Miljöpartister gillar inte elbilar

DUBBELMORAL. Miljöpartiet tycker att landets fem miljoner bilister ska köpa elbilar och skrota sina bensin och dieselbilar. MP vill till och med förbjuda alla fossila bränslen, med andra ord, gas, bensin och diesel. Samtidigt ställer de inte ens krav på sin egen riksdagsgrupp att de ska åka elektriskt.

Petterssons 4-hjulsdrivna dieselbil vid torpet i Södermanland.

Rebecca Weidmo Uvell har roat sig med att kolla upp Miljöpartiets riksdagsledamöters fordonsinnehav. För hur ska vi kunna överleva jordens undergång 2030 om inte miljöpartisterna visar vägen med sina egna liv?

Man borde kunna utgå från att partiet som kräver förbud mot alla bensin- och dieselbilar inte kör några sådana. Vad tror ni?

Faktum är att inte en enda av Miljöpartiets riksdagsledamöter kör elbil. De som äger bilar kör fossildrivna.

Läs hela Rebecca Weidmo Uvells inlägg…

-Pettersson säger att Miljöpartister tydligen tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…

Sedan kan man naturligtvis undra varför våra så kallade “journalister” som dagligen rapporterar om att jordens undergång är nära inte kollar upp denna dubbelmoral.

Det kan knappast vara ekonomin som hindrar. En riksdagsledamot har 69900 kronor i grundarvode per månad och de som är ministrar 142.000 kronor i månaden.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Miljöpartister gillar inte elbilar

 1. Jenny Ek, vilken underbar slutledningsförmåga du har. Efter att ha läst ditt inlägg är ju allt klart som korvspad. Ta bort alla bilar inklusive elbilar, polisbilar, ambulanser och brandbilar så försvinner alla utsläpp.
  Varför inte börja med alla mopedbilar som förutom att de är säkerhetsrisker släpper ut flera gånger mer avgaser från sina encylindriga dieselmotorer än vad motsvarande personbilar med dieselmotorer gör. Där har du en riktig miljöbov att sabla ner.

  • @Vincent sandberg… jag tror att du missuppfattat mitt inlägg. Jag är personligen inte en miljöpartist. Mitt inlägg handlar om hur jag tror att MP resonerar. Jag tyckte det framgick tydligt, men man kanske behöver ha läst tidigare inlägg från mig för att förstå att jag inte gillar MP. Jag önskar dig en fin dag.

 2. Ja här så väl som på andra områden visar MP på att dom är stora hycklare,
  predikar för andra hur dom ska göra för att bli en miljöfjant likt dom själva,
  men lever inte som dom lär. Dom babblar om utsläpp, men har inget att säga
  när tiotusentals bilar eldas upp av ren jävla ondska, och släpper ut enorma
  mängder med Skit både på marken och i luften. Hade det varit Svenskar som
  utfört dåden hade hycklarna gastat i högan sky. men här är dom tysta, av någon
  anledning, som var och en själv får räkna ut!

  16
 3. Du får lägga till vad Rebecca nu uppdagat, att det finns tre BMW i värstingklassen skrivna på Märtas mans bolag.

  14
  • Märta Stenevis man, Peter Johnson driver en reklambyrå med nio anställda.

   Företaget äger tre BMW-bilar, tre fina bilar med årsmodell 2017-2020.

   Men det är inte vad jag skulle kalla värstingbilar, men inga miljöbilar heller.

 4. Det är väl så att miljöpartister är mycket miljömedvetna? Elbilsskaparprocessen är inte miljövänlig… alltså kör de inte elbil. Men om pöbeln skulle köra elbil och man samtidigt tar bort kärnkraften(dvs elen försvinner)…då kommer folk vara tvungna att cykla, vilket ju är miljövänligt…

  30
  1
 5. Såja Pettersson. Det vet du väl sedan tidigare att miljömupparnas politik inte gäller dem själva utan bara alla andra. Vem minns inte tidigare språkrörets äkta halva som var tvungen att köra tunga stenar.
  Nu åker jag en del motorcykel och har då hunnit med att tanka E10 ett par gånger. Så här långt visar det på en ÖKNING av bränsleförbrukningen med ca 12%. Vart tar då miljönyttan vägen. Ytterligare ett vansinnigt lagförslag som, utan miljönytta, drabbar det svenska samhället, och då främst landsbygden, hårt.

  37
 6. Bra Pettersson, en hyfsat snål miljödiesel kör jag också. Bra för miljön på landet där de blir varmkörda. Leve elbilen i Bromma och på söder. Men jag måste ändå undra var man laddar elbil på söder, kan MP reda ut detta?

  39

Kommentera