Pride: inkludering gäller inte SD

INRIKES. Pride-rörelsen påstår sig stå bakom Europeiska konventionen om skydd för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande friheterna och ska visa solidaritet med andra rörelser som riskerar diskriminering och förtryck. Inget kan vara mer felaktigt.

Åby är en travbana straxt söder om Göteborg, där har Sverigedemokraterna en tid haft en reklamskylt på bortre långsidan.

Bild från Twitter

Nu visar det sig att Pride-rörelsen inte vill inkludera 20 procent av det svenska folket, den del som utsatts för så mycket diskriminering de senaste åren så alla andra partier kommer sammanlagt inte i närheten.

Nu väljer Åby att plocka bort reklamen efter starka reaktioner. – Vi har insett att vi har fått mycket kritik och att det har lett till problem, säger Tore Lund, vice ordförande i Åby Travsällskap, till QX.

Nu kommer SD-skylten att täckas över under tävlingsdagen Pride Racing som avgörs den 30 september på Åby travbana. Samtidigt uppger Tore Lund att Årbytravet i framtiden ”inte vill låta några politiska partier annonsera”.

Pride Racing är ett jippo som pågår under tre helger på tre olika travbanor och anordnas av Horses for Happiness, en ideell förening som uppges verka för inkludering inom hästsporten. Detta hoppas föreningen uppnå bland annat genom att låta kuskarna bära regnbågsfärgade hjälmar och pryda banorna med vajande regnbågsflaggor.

Trots den uttalade ambitionen om inkludering, gäller den alltså inte Sverigedemokraterna eller SD-sympatisörer.

-Pettersson noterar att Åby-travet inte vill göra reklam för en politisk rörelse för att en annan politisk rörelse inte gillar SD. Åby-travet verkar tro att dubbelmoral betyder dubbel så bra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Pride: inkludering gäller inte SD

 1. Ännu bättre reklam!

  En övertäckt reklamskylt är ju smått genialiskt!
  Nu kommer denna reklam nå ut till alla, även till icke travintresserade.
  Vi minns ju reklamen i Östermalmstorgs T-bana som nådde ut till hela Sverige pga protesterna mot den.

  12
 2. Pridefolket gillar inte SD och SD folket gillar inte pride, tror jag. Själv så bryr jag mig inte, folk får väl vara som de vill.

  4
  12
  • Med pride, aborter, fria P-piller, HBTQ och förvirrad köns-identitet blir de ur-svenska steriliserade och det muslimska övertagandet, som det egentligen handlar om, accelererar i rasande fart. Fortare än vi anar. Sen är det kört…Aj-aj-aj….Barnbarnen, i den mån det nu blir några, får ett rent helvete. Det är vår generations arv till de som ska bära det misslyckande som vi medvetet ställt till med. Stackars barn. Förlåt ! Hjälper det ? Nää…

   12
   • Du har helt rätt! Men det är ju det som vänsterfolket har planerat.

    Vilka bodde i kollektiv med lösa förbindelser. Familjen som enhet, var ju det första de angrep. Sen kom angrepp efter angrepp, för att söndra och härska.

    Det har pågått LÄNGE detta, och borgerligheten har varit för mesig, för att ryta ifrån, och hävda sina (VÅRA i mångt och mycket) ideal. Därför har de vänsterblivna bara haft fri lejd och full fart framåt utan motstånd.

 3. En gång, när gubben jobbade som vaktmästare, blev jag uppmanad att hissa bögflaggan. Nej det kan jag inte, sa jag för den går helt emot min övertygelse och jag har väldigt svårt att tåla den. Lite allergisk faktiskt. Men vad hjälpte det. Flagghelvetet skulle ju upp och det var mitt uppdrag att göra det. Protesten gav ingen effekt. OK, jag hissar väl flaggan då, men under protest. Gör så, sa basen. Och bögflaggan kom minsann också upp — PÅ HALV STÅNG…He-he !………Vilket j-a liv det blev…Mmmmm.

  34
 4. Horses for happiness ideell förening. Hur mycket betalar de för sin reklam och samma gäller pride?
  ATG ska befrämja hästägare, utövare, spelare och sponsorer
  Där försvinner de två i fjärran.
  Ledningen sviker utövarna och spelarna
  Min tanke går till de stackars kusarna och kuskarna som ska skämmas ut i töntig mundering.
  Jag är galoppmänniska som ingår i atg. Jag är nu i utlandet vilket besparar mig att ingå i detta spektakel. Stackars mina kollegor!
  Jag är inte där för allehanda tramserier. Jag är där för att se duktiga hästar och jockeys/kuskar göra upp.

  28
 5. Pride är precis som c och mp. En samling mentalt störda individer. Allas lika värde är enbart skitsnack. Det existerar inte. Skulle en vilde från medeltiden ha samma värde som mina barn o barnbarn. Över min döda kropp

  47
  • Det stämmer inte! Allas lika värde, skulle hänsyn tas till precis ALLA schatteringar i samhället. Det görs Inte!!! Bara till de PK-korrekta. ALLTSÅ är myten om ”allas lika värde”, en STOR FET LÖGN!!!

   Vore den gällande i samhället som vänsterfolket förespeglar att den ska vara, vore allt bra mycket bättre och mera rättvist. Men det vill inte socialisterna ha. För de vill bara ha sin egen kader av människor, som ska ingå i detta begrepp, vilket gör att det faller till intet i det faktiska verkliga livet, och inte gäller som påstådd realitet i det man hävdar.

 6. Perversiteter bör lämnas i skuggriket. Har full förståelse för att evolutionen gör misstag, men vill slippa se misstagen på gatorna. Eftersom Pride är att betrakta, som vänsterextremt ska det också bekämpas som en politisk organisation.

  50
 7. ”Allas lika värde” klingar tämligen falskt!
  Personligen har jag dock aldrig funnit denna fras som annat än rent trams.
  I min värld så har en våldtäktsman inte samma värde som sitt offer.
  Inte heller kan jag se att Adolf Hitler eller Josef Stalin skulle ha haft samma värde som Martin Luther King och Moder Teresa!

  56
  1
 8. Om det är tillåtet att vara För bögeriet, så måste det även vara tillåtet att vara Emot. Annars blir valet betydelselöst om valmöjligheten uteblir. Och ställningstagandet faller platt.

  62
  1
 9. Men Åby travet vill nog gärna att spelare ifrån SD kommer och spelar på deras travbana snacka om hyckleri .

  62

Kommentera