Stäng

Greta är bäst

Strategin att använda en ”diagnoserad” tonåring är bra, för om man attackerar talet så kommer PK folk att säga att det är på grund av hennes ”tillstånd”. Iden är gammal, samma sak hände i Rio 92! Greta först i videon, sedan en för mig okänd flickstackare från Rio 1992.

LÄNK

Nedan, ”Greenpeace version” från 2007, med en liten pojke, med släpig röst!

Utan tvekan är Greta bäst, överlägsen i inlevelse, vansinne i blick och hysteri i rösten och en inlevelse i budskapet, som de andra två saknar.

15 reaktioner på “Greta är bäst

 1. Man undrar om co2 är en vilseledande för all annan skit länder släpper ut. Luftföroreningar är utan tvekan en viktig fråga, men varför har världen hängt upp sig på den harmlösa och viktiga gasen co2?
  Gifter i hav, djuruppfödning och jordbruk skulle jag prioritera om jag var politiker.

 2. Greta är den fjärde i raden som de försökt lansera sen början på 90 talet
  Gretas agerande är äkta för hon har NPF och de är sådana naturligt, för de som har asperger, ADHD och Tourettes syndrom. Att hon utnytjas av skuppellösa är ingen vacker historia

 3. Argus
  Ja du fantiserar fritt, men der skapar oreda.
  Jag, tror på att vi svenskar skall hitta en lösning på problemet våra svåra problem.

 4. Men vad gör Greta egentligen.

  Spelar Greta för att slippa studera o arbeta för att flyta ovanpå o få resor o frottera sig med fossil- o anabolslukande kändisar

  eller

  är Greta en fegis som är rädd för allt – därav hennes beteende

  16
 5. Johnny
  Du och ditt parti tillhör etablissemanget.
  20 procent är mycket, och de får hög lön, de borde ge 40000 till partiet och inte köpa kinesiskt skräp och tex bilar

  18
  1. Kanske inte men FN-skrapan är tydligen det? 😉

   Mina fantasier är fria, än så länge. Men får dina fantasier genomslag är vi snart livegna allihop.

 6. Säga vad man vill om Greta men ta regi det kan hon. Jag undrar bara hur många timmar de drillat henne med uttal, frasering, pausar, mimik med mera bara för ett engångsuppträdande. Vi kanske ska nominera henne till Svenska Akademiens teaterkris? 😉

  39
 7. Jonny
  Hon är inte utsedd som expert. Hon är bara en flicka som pratar om det hon är intresserad av.
  Sen är det upp till var och en om man vill lyssna.

  1
  47
  1. Och barn som pratar om det ”som intresserar dem” brukar normalt sett alltid få tala på internationella konferenser med mera eller!?
   Det råkar för övrigt på nätet finnas ett videoklipp från Nederländernas motsvarighet till SVT:s Uppdrag granskning där man filmat en parkering utanför en miljö och klimatkonferens i Spanien.
   I denna film visas en bil som är helt fylld med tomma pet-flaskor och plastförpackningar av alla dess slag.
   Reportrarna från TV-bolaget går sedan in på ”Klimatmässan” och visar sedan sin videofilm från parkeringen utanför.
   Alla miljöaktivister reagerar då med avsky inför denna bils innehåll, kul blir det dock när TV-bolaget meddelar att ”Klimat-Greta” med sällskap anlände i denna bil!

   21
 8. Enligt somliga så kan man inte döma personer under 18 år till fängelse, detta pga av att hjärnan inte lär vara färdigutvecklad för än man fyller 20 år.
  Ok jag köper det argumentet, men är det i så fall inte aningen märkligt att etablissemanget samtidigt utser en skolstrejkande 15-åring till klimatexpert!?

  49
 9. Greta är en ung flicka som utnyttjas i denna nya religion som kallas för klimatångest.Hon utnyttjas också av våldsvänstern när hon fotas med T_shirt med rebellion extencions logga på.Hon är ung och rebellisk och vill förändra världen.Inget fel i den ambitionen men här är det fula krafter i bakgrunden som hon inte borde befatta sig med.

  55

Kommentera

%d bloggare gillar detta: