Stäng

Vänsterpartist, Vi ska ta ansvar…

INRIKES. Håkan Svenneling är riksdagsledamot och utrikespolitisk talesperson för Vänsterpartiet. Svenneling har en grundlön på 69.900 kronor i månaden sedan sitter han i utrikesutskottet och andra nämnder vilket ger en del extra pengar och andra förmåner.

Hur Håkan Svenneling bor när han är i Stockholm vet jag inte, men han är skriven i Karlstad och där har han inte en enda invandrare som granne.

Lyssna på Vänsterpartisten, om ni orkar, det vanliga VI ska ta ansvar och betala…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Vänsterpartist, Vi ska ta ansvar…

 1. Jag undrar varför ska vi ta ansvar för länder som inte sköter sig? Låt dom sköta sig själva
  det blir nog bäst så att dom får vara kvar i sexhundratalet för dom kan
  aldrig anpassa sig,och dra in allt bistånd så dom får lära sig arbeta för maten.

 2. När en vänsterpartist kan visa namnet på det land där kommunister styrt,
  och där det rått välstånd ska jag tänka på det, men han kan inte namnge
  ett enda sådant land, för det finns inte och har aldrig funnits, kommunism
  och Islamism är samma andas barn, allt blir skit!

  11
 3. Tror inte jag hade lyft på ett ögonbryn, om någon råkat tappa en atombomb på Afghanistan. Bryr mig inte.
  I detta landet ska vi ta ansvar för svenskar, inte för andra obildbara folkgrupper. De har funnits på jorden lika länge, som civiliserade människor, och inte åstadkommit något av värde.

  10
 4. Om Det visar sig att Afghanistan blir en pariastat för resten av världen är Det bästa att låta Kina ta över Afghanistan . De kommer att försöka några år sedan hamnar talibanerna i korrektionsläger och får lära sig hur man skall vara .
  Och Kina verkar intresserade .
  De har redan tränat på några folkgrupper , med skapliga resultat .
  Västerländska metoder biter inte på dem .
  Och det passar väl kommunisterna alldeles som hand i handske .
  Så får de svart på vitt hur deras omhuldade system fungerar .

 5. Orkar inte lyssna, men jag antar att man kan sammanfatta den med: Mer skatt för dem som jobbar, mer bidrag till dem som inte vill jobba. Och att det är en rättighet att komma till Sverige och så socialbidrag.
  Håkan kan ta emot så många flyktingar han vill, men prislappen är 8 miljoner per Hazar, så det är bara att sätta igång att kränga skraplotter.

  24
 6. Det är precis som förväntat, i Sverige går vänstern, miljöfascister, aktivister och batikhäxor samt andra känslostyrda kärringar bananas över Afghanistan. När det afghanska folket på 40 miljoner människor inte gör något motstånd mot 70 000 dåligt utrustade krigare så blir resultatet så här. Det är nu dags att låta Afghanerna själva tar ansvar för sin framtid och vi i västvärlden bör även lämna resten av menaområdet ifred för att låta dessa länder sköta sig själva och skapa de samhällen de önskar.

  43
 7. Vi måste i kubik för andra länder, men. Det enda våra politiker måste det är först och främst se till att få ett Sverige där alla liksom förr kunde besöka vilken plats som helst i landet, oavsett tid på dygnet utan att riskera livet.

  Vi måste rensa ut de mordiska klanernas narkotikaförsäljning, se till att alla obehöriga som nu vistas här lämnar landet men framförallt se till att vi inte har 700000 främmande människor här som lever på bidrag.

  Innan det är gjort inte en enda krona i bistånd till andra stater!

  41
 8. Inte så ovanligt kommunistiskt uttalande. Glorian blir så stor så de vinglar omkring i ett mörkt töcken. Man undrar, varför det är så oviktigt att ta ansvar för de svenska medborgarna och Svenska samhället, som håller på att gå sönder? Börja med att ta ansvar för de flesta svenskar, som betalar hans försörjning t.ex. Sedan ska vi hjälpa till med de resurser vi har, men sluta ösa skattepengar på något vi inte ens vet är bra. Vi har märkliga politiker, som vi måste rösta bort helst i nyval innan Sverige gått i småbitar.

  35
 9. Hjälp slavarna i Mauretanien att bli fria istället. Ingen i svensk politik bryr sig om det landet. Varför är ett land, där 85%av befolkningen stödjer talibanstyre, viktigare än ett land, som än idag använder sig av slavar?

  40

Kommentera

%d bloggare gillar detta: