Stäng

Är Magdalena Andersson (S) någon att lita på?

SKATTER & VALET 2022. Inför valet 2014 lovade finansminister Magdalena Andersson (S) att inte höja drivmedelsskatterna. Sedan dessa har skatten höjts c:a fem gånger. Miljöpartiet ville däremot höja och de verkar få som dom vill.

Idag är skatten på bensin och diesel över 60 procent av priset vid pumpen. I går låg dieselpriset där jag tankar på 18:08 kronor.

Nu lovar finansminister och troligen blivande partiledare Magdalena Andersson (S) att inte höja fastighetsskatten efter valet den 11 september 2022…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 reaktioner på “Är Magdalena Andersson (S) någon att lita på?

 1. Socialister är per definition idioter.
  Idioter ljuger lika ofta som alla andra, skillnaden är dock att idioten inte kommer ihåg vad den sa förra gången och hittar på en ny lögn istället för att hålla sig till den gamla.

 2. Media kommer att göra allt för att höja sin nya drottning till skyarna inför valet så att dum-Svensson som röstar efter en snabbt bildad uppfattning efter en rapportsändning ser till att säkra makten åt dem och fyra nya år med 8 miljarder i årsbudget..

  23
 3. En ljugande socialdemokrat med oöverträffad skicklighet att slösa bort andra människors pengar på meningslösa projekt.

  28
 4. Lita på…. ? Nää, våra politiker går inte att
  lita på. Deras törst efter skattemedel är
  evig. Många svenskar kämpar dagligen
  med ekonomin. Politiker skickar hellre
  pengar t div korrumperade länder.
  Arma land.

  29
 5. M.(Mytomanen) Andersson, passar nog väl in i rollen som Storljugare. Hon är minst lika falsk som sin företrädare.

  33
 6. Med risk att upprepa mig, och många andra. Varför skulle vi lita på en såsse. I deras rödgröna värld finns bara skattepengar och inte riktiga pengar. Magdalena är en ärkesosse och därför opålitlig i min bok.

  44
 7. Det här talet om att inte höja skatter ger jag inte mycket för , och även när dom sänker skatter så betyder det i slutändan att dom istället höjer punktskatter på varor så av den förväntade inkomsthöjningen blir det istället är en sänkning för löntagare och pensionärer .

  46

Kommentera

%d bloggare gillar detta: