En man skottskadad i Tensta

VÅLDSVÅGEN. Flera polispatruller är på plats i Tensta i Stockholm efter larm om skottlossning.

Jeander

Det är minst en skadad person. Enligt de första preliminära uppgifterna ska det inte röra sig om livshotande skador, säger Ola Österling, polisens presstalesperson.

Polisen fick in ett stort antal larm strax efter klockan 17 från vittnen som hört och sett skottlossningen.

Polisen har inlett en brottsutredning om mordförsök. Polisen har gripit en misstänkt gärningsman under flykt från brottplatsen. Flera platser har spärrats av och på dessa ska kriminaltekniker genomföra undersökningar för att säkra bevis och spår. Den skottskadade mannen har förts i ambulans till sjukhus för vård.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “En man skottskadad i Tensta

 1. Dängrot
  Jag promenerar mycket, här där jag bor vimlar det av dyra bilar. Stora nya Volvo, BMW och Mercedes. Dock verkar jag ha den enda gamla bilen. Så de välbeställda går det det ingen nöd på, det är de fattiga som betarar kalaset.

  7
  9
  • Rädd!
   De fattiga är förmodligen de med de dyra bilarna, du kanske är den enda som förstår vad ekonomi är, nämligen att förvalta en summa pengar på bästa möjliga vis.
   Däri ingår inte att köra omkring med en bil man inte har råd med, de som gör så vill bara bräcka grannen.

   17
 2. Tensta lär vara den sista förorten som någon riksdagspolitiker försökte bo i, det blev dock omöjligt efter en tid.
  Om jag nu minns rätt så var det en kvinnlig Vänsterpolitiker som för typ 10 år sedan lämnade sin bostad i denna förort.
  Inte för att hon själv hade utsatts för något brott utan för att pendeltågen och tunnelbanan ( eller vad det nu var ) stängdes av då och då pga av vandalisering och allmänt “stök” vilket helt enkelt gjorde att politikern ifråga helt enkelt inte kunde ta sig till jobbet i riksdagen.
  Jag kan ha fel men vill minnas att det var en kvinnlig V-politiker som då gav upp!

  34
  • Johnny H!
   Hur tror du denna V politiker resonerade, jo “det är absolut inte fel av medborgarna att transporterna stängs av, nej det är kapitalisternas fel, om alla fick mer bidrag skulle det inte hända.”

   12

Kommentera