Frågor som om dom får ställas aldrig lär besvaras!

INSÄNDARE. Enligt Sydsvenskan och polisfacket så är bara var femte nyanställd inom polisen just en polis! Som polisfacket uttrycker det: -Det handlar absolut inte om 10.000 nya poliser! Frågan på det måste därför bli: -Varför kommer alltid regeringens företrädare undan med att påstå att man ökat antalet poliser på våra gator och torg när så inte är fallet?

Steget Efter, mannen som slutar på topp

En annan fråga som aldrig ställs är hur det kommer sig att Sverige efter Talibanernas övertagande i Afghanistan har ”hämtat hem” semestrande afghaner från Kabul?
Hur kan man ses som ”en asylsökande person med skyddsbehov” om man väljer att semestra i landet man påstår sig ha flytt ifrån? I Schweiz så dras medborgarskapet eller uppehållstillståndet in för dem asylsökande som semestrar i landet / oroshärden man påstår sig ha flytt ifrån, detta kan ju inte ses som annat än logiskt eftersom man då bevisligen saknar ett skyddsbehov.

Annat som väcker vissa funderingar är det faktum att Svenska kyrkan nu uppmanar präster som vägrar att viga homosexuella att byta jobb.
Jag menar vad gäller för muslimska imamer som vägrar att viga homosexuella?
Ingen förefaller våga diskutera detta, får HBTQ personer ens vistas i en muslimsk helgedom här i Sverige!?

En annan konstig sak är att vi alltid påstås ha ”10 år på oss”!
På 1970-talet hade vi tio år på oss att förhindra framtida översvämningar, samma sak på 80, 90 och 2000-talet, för 3 år sedan sa ”Greta” att vi hade 10 år på oss att rädda klimatet, nu 3 år senare har vi fortfarande 10 år på oss!?

Och rörande domedagsprofetiorna om stigande havsnivåer, varför får vi aldrig några som helst rapporter om att världshaven stiger?
Varken Nederländerna eller New York kan ju dränkas om inte havsnivåerna i Stockholm och Göteborg höjs, och det finns det ju bevisligen inga som helst rapporter om!

Mer att fundera över är det faktum att EU nu enligt Europeiska kommissionens ordföranden Ursula von der Leyen ska fyrdubbla stödet till Afghanistans folk, och med tanke på att det nu är Talibanerna som styr och ställer så råder det förstås inga som helst tveksamheter om att pengarna kommer att hamna i goda händer!?

Avslutningsvis så kan vi bara konstatera att vi i lilla Sverige högst upp i norden nu diskuterar mord, skjutningar, sprängningar, gängkriminalitet, klankultur, hederskultur, sharialagar, infiltrerade islamister, vård och pengar till illegala, IS-terrorister, könsstympning, barnäktenskap, slöjans vara eller icke vara och böneutrop med mera.
Hur kunde vi hamna här, vad var det som hände?

Johnny Hornbrink, SD

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Frågor som om dom får ställas aldrig lär besvaras!

 1. Huvudanledningen till att regimen alltid kommer undan är att vi ha en värdelös
  mediabevakning , med journalister som med skygglappar för ögonen och öronen
  fulla med bilsom hörselskydd! Ser inget och hör inget!

 2. Jag kan berätta vad som hände. Den ena vänsterfeministiska regeringen efter den andra har experimenterat med vårt kära fosterland Sverige. Dom har hela tiden hånat oss svenskar som vill vara svenskar. Dom tycker det är bättre med inavlade människor från Mellanöstern. Då blir kriminalitet, våld och död.

 3. Det som hände var sossarna… Tyvärr så tar man inte det ansvaret man borde. Tar man inte ansvar så röstar man på sossarna. Vill man inte ta ansvar så lämnar man över det på någon annan att städa upp när man stökat till det. Se bara på svetsaren. Nu har han fattat vad han har gjort så då avgår han så att någonannan får städa upp hans ”skit”. Förslagsvis då en kvinna.
  Hur kunde det bli så här? Sossarna fick styra fritt…
  StädDags snart kanske?

 4. Det värsta är att vi alla ser & lever i detta sedan länge, resultatet av förd politik, och ändå fortsätter precis allt som ingenting har hänt. Gränserna står vidöppna & nya människor flödar in, trots att vi inte ens kan ta hand om, varken våra egna eller nytillkomna! Om folk hoppas & tror på att det skall bli någon förändring, vid ett regimskifte, så hoppas de tyvärr förgäves, om de inte lägger sin röst på SD dvs. Lägg ner tjafset om rasism, detta handlar inte på något sätt om rasism, utom om överlevnad!

  13
 5. Ja du Johnny bra fråga hur kunde det bli så här.
  Enligt snart föredetta statsminister Stefan Löfven så såg de inte det komma och så har de varit naiva. Han vill heller inte att hans Europa bygger några murar när han frotterar sig på scenen med kända artister.

  22
 6. En fråga jag vill ställa Soha Osma varför får hon vara med i SVT och komma med ovetenskapliga uttalanden om varför så många unga födda i Sverige av två utrikes föräldrar, blir kriminella.

  Mina tankar.

  De har inget förstånd om att det fordras hårt arbete för att lyckas i skolan, de vill snabbt visa omvärlden att de tjänar pengar, genom att bli knarkförsäljare.

  De har fortfarande sina föräldrars tro och kultur vilket inte passar in hos oss.

  De skyller på rasism, om de mot förmodan skulle söka ett jobb vilket de inte får p.g.a. bristande kunskaper.

  De såg ner på plugghästarna under skoltiden vilka nu har jobb med stadig inkomst o,s,v.

  De har en urusel moral och erkänner aldrig de brott de döms för, och kan de inte inse sina egna brister kan de heller aldrig rättas till.

  De skall ej leva i vårt land.

  37
 7. ”Justitieministern” i SVT: ”Johansson räknar med att rasistiska krafter kommer att vilja använda sig av statistiken.

  – Ja, invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken, men de är också överrepresenterade i vårdyrkena, säger han till TT.”

  Vår dyre justitieminister missar dock lite: ”– Ja, invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken, men de är också överrepresenterade i vårdköerna, säger han till TT.”

  Det är statistiskt säkerställt att vissa grupper av invandrare konsumerar mer sjukvård än vad de producerar. Det är möjligt, men inte troligt, att den ytterst heterogena gruppen invandrare tack vare bland annat danska läkare och möjligen sydostasiatiska sjuksköterskor visar ett överskott men gruppen MENA går back så att det sjunger.

  38
  1

Kommentera