Stäng

Vi måste agera långt innan människor står vid våra gränser

INVANDRING. Harr EU:s inrikes- och migrationskommissionär Ylva Johansson (S) blivit rasist-fascist-nazist eller Sverigedemokrat? Det kan man undra efter ett möte med EU:s inrikesministrar i går, rapporterar Sveriges Radio.

Ylva Johansson. Bild från Socialdemokraterna

Ylva Johansson säger efter mötet att för att förhindra en ny flyktingkris måste EU nu agera snabbt och hjälpa människor på plats både inne i Afghanistan och i grannländerna.

”Det viktiga nu är att säkerställa att vi inte hamnar i en ny migrationskris och därför får vi inte lämna afghanerna i sticket. Vi måste agera långt innan människor står vid våra gränser”, säger EU-kommisionären som har en grundlön på 245.000 kronor i månaden plus tillägg.

-Pettersson har hört detta i många år och då har de som sagt detta kallats rasist-fascist-nazister av Ylvas parti med flera.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 reaktioner på “Vi måste agera långt innan människor står vid våra gränser

 1. När Ylva säger vi måste agera kraftfullt, så borde hon istället sagt vi kommer med följande agera så att detta händer. Men se hon har ingen susning om hur saker och ting skall göras, hon kan bara babbla om hur synd det nu är för alla stackare i Afghanistan.

  Hon är inte ensam inom EU att vara expert teoretisk på något hon inte begriper.

  Låt nu för en gångs skull folket i Afghanistan avgöra vad de vill eller inte, lägg er inte i mera.

  Sovjet försökte USA likadant,och resultaten en massa liv, tid och pengar till ingen nytta!

  15
 2. Våra hemlösa då? Ok att lämna i sticket? Jag fattar inte att svenskar tillåter invandring innan de svenska hemlösa fått bra bostad i icke utanförskapsområden.

  19

Kommentera

%d bloggare gillar detta: