommer att äga rum finns inte för den vanlige medborgaren. Den bara dyker upp med skrikande och allvarliga muslimer. De fyller gatorna och stoppar all trafik under flera minuter.
  Förr så gick de från Möllevångstorget genom stan via affärsgatorna till GustavAdolfs Torg. Nu verkar man ha förlängt marchen och utgår från Stortorget och således skrikande på obegriplig rotvälska, fyller gågatan Södergatan på väg till Gustav.

  34
 5. Ironiskt nog så påstås folk från andra delar av världen att ”fly” hit till Sverige, men uppenbarligen bara för att förvandla sin nya ”fristad” till något som blir så likt som möjligt det samhälle dem har flytt!
  Logik i det? = Noll och intet!

  59

Kommentera

%d bloggare gillar detta: