Stäng

”sluta bara. Sluta slösa bort skattepengar…” 

INRIKES. Socialdemokraternas Veronica Palm hoppade av politiken i oktober 2015, alltså för sex år sedan och lever sedan dess på 47.000 kronor i månaden, försörjd av svenska skattebetalare genom inkomstgaranti från riksdagen, enligt Dagens Industri

Nyligen kom det fram att tidigare riksdagsledamot Veronica Palm ska betala tillbaka 130.000 kronor till Statens tjänstepensionsverk. Skälet är att hon inte tagit ut någon lön från sitt bolag – samtidigt som hon kvitterat ut inkomstgaranti. Det framgår av ett beslut från Riksdagens arvodesnämnd, som Sveriges Radio Ekot har tagit del av.

 Veronica Palm är född 1 februari 1973 i Karlskrona, alltså var damen 42 år när hon frivilligt valde att sluta arbeta för att bli försörjd av Sveriges skattebetalare. Veronica är så vitt jag förstår fysiskt fullt frisk, det psykiska vill jag inte uttala mig om. Palm skaffar ett bolag för att kunna hålla något föredrag och ta något utredningsuppdrag åt regering. Dessa pengar vill hon dock inte redovisa för då minskar inkomstgarantin. Det är äkta socialdemokratiska…

Nu vill Veronica Palm lär oss som aldrig varit i närheten av 47.000 kronor i månaden trots hårt arbete hur seriös demokrati går till.

”sluta bara. Sluta slösa bort skattepengar…” som Veronica brukar säga och skriva… Om Veronica Palm på bloggen…

Vem tycker Veronica som inte arbetar ska betala detta?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 reaktioner på “”sluta bara. Sluta slösa bort skattepengar…” 

 1. Alla dom som inte ens gör ett försök att söka jobb borde namnges både med vad dom lyfter i bidrag och vilket partitillhörighet dom har. Det är för bedrövligt att friska människor
  lyfter en slags pension som är tio gånger större än vad en fattigpensionär får?? Dessa
  bidrags lyftande figurer måste lida av dåligt självförtroende om dom inte tror sig klara av ett vanligt jobb? Vården behöver personal, kanske ett litet tips till Veronica Palm!

  1. I Skellefteå bl.a. behövs 3000 nyanställningar. Veronika borde prata med kollegan Nordmark om anställning i norra Sverige.

   14
 2. 0,019 % av världens flyktingar har sökt sig till Sverige? Men dom har kanske en anledning att söka sig hit och leva av skattepengar, MEN VAD INNERST IN I BLÅSVEDDA H—TE är din anledning till att leva ett bekymmersfritt liv på vad andra får släpa ihop ?????????

  SKAFFA ETT JOBB, det är för bedrövligt när fullt friska människor går och bara tycks släpa benen efter sig !

  31
 3. Förbannade snyltare plus dom som bor på elefantkyrkogården.Oduglingar.
  Dom flesta har väl aldrig gjort ett ärligt handtag i sitt liv.

  34
  1. Den gamle mannen på UD är en sådan, bor fint i en flermiljoners villa på Östermalm,
   jobbar frenetiskt för att få hit så många Afghaner som möjligt

   21
 4. Veronica Palms ersättning från staten kan väl ses som slöseri. Inför valet om ett år vill Slöseriombudsmannen Josefin Utas göra skatteslöseriet, vars omfattning hon menar de flesta svenskar inte vet om, till en valfråga. Vilket parti vill ta upp detta som en valfråga? Statens okontrollerade slöseri måste stoppas för att vår s.k. välfärd ska kunna bibehällas.

  45
 5. Det finns ett uttryckl ” man får aldrig en andra chans att ge ett första intryck”. Och nog är det så.
  Har aldrig träffat kvinnan, så mitt intryck av henne är att hon är en snygg kvinna, men är hon egentligen riktigt bra klok. Man kan ju undra.
  Visar bara att det yttre bara är ett skal medans det som är viktigast finns innanför. Lite som en julklapp.

  20
  2
 6. Aftonbladet frågar, kan du tänka dig att flytta för att få ett jobb? 58% svarar nej.
  Bidrag är melodin för S ,V och SD.

  4
  17
 7. Pettersson raderar dem som inte följer reglerna. Läs dem sakta så kanske det sjunker in.

  När det gäller FN:s mänskliga rättigheter så bestämmer givetvis den som har ett TV-bolag, en tidning eller en blogg vad som ska publiceras på respektive.

  Den som inte är nöjd startar förhoppningsvis ett eget TV-bolag, en tidning eller en blogg.

  //Pettersson

  27
 8. Bettan Ljung, vad är din adress? Varför lämnar du dina uppgifter till Pettersson om du har dessa misstankar?

  10
  15
 9. Konstig kommentar av Palm. Hon skriver att det är 0.19% av jordens flyktingar som söker till Sverige. Till ett land som är 0.13% av jordens befolkning men ack så grandiosa.
  Sossarna är synonymt med outbildade, fast hon ser inte så illa ut.

  29
  1
 10. Ja du Pettersson att uttala sig om Veronica Palms mentala status mer exakt är vanskligt men att det inte står rätt till i det huvudet är däremot ingen tvekan om.
  Pettersson du verkar också ha fått en följare på bloggen som kallar sig för Bettan Ljung som också är rejält tokig.

  24
  13

Kommentera

%d bloggare gillar detta: