Skulle någon av de nuvarande Svenska ministrarna klara ett så avancerat jobb

Sayed Sadaat var kommunikationsminister i den afghanska regeringen innan han flyttade till Tyskland i december förra året i hopp om en bättre framtid.

Nu är han cykelbud i Leipzig.

”Jag hoppas att andra politiker också följer samma väg och arbetar med allmänheten snarare än att bara gömma sig.” LÄNK

3 thoughts on “Skulle någon av de nuvarande Svenska ministrarna klara ett så avancerat jobb

 1. Ser framför mig Morgan Johansson på en lite trehjulig barncykel. På flaket har han spann och spade. Nappen sitter i kakhålet, så han är tyst för en gångs skull.

  24
 2. Ingen passar in i privat verksamhet, de passar bara in i den ofantliga rörelsen där ingen verksamhet råder annat än oändliga möten för att besluta om en utredning.

  En normalt funtad människa står inte ut med allt detta fulspel och kämpande för att förhala medelst paragrafer, bara för att visa makten bär svärdet, och medborgarna bara är spelpjäser, vilka dessutom i de styrandes ögon endast brukbara vart fjärde år.

  21
 3. Svensk minister? Jobb? Cykla! Svaret är så klart ett rungande NEJ! De kan ju för fan inte ens gå rakt fram utan att trilla i en fälla. Skulle de testa att cykla så är det bara att önska lycka till och hoppas att de får plats i vården. Psykvården har nog platser lediga, seden de flesta patienterna skrivits ut och bildat ett eget stolleparti.

  38
  1

Kommentera