Stäng

Halverad brottslighet i Stockholm?

BROTTSLIGHET. För ett dygn sedan var det fyra skottlossningar i Stockholmsområdet. Hjulsta, Tensta, Bredäng och Hägerstensvägen. I natt var det bara två enligt TV4 Nyheterna. En villa där det befann sig flera personer besköts i Vallentuna och en man med en skottskada i handen kom under natten kommit in till en akutmottagning i Stockholm, där är brottsplatsen okänd.

-Pettersson säger att det är en fantastisk utveckling, halverad gängbrottslighet på ett dygn, nu förväntar jag att justitieminister Morgan Johansson (S) och inrikesminister Mikael Damberg (S) håller presskonferens om det kraftigt förbättrade läget.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “Halverad brottslighet i Stockholm?

 1. Miljardär, näää, bättre med ett livslångt bidragsberoende. Skapar massor av arbetstillfällen. Soss, polis, tolkar etc. Arma land.

 2. Regeringens senfärdighet borde vara brottsligt. Sitter man I regeringsställning måste man kunna agera, saker och ting löser sig många gånger inte av sig själva.
  Vad har man egentligen gjort för att hejda brottsutvecklingen? Man har importerat en massa brottslingar och man har låtit utvisningsdömda vara kvar i landet.
  På text TV kunde man idag läsa om ett våldtäcksoffer som tilldömdes 152.000 kr medan gärningsmannen fick 2,5 års fängelse. Bara hoppas att denne gärningsman inte också har ljugit om sin ålder och kommer att få mer än 800.000 kr av staten i skadestånd.

  Ytterligare ett bevis på regeringens senfärdighet. ” Det tar tid att vända utvecklingen” säger
  Peter Hultqvist angående den kritik regeringen fått av riksrevisionen för den långsamma upprustningen av försvaret.
  Säger bara, istället för att brunmåla SD kanske man borde studera nazisternas första 7 år vid makten, då man bla rustade upp sin krigsmakten till att bli den förmodligen starkaste och effektivaste i världen. Vad har sossarna gjort på 7 år, förutom att ha slösat bort en ofantlig mängd skattepengar.

  13
  1. Onkel Björn!
   Nazisterna hade ett mål att expandera Tyskland.
   Sossarnas mål är att klamra sig fast vid makten.

   11
 3. Nu har Moderaterna i Stockholm börjat vakna till liv.Nu kräver dom förändringar snarast.Men det lär inte hända särskilt mycket med nuvarande regering.Det här kräver ju HANDLINGSKRAFT och inte en massa svammel och meningslösa utredningar.Det brinner bokstavligen i knutarna nu……

  45
  1
 4. Jag hörde just Leif GW Persson på ångradion. Han menade på att om ett år kanske det skulle datta av. Om jag fattade honom rätt så så skulle skjutningen minska i takt med avskjutningen. Han är ju gammal jägare så ha borde veta.

  30
  2
 5. Mållgan har tydligen vilat sig i form och visat vilken handlingskraftig karlakarl han är. Halverad brottslighet över en natt. Nu hoppas han att inga nya miljardärer ska komma till och kvadda hans framgång.

  40
  1
 6. Nollar man idag? Problem solved, tack vare våra krafttag mot gängkriminaliteten hälsar regeringen

  39

Kommentera

%d bloggare gillar detta: