Lärare allvarligt knivhuggen på skola i Eslöv

VÅLDSVÅGEN. En ung man har gripits för att ha knivhuggit och allvarligt skadad en lärare i 40-årsåldern på Källebergaskolan i Eslöv på torsdagsmorgonen. Mannen som gripits är 15 år och förd till arresten och kommer att förhöras under dagen, uppger polisen som avlossade skott under gripandet.

Källebergaskolan. Bild från Facebook

Enligt vittnesuppgifter har en maskerad person rört sig inne på skolan med en kniv. Han ska ha burit hjälm och skyddsväst, enligt uppgifterna. Den man som hittades skadad inne på skolan uppges vara en lärare där.

Kerstin Mellén Gyllensten, förvaltningschef på barn och utbildning i Eslövs kommun, har tagit sig till platsen men kan inte ta sig in på skolan. Hon säger att den informationen hon fått är att det ska vara någon form av attentat och att den skadade är lärare på skolan. Personen ska vara allvarligt skadad och eleverna på skolan är säkrade.

Det är upprörd stämning på plats, barn och elever som gråter och håller om varandra.

Ärendet rubriceras som försök till mord.

Källebergsskolan är en kommunal 7-9 skola i Eslövs Kommun. Skolan invigdes 2010 och har för närvarande cirka 280 elever fördelade på 10 klasser. År 2013 startade vi en handbollsprofil. Profilen har nu tre klasser där man tränar handboll på skoltid.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Lärare allvarligt knivhuggen på skola i Eslöv

 1. Att det är en babbe behöver man ju inte ens gissa. Hade det varit en svensk hade PK Skit Media basunerat ut det.

  17
  1
 2. Finns det något system att inventera vilka vapen som finns i lager i muslimernas stridsledningscentraler, moskéerna ?

  De har att följa sin ”lagbok”: T.ex.

  9:123 ”Make war on the infidels living in your neighborhood!”

  8:60 ”Muslims must muster all weapons to terrorize infidels!”

  Vi ser resultatet varje dag!

  Känner du dig trygg?

  17
  2
 3. Invasionsstyrkan trappar nu upp det lågintensiva kriget vartefter. Ingen tvekan om att det förväntade blodbadet närmar sig allt mer. Detta oavsett nationalitet på det senaste skol-dådet. Trenden är ju så tydlig att dessa illdåd nästan börjar kännas som ”normal vardagsmat”.
  Men varför sitter då regimen med armarna i kors och bara låtsas som det regnar ? Möjligen kan dom motvilligt rapa upp någon floskel om en framtida utredning. För som det ser ut nu och har sett ut en längre tid, så borde ju den stora larmklockan klämta för fullt.

  Identifiera problemen ! Analysera slutsatserna ! Upprätta åtgärdsplaner ! Samla styrkorna ! Agera kraftfullt ! Lös uppgiften ! Avrapportera ! (Ev. se fram emot allmänhetens återvunna respekt.)……..Äh, tog nog i lite på slutet…….

  46
  1
  • Det ingår i regimens plan när det handlar om att förstöra, alternativt skänka
   bort landet, att det spills liv bryr dom sig inte om, det ingår väl i beräkningen.

   46
   1
 4. Ja kära nån nu har t.o.m. Talibaner o. andra terror-extremister nått småstäder,typ Nils Poppes Eslöv !!
  Ooootroligt men sant o. inte förvånande,att sharia-lager nu råder mitt i Skåne….
  Stenbock påstår frankt,att detta är bara början på Islamisternas försök,att övertaga hela Abzurdistan.

  53
  1
 5. På goda grunder kan man gissa sig till varifrån förövarens genuppsättning härstammar. Om det är så, ska också hänsyn tas till den morbida propaganda som kommer från skolornas lärarkollegium.
  OBS. Varje skadad människa är mycket beklaglig, men börja tala om verkligheten, istället för den vettlösa pk-propaganda, som nu dominerar och indoktrinerar barnen. Ett sådant här dåd kan inte försvaras, tyvärr kommer det bli mer frekvent, framöver.

  64
  3
 6. Om vi inte hör något om förövarens identitet från Sveriges journalistkår inom SVT/SR och resten av MSM så vet vi att förövaren var en invandrare från Mellanöstern/Afrika.

  93
  2
 7. Det är väl ngn av lärarnas gullunge som har försökt mörda, blir säkert SDs fel i rubrikerna. Stort grattis iaf. ”Ensamkommande flyktingbarn”?

  73
  1
 8. ”Oh nej det var inte meningen, jag bara höll upp kniven men han sprang rakt på den, jag svär jag är oskyldig.”
  Det är sååå synd om honom, det blir samtal med soss och lite kladdkaka sedan är han fri som det anstår en yngling från sekten.
  Kanske har jag fel gör en gångs skull, han beskrevs som man och då kan han dömas, det räcker gott med livstids utvisning.

  93
  3
  • Ja han stod och petade naglarna med kniven och då kom läraren och snubblade och föl på kniven 5 gånger

Kommentera