Stäng

Oacceptabla politiska beslut ger ett oacceptabelt samhälle!

INSÄNDARE. I dagens Sverige så är det mycket som våra ansvariga politiker finner som ”oacceptabelt”! Utvecklingen med gängkrigen som nu likt en pest sprider sig från stad till stad med tillhörande mord, skjutningar, sprängningar har av våra styrande till leda benämnts som något oacceptabelt.

Jeander

Detta har även pandemin av bilbränder, skolbränder, ungdomsrån och sexualbrott påståtts vara. Även de allt fler uppdagade assistansbedrägerierna där internationella ligor, klaner och andra invandrargrupperingar har lurat staten på 100-tals miljoner kronor har med all rätt setts som oacceptabla. Vän av ordningen som inte har förstått någonting undrar ju nu självklart och med all rätt varför och hur det detta överhuvudtaget kan ske!?
Svaret på det är bristen på en opartisk och granskande media!

När Expressen för någon vecka sedan hade ett reportage om en somalisk sexbarnsmamma som fick ut 32 000 kronor per månad i bidrag – netto, så var det många som fann detta som oacceptabelt. Samma GT/Expressen gick senare ut med en granskning som visar att det finns 190 000 långtidsarbetslösa i Sverige, och att hälften av dem är födda utanför Europa. Förklaringen till det som presenterades är att vissa av dom arbetslösa får lika mycket pengar i bidrag som om dom skulle jobba, varför dessa personer med andra ord inte har något egenintresse av att söka sig ett arbete.

Detta reportage gjorde att arbetsmarknadsminister Eva Nordmarks (S) pressekreterare Max Ney hörde av sig till tidningen och kallade artikeln för ”SD-vänlig propaganda”!
Underförstått så upplevde regeringens representant informationen om ”regeringens egna” bidragssystem som oacceptabla eller i alla fall något onämnbart som borde förtigas för skattebetalarna.

För som alla pålästa vet så gynnas ju Sverigedemokraterna av det pågående vansinnet!

Nyligen så tystade regeringen även ner sin egenbeställda rapport om konsekvenserna av Cementas stoppade kalkbrytning på Gotland, detta eftersom rapporten inte gav önskvärt resultat utan sågs som oacceptabel.

Tidigare så har Skolverket på order från Regeringen försökt ”förfina” elevernas skolresultat så att den svenska skolan skulle visa upp ett bättre resultat i Pisamätningen än det faktiska!.
Under året så har även våra ministrar vid ett flertal tillfällen ”tackat nej” till att ställa upp på intervjuer i SVT:s och SR:s nyhetsprogram, detta för att slippa debattera ”den oacceptabla samhällsutvecklingen” vilket på något vis alltid har varit det aktuella ämnet!

Vår regering som centerpartiet stödjer visar nu på ett mer sorgligt och inkompetent ledarskap, ordagrant så försöker man allt oftare sopa resultaten av den egna förda politiken under mattan.

För att verkligen tydliggöra regeringens och statsmaktens oacceptabla inkompetens och handlingsförlamning så kan ju en liknelse i form av ett fullt tänkbart händelsescenario vara på sin plats: -Lek med tanken att statsminister Stefan Löfven eller varför inte centerns Annie Lööf fyller år och då håller öppet hus för vänner och bekanta.
Vissa av besökarna visar sig dock vara allt annat än vänligt inställda till ”födelsedagsbarnet” utan börjar efter en stund vandalisera värdens bostad samt uppträda allmänt aggressivt och hotfullt mot övriga gäster.

Dom flesta skulle nog då inte protestera det minsta om Stefan eller Annie då slängde ut dessa stökiga personer på gatan, ytterters få besökare skulle då förmodligen heller inte ägna några djupare tankar över dessa fridsstörarares vidare öde när dem väl blivit avvisade.

Men om det nu i detta tänkbara scenario skulle ses som fullt normalt att se Stefan och Annie slänga ut stökiga personer från den egna bostaden varför ses det då som kontroversiellt om landet Sverige skulle agera efter samma princip och slänga ut ”besökande fridsstörare / våldsverkare” från vårt land?

Enligt Expressen så finns det idag 500 – 700 gängkriminella i vårt land som saknar svenskt medborgarskap, är det inte tämligen oacceptabelt att dessa personer tillåts att begå brott på våra gator och torg när vi med rådande lagstiftning skulle kunna utvisa dem?

Deras vidare öde i hemlandet borde för övrigt vara lika ointressant för skattebetalarna som dem fridstörares framtida öde som Stefan och Annie med all säkerhet själva skulle ha slängt ut på gatan från sin egna bostad.

Och på tal om det, varför lämnar inte invandringsförespråkarna den egna bostaden olåst när dom lämnar den? Jag menar varför ser dessa personer Sverige och svensk välfärd som en självklarhet för all världens folk, när man samtidigt vägrar att dela med sig av sina privata ägodelar till andra som eventuellt kan ha ett behov av dem?

För att fortsätta med liknelser så att alla ska förstå så följer här ännu ett exempel.
Sverige har i decennier haft i princip öppna gränser för människor från världens värsta våldsmetropooler, med tanke på detta så borde ju inte det nu eskalerande våldet komma som en blixt från klar himmel.

För Sverige och vår invandringspolitik kan ju faktiskt liknas vid en missbrukare som låter bostaden stå öppen för vem som helst som vill komma på besök, då blir det självklart ”stökigt”!

Missbrukaren och Sverige har mer gemensamt och det är att man delar ointresset av att veta hur många personer som befinner i bostaden / landet!
Vidare så bryr sig missbrukaren lika lite om besökarnas eventuellt brottsliga förflutna som vad Sverige gör över ”återvändande IS-terroristers”!
Alla är med alla ord välkomna och har således samma värde!

Avslutningsvis så kan man bara konstatera att när såväl statsministern som hans ministrar och polisens företrädare finner det mesta som sker i samhället som ”oacceptabelt”, så beror ju detta på att ytterst få fattade politiska beslut kan klassas som acceptabla!

Jag hade med lätthet kunnat bygga denna artikel på detta med el-bristen, vårdkrisen, skolkrisen poliskrisen och bostadsbristen vilka alla beror på ”oacceptabla” politiska beslut för ingenting sker ju av en slump, men jag tycker det räcker med ovanstående för att vanligt folk ska få sig en tankeställare och tänka till!

Konstateras bör ju dock att allt fler kvinnor klagar på att de nu mer inte känner sig trygga på våra gator och torg, men med tanke på detta så bör man ju ta i beaktande att en majoritet av dem röstar på partier vars politik genererar en ökad otrygghet!
Just detta kan man ju om man vill vara lite fyndig se som dubbelt ”oacceptabelt”!

-Själv kan jag inte göra mer än sammanfatta dårskaperna som pågår, du kan dock informera andra om dem samma!

Johnny Hornbrink, SD

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “Oacceptabla politiska beslut ger ett oacceptabelt samhälle!

 1. Tack Johnny för en bra text!

  – men ”Grebom5”!
  Reinfeldt kan vi väl inte räkna med?
  Han måste ju ha drabbats av
  akut Alzheimers ?

  Han glämde ju plötsligt bort vilken politik
  han var företrädare för!

  Plötsligt så tog han vänsterns huvudmål:
  ”Öppna era hjärtan!”

  Har han körkortet kvar ?

  Jag gick direkt över till SD och kommer
  att stanna där!

  16
 2. Jag undrar en sak, det skrivs väldigt lite om våldtäkter numera. Har antalet våldtäkter avtagit eller har media slutat at rapportera våldtäkterna?
  En annan sak som jag blivit fundersam över, vi släpper in både kreti och pleti i stora mängder, men ingen av dem behöver corona-testas vid gränsen. Verkar inte vettigt, tycker jag

  30
 3. I Sverige ha vi nu haft bara maktgalna individer som skiter i oss.arberare..
  Se på derras löner

  34
 4. Om det var så enkelt, men Alliansen skall också ha sin beskärda del av kritik för dålig politik speciellt, Reinfeldt.

  I stort sett har hela sju-klövern gång på gång stöttat alla dåliga beslut, varav importen av folk utan beredskap det sämsta.

  29
 5. SJUK – SJUKARE – SOCIALDEMOKRATISKT

  Är det detta DU vill ha mot din familj…
  Detta ÄR Socialdemokraternas verk.
  Vill DU din familj så så illa!?😥

  41

Kommentera

%d bloggare gillar detta: