Isljuget fortfarande populärt

Att det är just ljug visas i nedanstående!

Animationen visar arktisk isutbredning på dag 248 2007 (matchande 14 års genomsnitt), sedan samma dag 2019, 2020 och igår 2021. Observera att Hudson Bay övre vänstra är öppet vatten, och nedanför Baffin Bay intill Grönland är också isfri. I mitten kanadensiska skärgården rymmer mycket is, särskilt i år. Också ovanligt år 2021 är is som täcker Svalbard nedre höger hela vägen till Europas fastland. Även uppe till höger 2021 visar is i Chukchi som rör vid den ryska kusten.

LÄNK

Vill man på ett enkelt sätt hålla sig uppdaterad om de senaste klimat ljugen och de grova övertolkningarna av !PCC rapporten så prenumererar man förståss på SVTs ”Klimat-Nyhetsbrev” Bas för det, är den välkända klimathysterikan förlåt, SVTs ”Globala Klimatkorespondent” Erika Bjerström. Hon besitter kunskaper i ämnet, nästan på Greta nivå!

Havet stiger, varmt som fan, regnar som fan, blåser som fan, torrt som fan, kallt som fan, allt beroende på den globala uppvärmningen! Att inte något av det omnämnda ”klimatkatastroferna” är ovanliga, utan inträffar någonstans på jordklotet mest varje dag, omnämns naturligtvis inte.

5 thoughts on “Isljuget fortfarande populärt

 1. Är isen kvar ännu i Arktis? Den skulle ju vara borta år 2014 enligt klimatgurun Al Gore.

  Givetvis hade Pk-journalisterna domedagspredikningar även den tiden då Al Gore var som störst idol hos Följa-John journalisterna. Al Gore fick ju Nobels fredspris år 2007 för sina domedagspredikningar som pk-journalisterna hejvilt hängde med på.

 2. SVT satsar på klimatrapportering! Det menas bli ännu mer ensidiga fastän de sägs vara objektiva.

  De förstår inte att svenskar fortfarande kan tänka, fastän skaran krymper för varje år som går.

  Det syns också här på bloggen, virrpannornas antal ökar stadigt.

  7
  1
 3. Det finns enligt SVT/SR bara tre viktiga nyheter för Svenska folket, Afghanistan, Covid 19,
  och Klimatljuget!, Skjutningarna är så många att dom tydligen inte är någon nyhet, mördare frikänns eftersom det inte går att få fram 110% bevis?? Hur fan orkar folket med att lyssna
  på dessa dessinformatörer som ska föreställa nyhetssändningar?? Och polisen sätter
  hellre upp fartkamerorna och nitar Svensken som kör 5 km över gällande hastighet, inom kort är det nog det värsta brott som kan inträffa här i landet, knarklangare och annat pack sköter affärerna själva utan inblandning av myndigheter, och Media ser inget o hör inget
  om det inte är en SD gubbe som gjort någon tabbe för då jävlar blir det rubriker?

  32
  • Hastighetsöverträdelserna gäller bara för etniska svenskar för att ändra på brottsstatistiken.

   17
 4. Hur kan det tillåtas av VD SVT att en reporter får leverera ett Nyhetsbrev som är helt enkelriktat i synpunkter och med överdrifter som många seriösa forskare säger är lögn? Var står det i avtalet med staten att en reporter ska vara ensidig?

  27

Kommentera