Mona Sahlin: Mitt gubbiga parti behöver en kvinna

INRIKES. Att det faktiskt är en kompetens i sig att ta med sig de erfarenheter vi har som just kvinnor, och vara stolta över det. Att som kvinna bli stolt över att bli vald som kvinna! För kompetensen har vi förstås också efter alla år i politiken, alla de nu aktuella namnen har den. Alla erfarenheter som kvinnor har, som mammor, som döttrar, som kvinnlig företagare, som utsatt för våld, som offer för sexuellt hat, som slöjtvingade, och alla andra förtryck som alla vi kvinnor känner igen – det är i sig ett skäl till att kvinnor måste ses i den högsta maktens positioner. I alla länder. Och just därför också i det socialdemokratiska partiet.

Så välj en kompetent och duktig ledare. Och välj henne för att hon är kvinna, skriver Mona Sahlin i Expressen.

-Pettersson har absolut inget emot kvinnor på ledande poster i näringsliv eller politiken men tycker att vissa kvinnor borde begripa när det är bäst att vara tyst. Hade Mona Sahlin när hon var socialdemokraternas partiledare skött sig så hade hon blivit Sveriges första kvinnliga statsminister.

Jesus lär ha sagt att man ska förlåta, inte sju gånger utan sjuttio gånger sju och jag tror att Mona Sahlin med råge passerat den gränsen…

Hur kunde det gå som det gick för Mona Sahlin… 

Nedan en film där det fattas Sahlins senaste 10 år och dom gick inte av för hackor.

Från 2017, Sahlin fälldes för osant intygande och skattebrott, hon har även skatteskulder som gått till Kronofogden.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Mona Sahlin: Mitt gubbiga parti behöver en kvinna

 1. Ska de försöka sätta dit en kvinna med kunskap och kompetens så måste de söka utanför partiet
  Varför inte Louise Eriksson från Sölvesborg

 2. HYCKLERI – FALSK – LJUGERI

  Mona blir med åren allt mer islamvurmande, Sverigefientlig och indoktrinerad i sina tankar och tycks se främlingsfientliga nazistiska hjärnspöken överallt.
  Alla svenskar är rasister och alla muslimer är guds – eller Allahs- gåva till Sverige.

  Bara en superidiot röstar på en person som har fifflat, ljugit, tjuvat och förnedrat Sverige och svenskarna.
  RÄNDERNA GÅR ALDRIG UR!!!
  En 🐍 är alltid en 🐍

  Låt Socialdemokraterna gå i graven, och låt FÖRSTÅND och ÄRLIGHET råda FÖR SVERIGE OCH SVENSKARNA.

 3. Mona är en falsk, ljugande Sverige och svensk fientlig tjuv, som har förstört så mycket för Sverige.

  Som Mona Muslim uttryckte sig och anser:
  ”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats ska den som heter Mohammed få jobbet!”

  Så hälsa detta till din son eller dotter, när de söker jobb, att detta är vad Socialdemokraterna står för och anser.

  Det är dina barn som får lida av hur DU röstar. 😢

  Bort med Socialdemokraterna och rösta för FÖRSTÅND OCH ANSVAR.

 4. Min gode vän sedan barnsben, trogen sosse. Jag frågade honom ”hur kan ni ha en sådan filur som Mona inom partiet?”
  Svaret kom rappt ”om vi inte hade henne skulle vi få 100% av rösterna och det skulle inte se bra ut.”

 5. Ingen behöver mera av mona muslim o hennes sverigehat o ohederliga självberikande, sådan sosse förnekar sig inte

  10
 6. Socialdemokratin ska långt bort från köttgrytorna, det är det viktigaste. Om de väljer en man eller kvinna, har noll betydelse.
  Korruption och slöseri med andra människors pengar fortsätter.
  Sanningar kommer att förnekas. Politikers personliga vinning prioriteras. Naiva ställningstagande och uttalande, värdiga småbarn kommer att fortsätta. Lögnens politik kommer att drivas. Kriminaliteten kommer nå nya höjder. Arbetslösheten fortsätta att öka.
  Skolan nå nya bottenrekord.
  Skatterna kommer att öka in absurdum.
  Importen av oduglingar nå nya höjder. O.S.V.
  Löfven har skapat en rejäl grogrund för detta. Vem som fortsätter driva landet ännu längre ner i träsket är ointressant. Socialdemokratin måste bort!

  18
 7. Men…Mona kan väl tugga lite toblerone och hålla sig i skymundan. Jag tror inte det finns någon som saknat henne och hennes åsikter. Jag undrar dock en sak; vad händer om riksdagen inte accepterar den nya soc.partiledaren som statsminister? För det ska väl röstas om det i riksdagen? Låt säga att 176 röstar nej, vad händer då?

  13
 8. Hon blev ju upphöjd från partiledare till städerska på hotell Hulingen ett stort steg framåt som
  fler politiker i regeringen borde prova på.

  16
 9. Mona är överlycklig över den nya kulturen, hon ansåg att Svenskarna bara kunde hoppa groda vid midsommar.
  Mona tycker att skottlossning, våldtäkter, hedersmord, bedrägerier och heligt krig är bättre.

  35
  • Monas uppväxt måste ha varit bland odugligt, ohederligt och självtillräckligt klientel. Ingen människa kan spåra ur så totalt utan massiv indoktrinering.

 10. ”Brå har ingen förklaring – då fortsätter det politiska grälet”

  Expressens rubrik stämmer inte. Jag menar att dagens sociodemokratiska skjutningar är otvetydiga förklaringar som duger gott.

  ”Vi står inte under ockupation av muslimska män som våldtar våra kvinnor” Hade det varit ett fruntimmer som hade sagt så hade hen varit ett utmärkt ämne till partiledare och statsminister.

  22
 11. Svensk socialdemokrati behöver ett rejält sänke till partiledare för att garantera att de inte kommer tillbaka till makten på ett bra tag.

  47
 12. Ett parti med kärringar, med eller utan klänningar, behöver en ekonom som inte ens begriper eller vill begripa Lafferkurvan som partiledare? Efter 1969 (och 1972) har sossarna kört Sverige i botten med skatter och sina socialistiska idéer. Men de är inte ensamma, stora delar av den politiska klassen verkar mer eller mindre hata Sverige och svenskar.

  44
 13. Johnny
  Du överdriver, men kvinna eller man spelar ingen roll. I detta fall tror jag att de flesta ser Magdalena som kompetentast. Hon har varit finansminister under lång tid.
  Du verkar tycka att sossar inte skall finnas i riksdagen. Jag tycker att vi behöver alla partierna, de representerar oss.
  Jag tex gillar inte L men ser att de representerar en del av oss, når de 4 % är de välkomna.

  1
  40
  • Sossarna representerar allt färre i takt med att människor genomskådar ett parti som totalt tappat kompassen och gör allt för att behålla makten. Det kan mycket väl vara så att lilla fru Andersson är minst sämst bland du urusla men Sverige behöver i dag politiker som sätter folkets och landets intresse främst istället för att ge bort det till orcherna och oligarkerna. En hemmafru à la 1965 skulle ha gjort ett bättre jobb än de flesta finansministrar det senaste halvseklet. Framförallt hade hon satt stopp för det ofantliga slöseri som finns i det offentliga.

   Sossarna borde läsa på om Gustav Möller; ”Varje förslösad skattekrona är en stöld från folket”. Vi behöver framförallt politiker som inte är politiska broilers. Lilla fru Andersson är en sådan och hon har dessutom varit rådgivare till sossarnas största stolpskott sedan partisplittringen; Måna Muslim.

   37
 14. Man kan ju hoppas att partiet kommer fram till att Mona ska få chansen igen, det borde minska risken för en ny rödgrön regering.

  36
 15. Tja kön före kompetens förefaller ju vara S mantra!
  Släng in vad ni vill, kvotera, se till etnicitet, se till ålder, erfarenhet eller vad ni vill det finns ändå ingen inom dagens socialdemokrati som är kapabla till att styra vårt arma Sverige!

  47

Kommentera