Joe Biden förlänger Trumps förbud mot Pride-flaggor

HBTQ. Innan valet i USA hösten 2020 så kritiserade Joe Biden flaggpolicyn som Donald Trump infört när han förbjöd USA:s försvarsdepartement att hissa pride-flaggan vid departementets officiella byggnader, skriver Outspoken.

Nationsflaggor räcker gott och väl för respektive folk

Nu visar det sig att Biden har samma flaggpolicy som Trump och för övrigt Sverigedemokraterna i bland annat Sölvesborg har och som anser att USA:s respektive Sveriges flagga representerar alla medborgare på ett fullgott sätt. Det är för övrigt fjärde gången Biden direkt kopierar Trumps HBTQ-politik.

Socialdemokraterna i Stockholm har lagt förslag om att alla kommuner hissar prideflaggan och inför en nationell flaggdag för hbtq-flaggan. De två förslagen har organisationen HBT-Socialdemokrater i Stockholm skickat in till S partikongress i höst. De anser att kommuner som väljer bort prideflaggan attackerar hbtq-rörelsen, skriver Världen Idag.

-Pettersson undrar varför inte den ”opartiska” vänsterblivna pressen behandlar Biden på samma sätt som Trump och SD i HBTQ-frågor?

Pride är en politisk rörelse för vänsterblivna som utesluter en stor del av svenska folket. En partiledare saknas. Bild: Pride, Stockholm

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Joe Biden förlänger Trumps förbud mot Pride-flaggor

 1. Om nu de hetrosexuella tar fram en flagga t.ex vit bakgrund med en hetrosexell logga
  kommer de då få en pridefri dag som betalas av stat och komuner med exklusiv fest i hela t.ex stockholm , där alla kan springa runt och kladda på respektive partner.
  Jag bara undrar
  jag bara undrar
  om det finns en likhet inför folket.?

 2. Sölvesborgs kommun bojkottar inte bögflaggan specifikt. Utan ALLA avvikande flaggor är icke tillåtna. Standard-flaggning består i : Den Svenska flaggan, EU-flaggan och Kommun-flaggan. Skulle något avsteg förekomma, så skulle alla möjliga avarter komma att kräva ”sin rätt” att flagga när helst de får lust. Det skulle ju innebära en anarki som kommunledningen finge svårt att värja sig emot.

  13
 3. Pride flaggan är en politisk flagga och således ska inte myndigheter befatta sig med den. Vad folk viftar med privat är en annan sak men ording och reda ska det vara.

  10
  • I Bin Ladens papper som jänkarna tog då de slog till i Pakistan finns det ett brev där Osama uppmanazd till att ta livet av Obomba men att inte rör Biden pga att Osama ansåh Biden vara totalt inkompetent att leda USA ….

 4. ”The LGBTQ Pride flag — the very symbol of diversity and inclusion”

  Jo, jo, det har vi sett med egna ögon hur inkluderande den rörelsen är.

  Detta med ”Pride” om man ser till betydelsen: ”a high or inordinate opinion of one’s own dignity, importance, merit, or superiority, whether as cherished in the mind or as displayed in bearing, conduct, etc.”. (dictionary.com) Jag trodde att ”superiority” var no no i dessa kretsar. ”Superiority” är besläktat med ”supremacy” (”the state of being supreme”) från ”supreme” som betyder:

  1. highest in rank or authority; paramount; sovereign; chief.

  2. of the highest quality, degree, character, importance, etc.:

  3. greatest, utmost, or extreme:

  4. last or final; ultimate.

  Vilket leder till ”White supremacy” vilket just nu verkar vara värsta skällsordet bland de vänsterblivna.

 5. Det vore nog en god ide att påvisa de olika stödorganisationerna till iHBTQi-rörelsen och deras inställning till: Pedofiler, Tidelagare, Nekrofiler och andra avarter? När folk får reda på sanningen förlorar nog HBTQi flaggan sina färger?

  17
 6. När det gäller ett lands militärhögkvarter kan väl bara en flagga komma ifråga, Nationens.

  18
 7. Hahaaa….Biden har blåst de vänstervridna feministiska löjliga fjantiga knähundarna…hahaa så gott…skadeglädjen mot de hycklande PK fjantarna är såååå god 🤣🤣🤣🤣🤣

  22

Kommentera