Stäng

Ungern försvarar Europa

UTRIKES/EU. Ungerns premiärminister Viktor Orbán och hans parti, Fidesz, har haft makten sedan 2010. Orbán kritiseras hårt för att han gör som Socialdemokraterna i Sverige, använder utnämningsmakten för att sätta sina polare på höga positioner i samhället.

Premiärminister Viktor Orbán

Viktor Orbán är kanske inte perfekt men han kan sin historia och vet att Ungern varit ockuperat av muslimer, nazister och kommunister och om Orbán får bestämma ska det inte bli muslimer igen.

Vi och ansvarige EU-kommisionären Ylva Johannsson (S) borde tacka Viktor Orbán och Ungern för att de gör det som andra länder vägrar göra, skyddar EU från en invasion.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Ungern försvarar Europa

 1. Några till IS-terrorister eller ljugande ”barn” får ju alltid plats i Sverige! Citat ”batiktanterna Lööf och Stendum”. Kanske Linda Snecker kan ha några under sängen också. Sedär plats för 15 till. Hirvonen (MP) har ju redan en, så fyra kanske räcker där. De andra 8580 då?

  35
  1
 2. Nej Tuffa Viktor sätter dom sig inte på, dom vet att inte släppa ondskefulla makter in i landet, det är inte många år sen dom blev av med den förlamande kommunismen, detta märks också på landet idag som är ett av dom finaste i Europa, att då släppa in Islam i landet vore förödande, när alla vet hur det ser ut i dessa länder som lider under denna religion!

  Dessutom har Viktor Orban merparten av sitt folk med sig i kampen mot nya förtryckare!

  59
 3. Ungern, Polen och Tjeckien är föredömen. Där har vi mycket att lära. Övriga är bara patetiska nollor som trampar på sitt eget folk. Gatlopp och skampåle för de ansvariga att vänta ”lite längre fram”.

  77
  1. Var i Polen under kommunismens tid, skitigt o nerslitet håglösa människor, inga varor i butikerna, nu när man kommer dit , så har allt förbättrats till 1000 %, det är som att komma till vilket modernt västligt land som helst, dessutom riskerar man inte möta alla dom kläd bylte som det dräller av i Sverige . Att göra sig av med den förlamande kommunismen ger råg i ryggen och framtidstro! Ändå springer här omkring dårar här och ropar efter kommunism, det måste vara världens mest misslyckade ideologi tillsammans med Islam?

 4. Vad Ungern gör borde anammas av EU, som von Döbeln sa ”släpp ingen djävel över bron.”
  Personer som kommer med kunnande tillräckligt kapital så de kan leva utan bidrag och att de lovar på hedern och ära att leva som oss är naturligtvis välkomna.

  70
  1

Kommentera

%d bloggare gillar detta: