”Fullt rimligt att bli rädd”

VÅLDSVÅGEN. I juni 2021 idiotförklarade inrikesminister Mikael Damberg (S) det svenska folket, nu tycker han det är ”Fullt rimligt att bli rädd” för skjutvapenvåldet och säger att det aldrig har gjorts en så kraftig offensiv mot kriminalitet som det görs nu, enligt SVT Agenda, ändå fortsätter skjutningarna.

Steget Efter

Inrikesminister Mikael Damberg (S) säger om gängkriminaliteten och dödsskjutningarna.– Vi gjorde redan första mandatperioden flera skärpningar, ökade takten ytterligare, men nya förslag som vi inte haft tidigare kräver ganska långa utredningar för att vi ska få rätt effekt, säger Damberg.

Fram till den 15 augusti har det registrerats 191 skjutningar i Sverige, enligt programmet. Sverige ligger också i topp när det gäller dödligt skjutvapenvåld i Europa.

Det är fullt rimligt att bli rädd och förbannad, säger Damberg men tillägger att det fortfarande är ovanligt att hamna i skottgluggen.

-Pettersson säger att förslagen duggar tätt, men fortfarande fortsätter importen av kriminella från dysfunktionella länder och utvisningar används alldelese för sällan.

I grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “”Fullt rimligt att bli rädd”

  1. Att ta små små steg för att komma åt den grova brottslighet som vi nu importerat är en fatal lösning.
    För varje litet steg myndigheter och regering tar, tar de kriminella två… eller tre.
    Sverige måste gå långt utöver de förordningar som bakbinder polis och rättsväsendet, få tillstånd att göra razzior och inskränkningar i människors privatliv än idag. Utvisningar och att beslagta tillgångar måste bli och vara så vanligt att det blir märkbart synligt i samhället och vara avskräckande.

  2. Vad är Statsministern har redan avgått eller sitter han tyst någon stans och låssas som det rengnar…

  3. Förmodar att polisen har en bra uppfattning varifrån vapen och ammo kommer ifrån. Det är naturligtvis någon lag som förhindrar dem att slå ut depåerna. Ge poliserna samma befogenhet som militären har i krig, ser du en fiende skjut honom innan han skjuter dig.

    • Så du vill ge svenskhataren Ghazale rätten att skjuta dig så fort han ser dig och därefter hävda att han ansåg att du såg fientlig ut?

  4. Den s.k. offensiven mot kriminaliteten är som att skära bort det värsta möglet från en brödskiva och sedan lägga tillbaka den bland de andra brödet i brödburken.

  5. Jag skulle vilja idiotförklara ca 70% av det svenska folket. Åkesson har vetat i 20 år det övriga politiker börjar förstå nu. Varför röstar inte alla på SD för att slippa avigsidorna som den stora flyktinginvandringen fört med sig?

    16
    1
  6. Den kraftiga offensiven består väl av en civilanställd administratör, vilket i förlängningen leder till att gemene polisman måste lägga 10 minuter mer på administration varje dag.

    13
  7. Detta fullständigt snurriga socialdemokratiska parti. Löjliga familjen. Nu har de hämtat tillbaka de kriminella afghanerna som de med stor möda skickat åter där de hör hemma. Nya dåd att vänta. Hoppas att de kriminella uslingarna från Afghanistan drabbar de egna i partiet, hårt och brutalt.

    28
  8. Tur att vi har Anna Hedenmo som törs ställa frågan var är Papporna i förorten . Det är bara Mammor som visar sig .
    De sörjer också svarar invandrarkvinnan , men så sitt vis .
    Inte en följdfråga från Hedenmo. Och så kommer harangen om att de vill ha mer . Bättre bostäder, bättre skola , med inflytande i samhället , blablabla.
    Det inflytande invandringen/invandrarna har haft på samhället är redan stort nog .

    38
    • Om Damberg vill bli partiordförande nu när det enligt sossarna måste bli en kvinna så kan hen väl förklara att hen identifierar sig som kvinna, hen passar ju i knytblus har en sett.

      22

Kommentera