Stäng

Sverige, Europas centrum för vapenvåld

BROTTSLIGHET. The Times är en konservativ brittisk dagstidning som grundades i London 1785 av John Walter, upplagan är knappt 700.000 och är rikstäckande i Storbritannien. The Times har idag ett fullödigt nyhetsutbud på Internet.

Här grips en av de som misstänks ha skjutit på barnen. Han har väldigt solbrända ben…

Sverige, Europas hotspot för vapenbrott. Oskyldiga åskådare skjuts när unga gangsters försöker bevisa sin styrka i denna skandinaviska idyll, skriver The Times och ger vårt en gång så trygga land uppmärksamhet.

Efter en lugn sommareftermiddag i en förort till Stockholm, låg en ung trebarnsmamma i sin soffa och såg barnen leka. Det var semester, men hon, som många av grannarna, var för rädda för att våga gå ut. Genom fönstret var lekparken-och de lummiga, välskötta trädgårdarna runt flerfamiljshuset tomma.

Förra månaden slogs familjens liv sönder när en kula, som tros ha avfyrats av en man med kopplingar till kriminella nätverk, slet sönder deras femåriga dotters ben och skadade den sjuåriga sonen när han gick hand i hand med sin far några hundra meter från deras hem…

Fortsättningen i The Times ligger tyvärr bakom betalvägg…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 reaktioner på “Sverige, Europas centrum för vapenvåld

 1. Sossarna och stadsministern i täten firar…åhhh så spännande kultur…åhhhh vilken vinst för samhället.

  KOMMER DU RÖSTA PÅ SOCIALDEMOKRATERNA, VILL DU DIN FAMILJ SÅ ILLA!? 😥

  Ps. Hela världen ser Sverige som ett sjukt varnade exempel på hur illa det kan gå med fel styrning av landet….men det gör INTE Socialdemokraterna och deras hycklande falska knäböjande feministiska knähundar, PK, viss Media och deras allierade parti knähundar.

  22
 2. Sozzar o PK är tamefan helt dumma i huvudet som bara älskar sina potentiella mördare, stort grattis

  45

Kommentera

%d bloggare gillar detta: