Stäng

Fler sjuka idag än för ett år sedan: ”När de ligger här ångrar de sig”

PANDEMI. I september har 1 831 bekräftade fall av covid-19 registrerats i Västra Götalandsregionen. Det är drygt sex gånger fler jämfört med samma period förra året, rapporterar SVT Väst. En tredjedel av dem är i åldersgruppen 10–19 år.

Trots att en majoritet av invånarna är vaccinerade så är antalet bekräftade fall av covid-19 i Västra Götalandsregionen sex gånger högre nu än vid samma tid förra året. Även antalet som vårdas på sjukhus är fler. Anledningen enligt vården: De har inte vaccinerat sig.

Enligt Erik Backhaus, överläkare på infektionskliniken på Skaraborgs sjukhus, handlar det framför allt om ovaccinerade personer.

Det är kanske en viss överrepresentation för personer från utsatta områden, men det finns alla grupper i samhället, säger Backhaus.

Tendensen är likadan i övriga landet. I t ex Stockholms län var antalet bekräftade nya fall 2 189 vecka 36. Samma vecka förra året var siffran 253, d v s över åtta gånger fler.

Vi ser många personer som borde vara välinformerade, har språket och full information, men ändå inte vaccinerar sig. När de ligger här på sjukhuset ångrar de sig, säger överläkare Erik Backhaus.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 reaktioner på “Fler sjuka idag än för ett år sedan: ”När de ligger här ångrar de sig”

 1. De flesta av oss är sedan tidigare vaccinerade för Polio och vattenkoppor, varför sådant gnäll denna gången?
  Är det någon som känner en polio-smittad?
  I militära blev alla vaccinerade mot stelkramp, ingen diskussion.

 2. Läkare i vittnesmål till FDA – ”vaccinerna dödar fler människor än de räddar”

  Under en utfrågning i regi av amerikanska Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee vid Food and Drug administration (FDA) som ansvarar för godkännandet av vacciner varnade flera läkare för att vaccinerna mot covid-19 dödar fler än de räddar och driver mutationer.

  Hmm…Läkare, FDA…
  Hur låter det Pettersson?
  Varför gör du som SVT och övrigt Pravdamedia – visar bara en sidan och döljer den andra.

  20
  1
  1. Så fantastiskt att det kan komma ut! Vi har all bevis som behövs för att avsluta allt vad Covid-19 heter, det har fortsatt så långt bara för det är en väl orkestrerad Agenda!
   Pettersson, den här lurar t.o.m dig, den ingår i AGENDA 2030..
   Fråga själv, varför heter det med Covid-19? Ändå är dödligheten lågt, äldre har fått palliativ vård!
   Nu är PCR alliklusiv!

   10
   1
 3. Pettersson gör som han gör med ”förintelsen”, går ”all-in” med att upprepa bedrägeriet för att han varit så in i h-e korkad att han gått på skiten. Nu har han tagit dödsinjektionen och försvarar sitt val med alla till buds stående medel i stället för att inse att han varit så j-a dum och snart kommer att bli kroniskt sjuk och dö i förtid av skiten tillsammans med alla andra förintelsetroende och covidbedragna. Sen om kineserna ligger bakom den genetiska koden som ligger till grund för ”vaccinerna” eller judarna återstår att se. Då judarna dödsgiftinjicerade hela Israel med skiten så tyder det på att de fick smaka på sitt eget lureri.

  4
  2
 4. Pettersson! Så som du uttrycker dig, så spelar du med i allmän spridning av skrämselpropaganda, Att du inte SKÄMS!

  T o m du fattar säkert att individer i åldrar 10-19 år knappast skulle lida särskillt av Covid! Någon dags feber de knappt märker av. Om de är i riskgruppe så skulle de sannolikt redan varit döda efter 2 år med sjukdomen i samhället. Hur många dör eller skadas av injekterat experimentpreparat? Garanterar att detta trixas bort i svensk statistik. Om du har 9 i IVA, varav 3 är ungdomar, så ljuger formellt inte media, men det är ett fult trick. Utan att nämna siffrorna och % kan din artikel handla om vad som helst.

  Det finns bara ETT sätt att avveckla Covid-nojan och det är att låta Svenska folket börja käka Ivermectin (eller några av de alternativa parasit- resp malariamedicienerna). Då försvinner smittan. Men Ivermectinet skall tillverkas i Sverige av ett statligt bolag. Följ Indiens lyckade project. Alla områden där det äts parasitmediciner är i stort utan Covid. T ex hela Afrika mellan vändkretsarna.

  31
  3
  1. Snart förstår t.o.m Pettersson hur det ligger till! De har fejkad siffror i hela världen och länderna som inte haft Covid-19 pga av bl.a Ivermectin eller Hydroxiklorokin nämns inte, bara nu när de börjar injicera och siffrorna går upp men media döljer att det är efter ”vaccinet”..
   Kolla på Israel .. Tyvärr har vi folk som inte granskar vilka som står bakom det..
   Snart har Pettersson i gen att vända sig till, varken Tony Heller, Lars Bern, Willgert Elsa, Hans Jelbring.. Bara 7 politiker och msm

   24
   3
 5. Överlevnadsgraden bland Covid-fall i åldrarna 0-19 år är 99,9965% enligt Folkhälsomyndighetens hemsida om man räknar lite snabbt. D.v.s. det finns inget som helst att oroa sig för och ingen anledning att vaccinera sig om man är yngre än 20.

  34
  2
  1. Då gäller väl den siffran dom som blivit smittade? Långt ifrån alla som blir det. Det gör ju chansen att dö i cov-19 försvinnande liten.

 6. Det är många som är väldigt uppspelta nu när restriktionerna ska släppas den 29 sept. Aj-aj-aj ! Men det är ju tur att Den Store Ledaren har tänkt åt de vilsna skarorna, så de slipper tänka själva. Att trängas på krogen blir något av en höjdpunkt för många, men det är ett mycket högt spel. Liemannen står runt hörnet och flinar åt de obetänksamma.

  18
  2
 7. Myndigheterna släpper s.k. asyl- arbetskraft- anhöriginvandring och semesterresor från menaländer okontrollerat in i Sverige. Även terrorister skickas ut fria och okontrollerade och villkorslöst ut i Sverige. Då är det inte så noga. De riskerar bara det bagatellartade att smitta ned andra med covid-19 och fyller sjukhusen om de återkommande IS-terroristerna inte fått inspiration att utsätta samhället för terror. Våra myndigheter kostar mest höga skatter, medan deras ursprungliga syften verkar förlorade. Efter valet krävs många nyrekryteringar till många myndigheter.

  35
 8. Den 20 september kl.10:00 fanns det totalt 62 inneliggande patienter med positiv covid-19, varav 7 på intensivvårdsavdelning (IVA), på sjukhusen i Västra Götalandsregionen.

  NU-sjukvården: 7 personer varav 1 på IVA
  Sahlgrenska Universitetssjukhuset: 38 personer varav 4 på IVA
  Sjukhusen i väster: 5 personer varav 0 på IVA
  Skaraborgs Sjukhus: 4 personer varav 1 på IVA
  Södra Älvsborgs Sjukhus: 8 personer varav 1 på IVA

  27
  1. För inte så många månader sedan sa FHM att barn och unga mkt sällan blir allvarligt sjuka o Covid och smittar mindre (då inga symptom tyder på lägre virusaktivitet) -Statistiken stöder fortfarande den utsagan.

   NU när vaccin ska prackas på 12 åringar, DÅ skriver media sådana här artiklar.
   Tittar man på statistiken finns inga medicinska skäl att injicera barn som för övrigt är friska, mot Covid, med substanser INGEN vet ngt om långtidseffekterna av ännu. (För äldre är det annorlunda och en annan riskbedömning.)

   Den här vaccinationshetsen handlar inte längre om att värna människors liv och hälsa; den handlar om politik!

   För övrigt blandar man bort korten i artikeln; någon får göra ett känslosamt utspel om ”många” på IVA (utan att prata antal) och så nämns barn i samma artikel för att läsaren ska associera ihop det.
   Sedan ”glömmer” man som vanligt om de låg där pga av Covid eller med.

   Media försöker vilseleda som vanligt.

   20
 9. 7000000 fler vaccinerade och 6 gånger fler sjuka? Då måste vi väl vaccinera ännu flera och ge fler doser?

  36
  2

Kommentera

%d bloggare gillar detta: