5 thoughts on “Talibanernas nya ”leksaker” tillhandahållna av USA – Biden

 1. I tablån saknas det viktigaste, nämnligen storleken på förråden av ammunition, sprängmedel, granater, bomber, minor.

  Hela denna arsenal kommer inom kort att börja överföras till Taliban-celler inom länderna norr om Afghanistan där det plötsligt blir sosse-stödd ”frihetskamp”. Även Kazakstan lär bli en stridszon. Talibanerna vill koppla sig mot muslimerna i V Kina. Talibanerna räknar säkert med krig i typ 50 år för att nå målen.

  Avgörande blir om de lyckas slå ut IS organisation i Afghanistan? Märkligt nog så kommer USA att förse IS med vapen etc både i Afghanistan och Syrien.

 2. Härmed har Biden uppfyllt sitt löfte till det militärindustriella komplexet som naturligtvis kommer att tillhandahålla ny utrustning till en hög kostnad för amerikanska skattebetalare. Det militärindustriella komplexet hade inga sötebrödsdagar under Trump och därför sattes alla krafter in på att byta ut honom. Varenda satsad dollar ger nu utdelning.

  Jag kan förstå att ni inte tar mina ord för sanning men lyssna då på den amerikanske presidenten och fyrstjärniga generalen Dwigth D. Eisenhower och hans sista tal som president.

  16
 3. En oförlåtlig ynkedom av Biden att lämna så mycket avancerade vapen till Talibanerna! Vapen som kan användas till terrordåd i västvärlden1

  35
  1

Kommentera