Nu får det räcka med pratet om ”blåbruna”

VALET 2022. Invandringsdebatten har förändrats mycket de senaste åren, men brunsmetningen av alla som inte vill se en vänsterregering har inte förändrats. Det skriver KD-ledaren Ebba Busch och gruppledaren Andreas Carlson (KD) på Expressens debattsida.

De rödgröna partierna kan inte säga sanningen om resultatet av sin egen politik, så de säger osanningar om vår.

Borgerlig migrationspolitik jämförs med nazismens utstuderade ondska. Om detta blir nivån i valrörelsen, så blir vi alla förlorare, skriver Ebba Busch och Andreas Carlson (KD).

Alla kommer att bli förlorare i nästa års valrörelse om det är den nivån som tillåts, menar debattörerna.

”Nu får det vara nog med hyckleri och dubbla budskap. Nu får det vara slutpratat om ’blåbruna”.

-Pettersson tror tyvärr inte det är slut med oanständigheterna från de rödgröna, det kommer att fortsätta, det blir så när Löfven, Johansson, Damberg, Stenevi, Bolund och de andra saknar argument. Dom vet att de som ställt till det är inte de rätta att städa upp…

Steget Efter

Apropå brunsmetning, lite om Socialdemokraternas historia…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Nu får det räcka med pratet om ”blåbruna”

 1. Visst har ”brunsmetningen” blivit vänsterns vapen nummer ett mot en högerregering, men samtidigt så har samma typ av ”smetning” varit dom etablerade högerpartiernas enda vapen för att mota ”Olle i grind”, dvs stoppa väljarflykten till SD.
  Eller för att tala klarspråk -Stjäla deras ”högerväljare!”
  ”Brunsmetning” har för vissa partier blivit ett vapen i debatten när denna inte kan vinnas med sakliga argument!

  17
 2. Dom har tyvärr inte högre nivå än så, sen är det ganska patetiskt för SOSSARNAS stöd
  till NAZISTERNA har gåtts igenom ganska ingående, likadant KOMMUNISTERNA borde
  som världens värsta MÖRDAR IDEOLOGI stänga käften om färger, men har man inget vettigt att säga kan man alltid hålla på med löjligheter, att sen MP ingår i detta gäng är
  inte konstigt, dom har inte koll på någonting, allra minst sig själva!

  18
 3. Jag tycker människor ska stänga öronen och öppna ögonen, då kan inte de senaste 10-20 åren av vanskötsel av Sverige undgå någon.
  Rösta på Jimmy.

  39
 4. Vänner, nu får vi inte vara arga och inverterade. Jag föreslår att all kommunikation, och särskilt den utåt; pratar om rätt saker. Härmed benämns det BLÅGULA blocket, och i vissa situationer hemmalaget. Vad tyx?

  23
  1
 5. Rö´skrikan är ju grön…eller röd…eller grön. Ja, lite hipp som happ beroende på känslan för dagen. Ack ja. Men hon, i sitt enerverande pladder, har faktiskt en del gemensamt med en viss Adolf. Han försökte ju skrämma sina motståndare,(om det nu fanns några som vågade göra motstånd), till tystnad genom sin hetsiga framtoning och sitt skrikiga agiterande. Ungefär som en liten mops, som insett sina begränsningar men kompenserar sig via tonläget. Alltså precis som Annie´s hysteriska betéende.

  47
  1

Kommentera