Stäng

Var är signalementet?

RASISM/BROTTSLIGHET. Hade förövarna nedan varit nazister eller Sverigedemokrater hade de varit uthängda med namn, bild, ålder och adress. Nu är det troligen importerade kulturbelastningar får Mena och då är journalister och politiker tysta.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Var är signalementet?

 1. Ja den som tror att det går att göra normala medborgare av sådana varelser
  är givetvis ute på djupt vatten.

  Svensk media har idag bara två huvudämne, hur det ska gå för Afghanistans
  medborgare, ungefär som om Det landet är en del av Sverige, också klimatljuget.
  I storstäderna skjuts det ihjäl folk varje dag, men det är så vanligt nu så det
  blir bara sidonyheter i vår genomfalska media!

  32
 2. Så fort det INTE utgår ett signalement så kan man lugnt räkna med att förövarna kommer från ”icke skidåkande länder”

  32
 3. Kommer i håg ett våldsbrott ( något av dom dagliga inslagen nuförtiden ) där signalimentet var en cykel ! Förövaren färdades alltså på en cykel och Polisen gick ut med frågeställningen om allmänheten kände igen den ! Det var alltså en osynlig man som hade färdats på den för det var väl knappast cykeln som var förövaren ?

  60
 4. Sverige inhyser tydligen primitiva folkslag uppfostrade i en kultur med våld och rasism. Brottet följer det sedan länge pågående mönstret av importerad kriminalitet. Jag ser också att Svenska regeringen älskar och hyllar det här. Eftersom de flesta av den importerade våldskulturen är regeringens väljare måste många gamla gråsossar bli avskräckta, tänka om och lämna det gamla. SD är de nya S eftersom de gamla S-partiet sedan länge svikit Sverige och svenskarna. Livet har blivit extremt ostabilt och riskabelt i stora delar av Sverige och det måste därför bli ett totalstopp på all samhällsbelastande invandring.

  65
 5. Donera via Paypal – går de med på det?
  Vill minnas att Paypal för några år sedan sedan vägrade de att förmedla betalning till företag som sympatiserade med dåvarande Avpixlat och SD.

  38

Kommentera

%d bloggare gillar detta: