Stäng

Annie Lööf, samarbetet med socialdemokraterna är en historisk parentes

INRIKES. På torsdag inleds C-stämman och samma dag är det tio år sedan Annie Lööf valdes till partiets ledare. I en stor intervju i Svenska Dagbladet (betalvägg) förklarar Lööf att hon inte har några planer på att sluta utan kommer att ”ånga på” även framöver.

Tillfrågad om hon tror sig bli ihågkommen som den som tog C tillbaka till ett S-samarbete så svarar Annie Lööf: – Jag ser vårt samarbete med Socialdemokraterna som lite av parenteser historiskt faktiskt. Jag hoppas jag blir ihågkommen som en partiledare som stod upp för våra värderingar och som fått igenom mycket konkret sakpolitik.

Enligt Annie Lööf finns det inte borgerlig majoritet i riksdagen eftersom SD är inte ett borgerligt parti.

-Pettersson undrar om någon annan än socialdemokraterna vill samarbeta med Annie Lööf och centern. Uppenbart går det inte att lita på Annie…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Annie Lööf, samarbetet med socialdemokraterna är en historisk parentes

 1. Ja Annie tyckte ju att Sverige kunde ta emot 30 miljoner fler flyktingar, vi har gott om plats säger Annie? Så talar en verklighetsfrånvänd politiker som aldrig haft skäl, och aldrig behöver att jobba själv för tillvaron, kom ihåg att hon är en av dem som ligger bakom att vi har 700 000 som idag lever ett arbetsbefriat liv på den jobbande folkets bekostnad, hon vill tydligen att dom jobbande ska fungera som nutidens slavar!

 2. En kronisk lögnare och sjukligt grundfalsk. Lika genomskinligt som en obefintlig bikini. Ett skräckexempel på en figur som inte skall finnas i vår Riksdag.

  12
 3. Rö´skrikan brukar ofta svamla om ”den breda mitten”. Och där hör Center-Pedofilerna hemma. Men hon ska vara medveten om att den breda mitten inte är så värst befolkad. Faktum är att hon gjort bort sig så pass med sitt ständiga ljugande och falskspel under täcket, att mitten blivit så SMAL att hon lämnats ensam kvar där. För vad garanterar en röst på Center-Pedofilerna ? Står man med bägge skorna-(he-he), i alliansens ringhörna ? Eller dras man som vanligt till såssarna när maktens sötma smäller högre ? Måtte denna hemska pedofil-kramare förpassas till falsk-spelarnas soptipp av alla parter, för ett ruttet päron skämmer även all annan frukt.

  26
 4. Finns väl bara Björklund som tror på dumheterna, Vi andra vet var hon står.
  Det kostar att lura svenska folket.

  26
 5. Det som är lite tragikomiskt med Lööf är att hon inte vill samarbeta med ”ytterkantpartier” som V och SD, hon har även lämnat Alliansen bakom sig.
  Samtidigt så säger hon sig vilja bilda ett ”mittenblock” i svensk politik!?
  Problemet är ju att det inte finns några partier kvar för Annie att placera i denna ”mitt”!
  Det enda tänkbara partiet är ju i så fall det maktgalna S!
  Annie säger att hon inte vill befatta sig med ytterkantpartier, lyckligt ovetande om att hon själv har gjort sitt egna Centerparti till ett ytterkantparti som inte passar in någonstans!

  38
 6. det vore förvånade om c skulle överlev det började med Maud där hon horde konstiga affärer med tyskland och tydk kol kraft där hon trodde att man kunde sälja utsläppsrätter . detta slutade med brak förluster sen efter det köpte hon Post Nord som också genererade miljard förlusterna.. sen vägrade kärringen att förklara vad hon sysslar med inför konttusons utskottet. . och det är helt wäkert att denna lööv är värre…fakta är att centern och Miljöpartiet är i prinsip samma parti deras politik är identisk det är lövv som satt in Miljöpartiet för att sen kunna förneka den skada som den förda politiken ger i form av brist på EL och cement i förlängning bostadsbrist och arbetslösheten.. det dom är konstigt i get hela är att Löven tycks skita i arbetslösheten morden och cov19 . karn är helt oduglig. och det är ju centern med Miljöpartiet msom är direkt ansvariga

  19
 7. Redo att bli statsminister??? Har inte Svenska folket fått det jävligt nog ändå, utan skulle få en ny verklighetsfrånvänd skitsnackare till statsminister? NEJ TACK!

  47
 8. Tja,då kan ni yngre lugnt luta er tillbaka i soffan….
  Skjutandet,sprängningarna, våldtäkterna och rånen kommer att bestå o utökas,i takt med invandringen !
  Skrev igår att vi i ”Sundets Pärla” varit utan skjutningar o sprängningar i 14 dagar. I dag ändrades detta,och i nya ”Stattena-Ghettot” skedde åter en knall, i ett av trapphusen. Tydligen betalar inte knarkarna sina skulder åt Maffian inom branschen.
  F.ö. finns det i staden snart inget område över för oss normala inhemska,att våga gå ut i !

  24

Kommentera

%d bloggare gillar detta: