Stäng

Alternativ för Sverige satsar: ”Moskéer hör inte hemma i Sverige”

ISLAM. Alternativ för Sverige är en av nomineringsgrupperna i söndagens kyrkoval och partiet vill att all invandrings-och asylaktivism upphör i svenska kyrkan, och att kyrkan ägnar sig för mycket åt politiska ställningstagande, skriver Sveriges Radio.


”Ofta blir det att kyrkan tar ställning för mer invandring, hbtq-kampanjer och klimataktivism och det är inte kyrkans uppgift”, säger AFS:s partiordförande Gustav Kasselstrand.

Kyrkan ska vara en plats där traditioner, kultur och historia lever vidare, inte en megafon för de senaste politiska trenderna.

Svenska kyrkan har idag fjärmat sig från sin uppgift som kristen folkkyrka, och ägnar sig istället åt invandring, vänsteraktivism och HBTQ-frågor.

En miljon svenskar har därför lämnat kyrkan i protest.

Vi kan vända denna trend. Vi vill att kyrkan hittar tillbaka till sina rötter och blir en samlande kraft för svenskarna.

Den resan börjar med att Alternativ för Sverige tar mandat i kyrkans riksdag – ett mandat som skulle innebära det stora nationella genombrottet för vårt parti.

Tillsammans kan vi lyckas. Rösta för Sverige!

AFS Valmanifest

AFS VILL:

 • avveckla all invandringsaktivism inom kyrkan
 • att kyrkan verkar för att stoppa moskébyggen, böneutrop och andra uttryck för islamisering av Sverige
 • att kyrkan hjälper invandrare att återvandra

Läs hela texten här!

-Pettersson håller inte riktigt med, moskéer och islam hör inte hemma någonstans i världen. Ingen har drabbats så hårt av ideologin islam som muslimer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 reaktioner på “Alternativ för Sverige satsar: ”Moskéer hör inte hemma i Sverige”

 1. Stenbock
  Jaha du är religiös. Ja, det får man vara, trots att förnuftet säger annorlunda.
  Snacka i tungor, är inte min stil dock.

 2. Jag tycker att man ska komma ihåg att Sverige i grunden är wtt kristet land. Jag menar muslimer har 50 länder att välja på. Svenskarna har bara ett land och det är Sverige. Sverigedrmokraterna behövs i riksdagen och i kyrkovalet men det behövs även mer migrationskritiska röster i bland annat riksdagen. Jag tänker på Alternativ för Sverige och Medborgerlig samling. Alternativ för Sverige vill ompröva alla uppehållstillstånd från år 2000. Jag personligen ser helst att att uppehållstillstånd omprövas från år 1990.

  11
 3. Ja, rösta på Afs och/eller SD ikyrkovalet! Men RÖSTA! För kyrkan har STOR etisk makt i samhället! Och så påverkar vi indirekt moralen i samhället på ett positivt sätt!

  15
 4. Det tog hundratals år att få kyrkan att behandla kvinnor lika som män, om man kollar kyrkor som har hundratals år på nacken kan man se spår efter att kvinnor blev sämre behandlade än män. idag kan alla gå in i kyrka genom samma dörr, så var det inte förr, då gick kvinnorna i på norrsidan, alltså på skuggsidan, och männen på södersidan ,solsidan, på många kyrkor kan man se detta genom att dörrsmygarna är kvar, men ingångarna igenmurade1

 5. Nej,och våra kyrkor saboterar man och sätter i eld.
  Just nu brinner en Träkyrka på Tjörn,och eftersom det inte funnits något åskväder i området på länge ,förstår de flesta vad som orsakat branden !
  Stenbock har länge varit misstänksam mot den kända Ö´n eftersom den senaste åren,allt oftare förekommit i olika kriminella sammanhang,kände den som en vänlig lugn plats tidigare.
  Hur många asyl-hem har de inrättat ??

  10
 6. Vi har religionsfrihet i Sverige, men vi säger oss också vara demokratiska och har bestämt oss för allas lika värde.

  Då måste vi acceptera att moskéer byggs men med gemensamt bönerum för kvinnor och män samt att tomter säljs till marknadsvärde och att inga minareter finns för böneutrop.

  Att kalla folk till bön går lika bra med SMS.

  Dessutom alla muntliga framföranden inom lokalen skall ske på svenska språket!

  1
  8
 7. Håller med AfS till 110%..
  Alla i vår familj röstar på AfS..
  Därför att vi vill ha tillbaka det goda Sverige.
  Ponnsan med familj.
  AFS

  24
 8. Vi icke religiösa bör lämna kyrkan ifred är vi icke troende bör vi gå ur.
  Varför skall vi icke troende ha den som ” megafon” till egna idéer.

  11
  7
 9. Kyrkan är till för kristendomen och inte för antikrist Jackelin och co, som på alla sätt främjat politiseringen av svenska kyrkan. Det är mycket typiskt för vänstern, med den dåliga förståelse för den tusenåriga kultur, som nu är på väg i graven. Uppmanar alla att lämna svenska kyrkan och skaffa sig en annan kanal till det man tror på.

  38
 10. Brukar alltid ställa frågan när jag hör att kyrkan öppnar för och låter muslimer utnyttja lokalerna om de passar på att prata om evangeliet med dem när de ändå är där?
  Vanligaste svaret är nej, eftersom de inte vill stöta sig med muslimerna.
  Hmmm… tror Svenska Kyrkan missuppfattat Herren Jesus stående order till de troende.

  40

Kommentera

%d bloggare gillar detta: