Ahmad Tubishat döms till 14 år för grymt mord på kvinna

VÅLDSVÅGEN. Ahmad Tubishat, född 19991204 döms till 14 års fängelse för att ha strypt en kvinna i skånska Åstorp till döds med en USB-kabel. Mordet inträffade sent förra hösten, då den mördade kvinnan som var i 50-årsåldern, hittades död i sin bostad.

Ahmad Tubishat, bild från Facebook

Enligt domen i Helsingborgs tingsrätt B 7775-20 hade Tubishat och kvinnan någon sorts relation och den nu dömde mannen ska av oklar anledning ha blivit arg på sitt offer innan mordet.

Mordet ägde rum den 25:e november 2020, men kvinnans kropp hittades tre dygn senare. Hon var blodig, hade flera stick- och skärskador och en kudde över huvudet. Runt halsen hade hon en USB-kabel.

I domen står det att våldet varit grymt och närmast sadistiskt. att avsikten måste varit att skända kvinnan och orsaka henne mycket fysisk smärta.

Det har varit svårt att fastslå exakt dödsorsak eftersom kvinnans skador varit så omfattande.

Under själva dådet filmade mannen även en del av misshandeln, och lade ut en sekvens av våldet på sociala medier.

Herr Tubishat har hävdat att han inte minns händelsen i sin helhet och har påstått att han befunnit sig i ett psykotiskt tillstånd. Enligt den rättspsykiatriska undersökning som gjorts är mannen dock inte allvarligt psykiskt störd.

-Pettersson säger att mannen skulle fyllt 21 en dryg vecka efter mordet, men det gör att han enligt svensk lag inte får dömas till mer än 14 års fängelse. Nu blir det 14 år minus 30 procent så han kommer att sitta drygt 9 år efter rabatt på rabatten. I ett normalt land hade det varit livstid eller ett jobb för Anders Gustaf Dalman. Nu blev det inte ens utvisning för att någon svagsint gett mördaren medborgarskap.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Ahmad Tubishat döms till 14 år för grymt mord på kvinna

 1. Är det han som Löfvén väntar på, att bli lönsam längre fram?
  Då lär han få vänta länge.
  Men Löfvén har svårt att hålla löften.

  16
 2. Vad är det för slags relation mellan brottsoffret och den dömde? Var hon en Batikhäxa? Som man bäddar får man ligga, brukar det kallas för!

  28
  5
 3. Denne har ju visat sig farlig för allmänheten. Då blir det i stort sett puss och kram. Vilket land vill ha tillbaka den? Sverige var bra en gång i tiden. Alltsedan ca 40 år är det rutschkana i slowmotion, man kan undra vad som finns i slutet. Känner mig inte så säker på att enda parti ensamt kan vända detta.

  29
 4. Har sagt det tidigare och gör det igen – Sverige kan hyra fängelseplatser i den del av världen där gärningspersonen har sitt ursprung. Där kan personen avtjäna straffet och eventuellt svenskt medborgarskap blir ogiltigt.

  40
  1
 5. Typiskt utseende på en mördare.
  Skicka avskummet med släkt och vänner till ursprungsland där dom hör hemma.
  Man är så trött på dessa svin så man orkar inte läsa om allt dom ställer till med
  i vårt fosterland.
  Alla som är för invandring borde läsa mer om vad dom ställer till med dagligen.
  Lidande för oskyldiga människor och enorma kostnader.
  Kasta ut dom på löpande band bara vart efter dom begår brott.
  Och kom ihåg att endast sverigedemokraterna kan påverka problemet i
  rätt riktning.

  39
 6. Han har dubbla medborgarskap, minst, det har de allihop.
  Så därför kan nästa regering ändra medborgarlagen så att utlänningar med svenskt medborgarskap med automatik blir av med sitt svenska medborgarskap om det införs att svenska medborgare får inte vara medborgare i annat land.

  Därefter gör man en annan ändring och det är att utlänningar som dömts till eller avtjänar ett fängelsestraff ska utvisas. Då kan sedan denna guldklimp överföras till hemlandets fängelse om nio år. Om de sedan släpper ut honom eller låter honom sitta inne de sista fem åren skiter vi i men vi betalar dem en summa per år som han sitter inne.

  36
 7. Vad ska man säga. Vilken nytta kommer denna mannen att göra för vårt land, annat än att hålla kriminalvård och rättsväsende med jobb.
  Vilken arbetsgivare kommer att anställa honom efter frigivningen, annat än där staten betalar lönen. Kan man gissa att det kommer att bli en livslång belastning för skattebetalarna.

  41
 8. Ännu en gång visar sig rättsväsendets flathet!!!! VARFÖR SKALL VI HA DESSA I SVERIGE???

  Det måste bli stopp på invasionen av dysfunktionella/analfabeter i Sverige

  Socio-Kulturella egenskaper har nu krävt ytterligare ett svenskt offer

  42
 9. 14 års fängelse här är ju löjligt. Direktutvisning tillbaka till medeltiden är enda vägen. Vi ska inte ha såna avskum här.

  55

Kommentera